+2 oy
366 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (165 puan) tarafından

Simay birde yanına ek isim düşünüyoruz Simay Alya Simay arya Simay öykü Simay Gökçen Simay Azra halen düşünüyoruz moralimi bozuyor agizima bile yakışmadı o ne öyle değiştirin öyle isim mi olur diyor alisirsiniz dedikçe biz dedikçe alıştık diyorum yok sizce kötü mü 

25 Cevaplar

+3 oy
(6,689 puan) tarafından

guzel olmasa bile onane. gayette guzel isim

(165 puan) tarafından

Sevdiğinize çok sevindim vallahi demedigimi bırakması sabah sabah üzüldüm 

(6,689 puan) tarafından

aman onun icin niye uzuluyosun sazimette olsa raziye pakize makize de olsa cocuk senin sevmissin ki koymak istiosun . biz cik sevdik dersin olur biter yani kimene:)

tarafından

casper yine haklı. anne beğendiyse başkası karışamaz. 

-Reklam-
+2 oy
(5,116 puan) tarafından

Simay kendi başına güzel bir isim neden yanına isim uygurmaya çalışıyorsunuzki birde çocuk sizin kim ne derse desin eşin ve senin kararın olmali 

(165 puan) tarafından

Doğru dürüst isim koyun şu çocuğa fln sabh sabh tansiyonum çıkacak. Kızım ilk olan buglem gökçe buda iki olsun istiyoruz 

+2 oy
(714 puan) tarafından

İsim güzel de o kadına n'oluyo başka istiyorsa doğursun koysun

(165 puan) tarafından

Az kaldı vallaihi öyle dememe bütün moralim gitti

(714 puan) tarafından

Sen ne istiyorsan onu koy

(165 puan) tarafından

Simay inşallah Allah'ın izniyle eşimde onayladı İlk kızımda nasip olur inşallah  çok sağolun 

+2 oy
(4,125 puan) tarafından

Bence çok güzel isim yanınada ilave olarak öykü ve alya güzel yada asya da olabilir

(165 puan) tarafından

Teşekkür ederim moral buldum gerçekten. 

(4,125 puan) tarafından

Yaa boş ver milleti 9 ay sen taşıyorsun karnında hamilelik kolaymı doğunca da sende bütün yükü bebeğine isim koymak en çok senin hakkın ben evladımın isminide kendim koydum eşimde karşı çıkmadı hiç diğer vızıltıları hiç duymadım duymam da kendime dert etmem sende etme laf diyene cvp yapıştır geç kırılan kırılsın

+2 oy
(259 puan) tarafından

Bakacak olan sensin bacım . Kimsenin senin işine karismalarina izin verme 

(165 puan) tarafından

Teşekkür ederim illa ki bı huzursuzluk olsun istiyor lar sanırım anladım. Sağolun 

+1 oy
(2,934 puan) tarafından

Hiç takma Simay gayet güzel bir isim. Biz kızıma Umay koyacaz dediğimde kaynanamla kayınpederim yok dinen uygun mu falan diye araştırdı. Kendilerince başka isim falan aradılar. Ama sonuç Umay koydum. Çok insanları takmayın, ben beğeniyorum diyip geçin kimene

+1 oy
(690 puan) tarafından

Bende masal bırakacağım eşimle ortak kararımız soruyorlar ne bırakacaksınız düşünüyoruz hele diyorum Kur'andan bırakın diyor beyğenmeyecekler bu ne biçim isim diyecekler banane desinler şimdi moralimi bozmasınlar diye söylemiyorum 

(7,894 puan) tarafından

Bırakmak nedir 

(690 puan) tarafından

Yani adını masal koyacağım bırakacağım , bizim burada bebeğin adını ne bıraktınız ne koydunuz derler

+1 oy
(2,176 puan) tarafından

Benim oğlana da Ayaz koyduk. Kendi babaannem çok laf etti. Verdim cevabını ben de :) ayrıca düşündüğünüz isim çok güzel. İki isim koyarsan inadına onu söylemez. Bence tek isim koy çatlasın 😀

(165 puan) tarafından

Ayaz da güzel bence . dgru diyorsunuz yapar mı yapar. İnat ettim ztn koymayacaim varsa da bu gidişle Simay olacak

0 oy
(62 puan) tarafından

Tek basına simay cok güzel şimdi yanına baska isim koyulursa simay sönük kalır gibi ama tek uyumlu bence gökçen simay gibi 

