0 oy
696 göst.
Diğer kategorisinde (2,741 puan) tarafından
Meraba kizlar napiyonuz oglumu salliyom uyusun yemek yapcamda bi soru sorim dedim kaynananizla ilgili yasadiginiz komik anilariniz varmi benim var anlatiyim 

Bizim evde fareler vardi oglumdan dolayi ilaclatamiyoduk gitcek yerdee yoktu kaynanamda hep bana ay sen cok nazlisin citkirildimsin falan diyo fareler evde civit atiyo bende igrenirim faredrn acayip esimde igrenir fare ustumuze kostu ayy ben kactim kanepeye ciktim esimde bi merdane aldi guya vurcak kaynanam beni gomme pesinde ay kiz ne var korktun falan fareyi eliyle bi yakaladi ben odaya kostum kapiyi kapadim hemen kaynanamdan bi ciglik ayyyyyy diyee bende noldu diye bagiriyom odadan ama cikmiyom banaa ne hayatimi tehlikeye atcam kii :Dd esim geldi nasiii guluyoo bicaklasam haberi olmiycak o derece nolduu diyorum bendee noldu fare annemi isirdi dedi kaynanam bi bozuldu anlatamam icimin yaglari eridii resmen esimle ikimiz guluyoruz kaynanam cok kotu olmustu ama surati kizardi nasil utandi bide bana beceriksiz der tabi sonra acile goturdu esim mikrop kapmasin diye ama ohhh olsun anlamistir artik 

Olee anlatim dedim aklima geldi nedense :D

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ahhshshahhaha kayinvalidemle ilk tanisacagimiz gün karıdan eşimle bize doğru yürüyordu öyle bir panik yaptım ki birden bire ters yöne doğru heyecandan koşarak kaçmaya başladım. Eşim yakaladı ne oldu ne oldu diye panik yaptı istemiyorum sandı :Fafaf yemekten sonra da yüzsüz gibi kaynanamın esarbindan bir tane iğne alıp kendi kafama takip takmassam düscegggk esarbim demistim kaynanam hala anlatır :D

(2,741 puan) tarafından
Haahaaahhh kiz Allah seni ne yapmasin kacmak nedir yaa yalniz igne almak falan iyi cesaret etmissin :Dd
-Reklam-
0 oy
tarafından
Malesef yok canım kötü birçok var anlatabilirim :D
(2,741 puan) tarafından
Olsun anlat kiz benimde cogu kotu ama icimin yaglarinin eridigi anilarimdan biri farenin isirmasi :D
tarafından
Kaynanm koyde oturuyor eşimle sabah köye gittik işlerimiz vardı öğlen tekrar şehre donecektik hastaneye gitmek için kaynanam başladı ben oğlumu aç göndermem bebeğe bişi olmaz falan diye ( randavu saatinde orda olmamız şartı sağlık sorunlarimiz vardı bebisle ) neyse eşimde elimden tutu benim bebeğim ve eşim herkezden önemli dedi sonra elini benim omuzaa attı sarıldı eşim tabi kaynanin suratı 5 karış kadın neye uğradığını şaşırdı :DDD
(2,741 puan) tarafından
Ohh iyi olmus yalniz esine helal olsun benimki olsaydi hmm tamam yiyekde ole gidek derdi :D
tarafından
Çok şükür canım eşim o konuda beni ezdirmez  ben soylemeden eşim söyler annesine bu yüzden kaynanam fazla konuşmaz benle :D
0 oy
(1,347 puan) tarafından

Ben yeni evliyim o zaman kaynanamla beraber yaşıyoruz içeri geldi komik birşey oldu tam gülerken takma dişi ağzından vırladı koptum ya :D

(2,741 puan) tarafından
Yuhhhhh ahaahhhhh kizz sesli guldum o manzarayi gormek isterdim :Dd
(12,520 puan) tarafından
Ahahaha sesli güldüm beee:D
0 oy
tarafından

Haha oh iyi olmus;)Hava atmis boşa gitmis;)

Kız bende bigun kayinvalidemdeydim.Mutfaktaydim bardak koyulan dolap varya orayi acarken oda dibimdeymis hic farketmedim takk diye kafasina carptim dolap kapagini:)Ben şokkkk tabiii:)Ay gormedim acıdımı falan dedim:)))

(2,741 puan) tarafından
:Dddd ben yapsam kaynanam canima kast etdi komsularr diye bagirirdi o kadar yayqaraci
0 oy
(321 puan) tarafından

