+2 oy
386 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,750 puan) tarafından

Bugun hale alisverose gittm kiyma kilosu 440 gorunce yarim kilo aliym dedm yag dodlurms adam kokusu da igrencti ben cig kiyma yerim bi tadina bakiym dedm cekinerel boyle tat.gormedm cok kotuydu napaym o eti

220 lira bosa gitti

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Büyük konuşmayım ama asla marketten et ve et ürünleri almam, peyniri yoğurdu bilr krndim yapıyorum.

(3,750 puan) tarafından

Market degil ksap

tarafından

Götür ver almazsa yanında ara zabıtayi nasıl almıyor görsün 

(3,750 puan) tarafından

Alir mi ki muhatrap olmakta istemiyorm

(903 puan) tarafından

AA kız çok mantıklı zabıta konusu iyi fikir

-Reklam-
0 oy
(1,924 puan) tarafından

Geri götür ver

(3,750 puan) tarafından

Kasaptan aldm

0 oy
(467 puan) tarafından

Migros da  400 gram 189  du dana kıyma bugün aldım canım.... Lahmacun içine kaçtır ordan alıyorum güzel yani

(3,750 puan) tarafından

Kadaptan aldm daha almam haram zehir zikkm olsn aziz mubarek gunj

0 oy
tarafından

kasaplardaki indirimli kıymaların yüzde 90ı bembeyaz oluyor. bir kere eşim almış, sanki sadece kuyruk yağı çekmişler. 

migros veya carrefour dışında et almam. genelde de migros tercih ederim. kasaptan hayatta almam, adanada yaşıyorum en fazla at eti burd kesiliyor. marketler bu tarz hatalar yapamazlar. yaptıkları an batarlar çünkü. ama kasap burda kapatır 2 sokak ötede açar

(3,750 puan) tarafından

Buda bana ders oldu gitti 200 lira

0 oy
(9,072 puan) tarafından

440 bedava zaten okadar ucuz bise alinmaz . bide zaten cekilmis kiyma alinmaz kendin gorerek cektirmen gerek. adam icine neler karistirmistir kimbilir cekilmis halde kiyma aldiysan direk

(3,750 puan) tarafından

Evet kiymaydi omrumde bpyle et gormedm koku tat geri mi gptursem napsam

(9,072 puan) tarafından

normalde oyle hazir sekilde cekilmis kiyma satmak yasak. eti gorup begenip seveceksin o etten gozunun inunde makineden cekecek.  kasap market yada her neresiyse.

(3,750 puan) tarafından

Napaym sizce

0 oy
tarafından

Geri götür az para değil yani 

0 oy
(4,725 puan) tarafından

Marketten asla almam kasaptan kıyma alırken kendim gözümün önünde çektiririm 

Rabbim bildiği gibi yapsın böyle insanları

Bacım sana da ders olsun gözün görsün çekilirken bir daha alırsan 

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Canım ben dün kasaptan 650 ye aldım kilosunu yani şimdi insan düşünüyor o neden o kadar ucuz olur bu işte bir iş var diye. Hatta bazen kasa arkası ürünler olur marketlerde indirimli onların bile tarihlerine falan tipine bakarım çok guvenem. O yüzden o ya bayatlamıstir ya da içinde bolca yağ ve sakatat vardır. Geri götürme imkanin varsa götür parani geri vereceklerini pek sanmiyorum ama en azından bilsinler anlaşıldığını belki dikkat ederler yapmazlar ne yapiyorlarsa. 

(3,750 puan) tarafından

Salakligima denkgeldi aslinda rengide guzel durmiyodu avanak ben aldm 

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 945 göst.
4 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Duru nurbahar (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,640 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 483 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melektrn (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 269 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,113 soru

24,396,478 cevap