(165 puan) tarafından
+1

Cogu kişi öyle demiş sanırım tek kalacak isim teşekkür ederim 

0 oy
(590 puan) tarafından

Simay gayet güzel tatlı bir isim bence birde ilk kızın buglemmis buglem daha zor bir isim ona birşey dememiş kafana takma çocuk senin sen taşıyorsun doğuruyorsun büyütüyorsun Simay Ece de güzel olur bence 

(165 puan) tarafından

Simay Ece düşünebiliriz yormuyor da agizi teşekkür ederim 

0 oy
(2,919 puan) tarafından

Kimseye bakmayın senle eşin beğendiyseniz tamamdır bize de isimle ilgili çok yorum yapıldı çocuk 17 aylık hâlâ soyleniyorlar kimseyi dinlemiyoruz biz beğendik tamamdır ve bence güzel isim

(165 puan) tarafından

Herkesin genel durumu böyle snairim hep bı müdahale olmuş teşekkür ederim. 

0 oy
(1,272 puan) tarafından

Kendinin ismini koysan kesin çok güzel derdi 🙄

(165 puan) tarafından

Niyeti o aslında eşim bir kaç dedi de istemem yan cebime koy hesabı yaptı ama o konuda ben net koydum tavrımı oyuzden. 

0 oy
(1,823 puan) tarafından

Takma bacım sen milleti benim kızımın adına da bi ton laf ettiker söyleyemiyoruz vs vs dediler ama kimseyi dinlemedim koydum şimdid herkes cokta güzel soyluyo umursama bile cocuk senin cocugun 

(165 puan) tarafından

Sizin kızın ismi ne peki belki slbizede fikir olur

(1,823 puan) tarafından

Ayliz

0 oy
(7,894 puan) tarafından

Tek isim daha iyi gibi . Sorduğun için söylüyorum alınma ama ben hiç sevmiyorum bu ismi kulağa hoş gelmiyor.

(165 puan) tarafından

Alinmam niye alinayim herkesin fikri aynı olacak değil tabi ki teşekkür ederim 😇 

0 oy
(2,449 puan) tarafından

Simay bence kulağa hoş geliyor tek başına da güzel 2. İsme gerek bile yok. 

Benim oğlumun adı Selim daha güzel isimler var falan diyene o zaman bir çocuk doğurup daha guzel ismi koyun dedim. 

(165 puan) tarafından

Güzel demişsiniz eşimin anne babası olunca kırmak istemiyorum Ramazan günü . Burada herkes beğendi destek buldum geri

0 oy
(620 puan) tarafından

Aman boşver canım bakacak olan sensin bana da dediler kızımın ismi elif ada sadece elif olsun ada ney dediler  kimseyi dinlemedim kendi çocuğum sonuçta nasıl istersem öyle koyarım takma kafana ayrıca isim de çok güzel 

0 oy
(845 puan) tarafından

Benim kızımın adı da Simay. Ona da çok laf ettiler ama şimdi alıştılar. Bazı dengesizler İsmail diyor. İkinci kıza hamileyim ona da Miray koymak istiyorum kaynanam laf etti geçen. Herkes herşeye bir kulp bulur. Ne istiyorsanız onu koyun mecbur alisacaklar. Bİz de Ezgi Simay koycaktik son anda tek isime karar verdik 

0 oy
(5,291 puan) tarafından

Simay öykü değilde Öykü Simay nedense kulağıma daha hoş geldi ☺️ Simay ismi güzel büyükleri boş verin. Gönüllerini kırmak istemem derseniz de yanına onların seçtiği bi ismi ekleyin sorun çözülsün.

0 oy
(19,615 puan) tarafından

Bu yorumu aldıktan sonra kesin koyardım :) doğurduğum çocuğa istediğim ismi de koyamayacak mıyım ? Neyse ki başkalarının fikrini çok önemseyen biri değilim diye de lafımı derdim 😅😅

0 oy
(162 puan) tarafından

Simay tek başına güzel bir isim bence. Bebek sizin bebeğiniz. 3.kişileri ilgilendiren bir şey değil bu isim konusu. Cevabınızı verin ve moralinizi bozmanıza izin vermeyin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 257 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ceren4444 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 178 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kastamonuluyuz37 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 166 göst.
17 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sjsjzh89 (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,691 soru

23,624,581 cevap

306,980 kullanıcı

...