+4 oy
354 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (17 puan) tarafından

Kizlar size icime dokmek istiyorum cok yoruldum kafa olarak duygusal olarak 2 oglum var kucugu 10 aylik dogdu dogali hic vir sekilde durmuyo surekli miz miz surekli agliyo uyumuyo diger oglum da 6 yasinda okula gidiyo cok zor oluyo ev isleri bebek cocuk yemek falan ve esim cok huysuz biri gercekten 2 gun iyi cocukla ilgileniyo yardim ediyo bana 2 gun kotu gercekten hic bir sekilde zmanim olmuyo bos bir de ustune hastayim cok fena bi yardim isteyince hemen kiziyo ben bakici miyim iste ben miyim annesi sen bak gibi gibi seyler oglumun durmamasina ragmen yinede pes etmiyorum evimi temizlemeye calisiyorum yemegi mi her turlu yapiyomrum yani yapiyorum ama bir sey isteyince senden kotusu yok bazen kafayi yicek gibi oliyorum kendi gidiyo geziyo ke dine vakit ayiriyo ama benim hic yok oyle birseyim gercekten cok yorldum bittim gunlerim aglamakla geciyo kimseye icimi dokemiyorum buraya yazdim .okudugunuz icin tesekur edrim 

6 Cevaplar

0 oy
önce (170 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bacım bende. Ayni durumdayım biri 4 diğeri 20aylik bebeklerim var eşim keyfine göre gezer takılır ben evle ilgili bişe olsun yorgunum der işim var bende yorgunum diyince akşama kadar evde yatıyorsun diyor o kadar çok doldum ki yaşama hevesim olmuyor çok yoruyorum gurbetteyim bide Allah yardımcın olsun canım 

-Reklam-
+2 oy
önce (137,702 puan) tarafından

2 coxuklu olanlar hep o yoldan geciyo sabir en guzel sey dislerimi sıktım aylarca cocugu benimki kadar zor olana denk gelmedim hic her goren aah vaahh tuuhh senjnde isin zor diyodu simdi gecti ama senjnkide gecicek sabir et en zor aninda evladi olmayanlari bebegini kaybedenleri bebek icin servet harcayanlari dusun

önce (17 puan) tarafından

Geciyo gecmeye ama biz de mahfoluyoruz valla olan bize oluyo bende dis sıkmaktan artik dislerim mahfoldu ne diyim bilemedim

önce (1,160 puan) tarafından

Ağlaması gectimi sevda gece r demiştim 

önce (137,702 puan) tarafından

gecti meltom okula basladi duzeldi ben kurtuldum artik

+1 oy
önce (515 puan) tarafından

Bende sana anlatsam ben daha iyiyim dersin canim 

Gece gunduz uyumuyor gunduz ful kucakta  tuvalate zor gidiyom genelde kolay yemekler yapiyom temizlik yapamiyom asla  öyle hersey birikiyor  5 bucuk aylik 

Bide herseye alerjisi var ac kalip diyet yapip emziriyom 

2 tane daha ablasi var onlarda ilgi bekliyor ev kucuk bide ustune toplamazsan cok dagiliyor 😪😪

Allah yardimcimiz olsun ne deyim valla benimkide uyumuyo gece gunudz ayni ne hastaneler ne hkcalara goturmedik sonjnda biz pes ettik valla boyle kabullendik 

+1 oy
önce (435 puan) tarafından

Çocuk konusu normal ve beklenen bilinen şeyler . Senin eşin sıkıntı. Kendini parçaladığınla kalırsin öyle adamın yanında . 

+1 oy
önce (68 puan) tarafından

Bnm de 7 yaşına yeni giricek 1. Sınıfa giden kızım var. Ayrıca 3 yaşında oğlum var. Hem kızım hem oğlum hiç durmuyor. Bn ogretmenim. Oğlum bakıcıya gidiyor öğleden sonra dersim yok. Öğlen  oğlanı alıyorum uyutmak için saatlerce uğraşıyorum sonra ablasıyla evin altı üstüne gliyor. Akşam yemeği ve ertesi günün öğle yemeğini hazırlıyorum çocukları doyuruyorum. Kızın dersini calistiriken diğeriyle oyun oynuyorum ve eşim bu arada ya spora gidiyor ya saz kursuna ya da halk oyunlari kursuna. Yardım istediğinde namaz var der kaçar. Senden daha kötü durumda olanlar var. Gel sarılip ağlayalım 

önce (15 puan) tarafından

Bacım , inanamıyorum bazen yazdıklarınızı böyle koxalarmi var gerckten

0 oy
önce (2,154 puan) tarafından

Benim asıl merak ettiğim eşiniz sonradan böyle olmadıysa neden 2 çocuk?

Ilk cocuk da bohle degildi yani bide tek olunca pek zorlugu olmuyodu yani ilk cocugum cok uslu sakindi evde cocuk varmk yok mu bellibdegildi ama ikinci anami aglatti o yuzden yani 

2. Cocuklar hep mi böyle oluyor acaba yaa

Valla anladigim kadariyla ilk cocugun usluysa 2ci zor oluyo veya tersi oluyo 

Sizin ilk galiba bacim

Evet benim ilk ve son sessiz sakin bir çocuğum var ama bana yeter 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 171 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 439 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,933 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 898 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Meryemserap (963 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 404 göst.
15 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Azizeak (213 puan) tarafından soruldu

414,085 soru

12,462,662 cevap

46,790 kullanıcı