Kizlar cimere eşimi şikayet ettim o da emniyet müdürlüğüne yönlendirmiş sizce ne olur ne yaparlar
Polis götürür ifadesini alıp serbest bırakırlar 😃
Ülkenin özeti
O bile yeter beni cagirirlarmi belki biraz aklı başına geljr
Şiddetten dolayı mı şikayet ettin? Ifadeni almak için çağırırlar seni de evet.
Evet birde eşim uzman çavuş psikolojisinin iyi olmadiginida yazdim
Iyi yapmıssın inşallah alıp götürurler de gözu korkar biraz. Sana falan bişey yapmasın?
Yok yapmaz korkagin teki sadece çok konuşuyor psikolojik şiddet uyguluyor bana bende bıktım artık kendni çok zeki zannediyor benj eziyor hep çocukta etkileniyor
Allah yardımcın olsun canım benim
Inşallah bir sonuç alabilirsin
uzman çavuş ise psikolojik durumu işinden olmasina neden olabilir degil mi? hakkinizda hayirlisi olsun huzur versin rabbim
Bilmiyorum ki direk benim yazmamla işinden ederlermi
Meslekten men edilebilir yalnız
Bı kanıt falan bı araştırma yapmazlarmi
Kanıt sizin sikayetiniz işte cimere kadar yazmışsınız
canım benim jandarma normal memurluk gibi değil işinden olma ihtimali var
polis arar cagirir da neden cimer uzeri 155 aramak daha pratik kiz
Şikayette değilde istek gbi bir basvuruydu yani eşim kötü davranıyor gidecek yerimde yok birde çocuk var napacagimi sasirdim
Seni kadın siqinmaya alırlar belki istekte bulunmussan
EmEmniyet ifade çağırır ikinizde
Ikinizide alırlar ifadeye sonra birinize uzaklaştırma buda aranızda daha çok mesafeye yol açar birbirinizden soqursunuz sonuç boşanmaya kadar ilerler (Benim Hayal qucu seviyem )) Açlık başımda duman ;)))
Bu şikayetinden sonra eşinden boşanmayı düşünüyor musun? eğer yok ben boşanmayı düşünmüyorum sadece gözü korksun diye yaptım diyorsan kadının beyanı esas alınarak bu şikayetten dolayı meslekten men edilecek sen şikayetini geri çeksen bile bu ihtimali düşündün mü
Eşin askerî personelmiş meslekten men edilmeye kadar yolu var sonuçta psikoloji falan
İfadeye çağırırlar ama psikolojik sorunu var demişsin yorumda mesleğinden olabilir bunu düşündün mü yaparken
Düşünmeden hareket etmişsin eşini işinden men edebilirler
413,952 soru
12,459,578 cevap
46,642 kullanıcı