Arkadasinda dediği gibi Bazen sessizlik bağırmaktan daha etkilidir canım bağırıp çağırıp hem kendini daha çok sinir edersin ,birde bende şu var yani o kadar enerji harcayamam kimseye sende öyle düşün ,
erkeklere bağırarak hiç bir şey yaptıramazsın ,mesela birşey mi aldırmak isterim o zaman çok iyi davranırım huyuna gideirm anlar ne istiyorsun der eşim önce derim şunu şunu yok der bende tamam sen bilirsin derim sonra uzatmam ama oda gider alır gelir
Ama diğer böyle ciddiye almama durumu olmuyorda bizde mesela birşeye kızdım çok net tavır koyarim ,net ol bağırıp çağırma ,kendini ifade etmek ,herzaman bağırıp çağırmak la olacak birşey değil ,o seni ciddiye almıyorsa ,önce çık yanindan kendini sakinlestir sonra ,sende onu ciddiye alma uzaklaş yanından , birşey dersede senin gibi davranıyorum işte dersin, iki güne mum olur bağırmaktan daha etkili o zaman sen uzaklastigin için qacaba ne oldu diye düşünür en azindan. , ne yaptım vs diye sen bagirdikca o kaçıyor anladığım cevap vermiyor sana sen daha çok anlasilamadigini düşündüğün için ofkeleniyorsun kendini anlatmaya çalışma tavır yap bırak o düşünsün ne oldu diye