Simay birde yanına ek isim düşünüyoruz Simay Alya Simay arya Simay öykü Simay Gökçen Simay Azra halen düşünüyoruz moralimi bozuyor agizima bile yakışmadı o ne öyle değiştirin öyle isim mi olur diyor alisirsiniz dedikçe biz dedikçe alıştık diyorum yok sizce kötü mü
guzel olmasa bile onane. gayette guzel isim
Sevdiğinize çok sevindim vallahi demedigimi bırakması sabah sabah üzüldüm
aman onun icin niye uzuluyosun sazimette olsa raziye pakize makize de olsa cocuk senin sevmissin ki koymak istiosun . biz cik sevdik dersin olur biter yani kimene:)
casper yine haklı. anne beğendiyse başkası karışamaz.
Simay kendi başına güzel bir isim neden yanına isim uygurmaya çalışıyorsunuzki birde çocuk sizin kim ne derse desin eşin ve senin kararın olmali
Doğru dürüst isim koyun şu çocuğa fln sabh sabh tansiyonum çıkacak. Kızım ilk olan buglem gökçe buda iki olsun istiyoruz
İsim güzel de o kadına n'oluyo başka istiyorsa doğursun koysun
Az kaldı vallaihi öyle dememe bütün moralim gitti
Sen ne istiyorsan onu koy
Simay inşallah Allah'ın izniyle eşimde onayladı İlk kızımda nasip olur inşallah çok sağolun
Bence çok güzel isim yanınada ilave olarak öykü ve alya güzel yada asya da olabilir
Teşekkür ederim moral buldum gerçekten.
Yaa boş ver milleti 9 ay sen taşıyorsun karnında hamilelik kolaymı doğunca da sende bütün yükü bebeğine isim koymak en çok senin hakkın ben evladımın isminide kendim koydum eşimde karşı çıkmadı hiç diğer vızıltıları hiç duymadım duymam da kendime dert etmem sende etme laf diyene cvp yapıştır geç kırılan kırılsın
Bakacak olan sensin bacım . Kimsenin senin işine karismalarina izin verme
Teşekkür ederim illa ki bı huzursuzluk olsun istiyor lar sanırım anladım. Sağolun
Hiç takma Simay gayet güzel bir isim. Biz kızıma Umay koyacaz dediğimde kaynanamla kayınpederim yok dinen uygun mu falan diye araştırdı. Kendilerince başka isim falan aradılar. Ama sonuç Umay koydum. Çok insanları takmayın, ben beğeniyorum diyip geçin kimene
Bende masal bırakacağım eşimle ortak kararımız soruyorlar ne bırakacaksınız düşünüyoruz hele diyorum Kur'andan bırakın diyor beyğenmeyecekler bu ne biçim isim diyecekler banane desinler şimdi moralimi bozmasınlar diye söylemiyorum
Bırakmak nedir
Yani adını masal koyacağım bırakacağım , bizim burada bebeğin adını ne bıraktınız ne koydunuz derler
Benim oğlana da Ayaz koyduk. Kendi babaannem çok laf etti. Verdim cevabını ben de :) ayrıca düşündüğünüz isim çok güzel. İki isim koyarsan inadına onu söylemez. Bence tek isim koy çatlasın 😀
Ayaz da güzel bence . dgru diyorsunuz yapar mı yapar. İnat ettim ztn koymayacaim varsa da bu gidişle Simay olacak
Tek basına simay cok güzel şimdi yanına baska isim koyulursa simay sönük kalır gibi ama tek uyumlu bence gökçen simay gibi
Cogu kişi öyle demiş sanırım tek kalacak isim teşekkür ederim
Simay gayet güzel tatlı bir isim bence birde ilk kızın buglemmis buglem daha zor bir isim ona birşey dememiş kafana takma çocuk senin sen taşıyorsun doğuruyorsun büyütüyorsun Simay Ece de güzel olur bence
Simay Ece düşünebiliriz yormuyor da agizi teşekkür ederim
Kimseye bakmayın senle eşin beğendiyseniz tamamdır bize de isimle ilgili çok yorum yapıldı çocuk 17 aylık hâlâ soyleniyorlar kimseyi dinlemiyoruz biz beğendik tamamdır ve bence güzel isim
Herkesin genel durumu böyle snairim hep bı müdahale olmuş teşekkür ederim.
Kendinin ismini koysan kesin çok güzel derdi 🙄
Niyeti o aslında eşim bir kaç dedi de istemem yan cebime koy hesabı yaptı ama o konuda ben net koydum tavrımı oyuzden.
Takma bacım sen milleti benim kızımın adına da bi ton laf ettiker söyleyemiyoruz vs vs dediler ama kimseyi dinlemedim koydum şimdid herkes cokta güzel soyluyo umursama bile cocuk senin cocugun
Sizin kızın ismi ne peki belki slbizede fikir olur
Ayliz
Tek isim daha iyi gibi . Sorduğun için söylüyorum alınma ama ben hiç sevmiyorum bu ismi kulağa hoş gelmiyor.
Alinmam niye alinayim herkesin fikri aynı olacak değil tabi ki teşekkür ederim 😇
Simay bence kulağa hoş geliyor tek başına da güzel 2. İsme gerek bile yok.
Benim oğlumun adı Selim daha güzel isimler var falan diyene o zaman bir çocuk doğurup daha guzel ismi koyun dedim.
Güzel demişsiniz eşimin anne babası olunca kırmak istemiyorum Ramazan günü . Burada herkes beğendi destek buldum geri
Aman boşver canım bakacak olan sensin bana da dediler kızımın ismi elif ada sadece elif olsun ada ney dediler kimseyi dinlemedim kendi çocuğum sonuçta nasıl istersem öyle koyarım takma kafana ayrıca isim de çok güzel
Benim kızımın adı da Simay. Ona da çok laf ettiler ama şimdi alıştılar. Bazı dengesizler İsmail diyor. İkinci kıza hamileyim ona da Miray koymak istiyorum kaynanam laf etti geçen. Herkes herşeye bir kulp bulur. Ne istiyorsanız onu koyun mecbur alisacaklar. Bİz de Ezgi Simay koycaktik son anda tek isime karar verdik
Simay öykü değilde Öykü Simay nedense kulağıma daha hoş geldi ☺️ Simay ismi güzel büyükleri boş verin. Gönüllerini kırmak istemem derseniz de yanına onların seçtiği bi ismi ekleyin sorun çözülsün.
Bu yorumu aldıktan sonra kesin koyardım :) doğurduğum çocuğa istediğim ismi de koyamayacak mıyım ? Neyse ki başkalarının fikrini çok önemseyen biri değilim diye de lafımı derdim 😅😅
Simay tek başına güzel bir isim bence. Bebek sizin bebeğiniz. 3.kişileri ilgilendiren bir şey değil bu isim konusu. Cevabınızı verin ve moralinizi bozmanıza izin vermeyin
1,436,699 soru
23,624,672 cevap
306,982 kullanıcı