+4 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (357 puan) tarafından

_MUKABELE OKUYANLARA TAVSİYELER_
Her mukabelemızın başında

• *🌺2 tane ZİLZAL*
  • *🌺3 tane İHLAS*
  • *🌺1 FATİHA okursak hergun 2  hatim sevabı almıs oluruz.*

Zilzal süresi seçenlerin sevabını varın siz düşünün❤️ Çünkü Zilzal suresı Kur'anın yarısına denk.. 2 tane okuyunca bi hatım sevabı.. 3 İhlas bi Fatiha da öyle.. Cüzlerimizi ağır ağır tane tane okuyacağız zaten.. Her gün bu sevaplar çok guzel olacak Kuran-ı Kerıme başlarken okunucak duayıda önce okumamız daha uygun okucaktır.

• 🌺 Okurken bazı ayetlerde aklımız başımızda okuyalım.. Misal KUNFEYEKUN geçen yerlerde..Allahım tüm hacetlerımıze OL DE OLSUN YARABBI dıye içimizden geçirelim.

• Bakara Suresındekı kullarım bana senı sorarlar onlara dekı ben onlara yakınım dua ettıklerınde dualarını kabul ederım ayetıne gelınce..

• 8. cüzde 2 tane Allah lafzının arasında...

🌺Kuranı okurken ve dinlerken.. Semadan aşağı bır NUR saçılıyor.. O nur hertarafımı kaplıyor.. Her hucreme tecelli edıyor.. Hastalıklarım iyileşiyor.. Ruhuma tecellı edıyor ımanım kamil oluyor sahabenın velilerin ımanına benzıyor dıye nıyet edelım..

🌺Hatmın başından sonuna kadar yanımızda sularımız olsun onlara da okunsun hastalıklara sıfa bağımlılara deva nıyetıyle nefes edelım
İçelim içirelim💫

3 Cevaplar

+1 oy
(884 puan) tarafından

Allah razı olsun hocam 🌹

(357 puan) tarafından

🌺🌹🦋

-Reklam-
+1 oy
(1,371 puan) tarafından

Kur'an okumasını çok seviyorum ama hatimi başlıyamıyorum hadi biteremessem çok uzun geliyor neden ben bunu nasıl yenerim 

(357 puan) tarafından

Başlayarak tabi hadi başla bitmese de okuduğun kadar sevap alırsın

0 oy
(6,017 puan) tarafından

Allah razı olsun ❤️ cnm ❤️ 

(357 puan) tarafından

Allah sen den de razi olsun 🌹

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
0 cevap 22 göst.