Meraba kizlar napiyonuz oglumu salliyom uyusun yemek yapcamda bi soru sorim dedim kaynananizla ilgili yasadiginiz komik anilariniz varmi benim var anlatiyim
Bizim evde fareler vardi oglumdan dolayi ilaclatamiyoduk gitcek yerdee yoktu kaynanamda hep bana ay sen cok nazlisin citkirildimsin falan diyo fareler evde civit atiyo bende igrenirim faredrn acayip esimde igrenir fare ustumuze kostu ayy ben kactim kanepeye ciktim esimde bi merdane aldi guya vurcak kaynanam beni gomme pesinde ay kiz ne var korktun falan fareyi eliyle bi yakaladi ben odaya kostum kapiyi kapadim hemen kaynanamdan bi ciglik ayyyyyy diyee bende noldu diye bagiriyom odadan ama cikmiyom banaa ne hayatimi tehlikeye atcam kii :Dd esim geldi nasiii guluyoo bicaklasam haberi olmiycak o derece nolduu diyorum bendee noldu fare annemi isirdi dedi kaynanam bi bozuldu anlatamam icimin yaglari eridii resmen esimle ikimiz guluyoruz kaynanam cok kotu olmustu ama surati kizardi nasil utandi bide bana beceriksiz der tabi sonra acile goturdu esim mikrop kapmasin diye ama ohhh olsun anlamistir artik
Olee anlatim dedim aklima geldi nedense :D