Komik değilde biraz utanıcalak var:blush:

Eşim bana çok düşkün bende bir ğün mutfakta bulaşık yıkıyorum 1 haftalık evliyiz anlayın işte:P

Geldi benle bulaşık yıkıyor bianda öptü kaynanam ğördü hiç ses etmedi tabağı koydu çıktı oh olsun sessiz gelmesin oda ğüya ne konuştuğumuzu dinliyicek:angry:

(2,741 puan) tarafından
KiZ iyii olmusss :Dd
Bizde yeni evliyken baya ses yapardik esimle anlarsin iste kaynanam da horlar hemde cok kotu bikeresinde esim anne senin horlaman bizim odaya kadar geliyo dedi kaynanam da evet oglum sizinde sesiniz benim odaya geliyo demezmi esimle ben şokk iptal birbirimize 10 dakka baktik kadin duymus bizi bide ben duymuyorum yavrum der
(321 puan) tarafından
Kız yalaaaaan bizimkilerde öyle ben senede 2 kere ğiderim ondada fırsat ararlar ama eşimin yanında demezler evdeki dul ğörümcemle bana laf sokarlar eşimin kızacağını bilirler
tarafından
ahaha aynisi bizimde basimiza gelmisti bana kahvaltiya gelmislerdi bizde mutfakta kahvalti sofrasini topluyodum 3 senelik evliyiz bu arada esimle opusurken eline bi su bardagi almis aniden geldi bizi oyle gkrdu ni kizardi falan gidesiye kadar hic konusmamis yuzumuze bakmamisti ohhhh olsun yaniiii iyide oluyo aslinda :DDDD
(321 puan) tarafından
Aynen öyle iyi oluyor bazen ama devamı aşırı derecede kötü ve utançla geçiyor yüzüne bakamıyorum Bi süre :/
0 oy
(135,940 puan) tarafından
Daha az once  bi poset bebek giyimi battamiye havlu carsaf alip zile basip burakip kacmis bide not yazmis icine 
tarafından
N  yazmış iyimser zombin:)))
(2,741 puan) tarafından
Noel baba mi kiz kaynanan hediye birakip kacmak niye kii
(135,940 puan) tarafından
Küs benle yuzumu gormek istemiyo
(2,741 puan) tarafından
O zmn ergen kaynana bu madem kus hediye birakip niye godiyoki cok sacma
0 oy
tarafından
fareden herkes tiksinir karinca degil ki bu normal davran.

seninki haketmis pis ****** ellenir mi ya iyyyyyy
(2,741 puan) tarafından
Aynennn kiz ben odaya kactim hemen buda kahramanlik pesinde yaa yilan da olsa tutcak qaribim :)
0 oy
(426 puan) tarafından
Öyle çok komik değil ama daha dün yaşadığımız bir olayı anlatayım ben bi.süredir kayınvalidem de kalıyorum doğum yakın ve hastane hemen onun evinin yanında neyse ben dün pilav yapacaktım şehriye kavanozunu elime aldım onun da kapağı açıkmış yere döküldü bütün şehriye neyse ben makinaya çektim temizledim ortalığı sonra eşim geldi işten kayınpederim de takıldı oğluna bu gelin bize zarar ettirdi diye biz yemekten sonra eşimle dışarı çıktık yürüyüş için eşim markete girdi çıktı eve geldik bi baktım iki paket şehriye almış annesine diyor ki benim karıma bi paket şehriye için laf etmeyin :))
(2,741 puan) tarafından
Ohhh iyiymis kiz helal esine benimki hayatta akil edemezdi :)
(426 puan) tarafından
Ben de şaşırdım hiç beklemediğim bi hareket eşimden
0 oy
tarafından

Kaynanamla gezmeye gitmiştik.  Tramvayla . Gelirken bileti attı geç dedi ben geçtim bidaha bastı bilet bitmiş:))))) o kaldı orda ama neredeyse ağlayacak.  Yakınlarda bilet yükleme de yok . Ne gülmüştüm yaaa . Sonra görevliye yalvar yakar geçti :D

(56 puan) tarafından
Ayy çok güldüm Allah affetsin
(2,741 puan) tarafından
Hahaaahhhh :D

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 963 göst.
0 oy
17 cevap 610 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,807 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 585 göst.
0 oy
12 cevap 411 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,673 soru

12,424,264 cevap

45,392 kullanıcı

Kategoriler

...