+4 oy
362 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (95 puan) tarafından

Kızlar merhaba. Ben bir kitap yazmaya başladım. Ama hiç destekçim yok. Yıllardır istediğim bir şeydi. İki çocuktan sonra da bu hayalimi gerçekleştirdim. Eğer destek olursanız hepinize çok teşekkür ederim yardımlarınız için hayatımda ilk defa bir şeyin bu kadar olmasını istiyorum. Yardım edebilir misiniz? Yardımdan kastım kitabı okumanızı rica ediyorum. Kitabı dijital platformda yayınladım. Sizin okumanız benim için büyük bir destek olacaktır. Dreame den paylaştım kitabımı. Okursanız okumak isterseniz hem link hem isim atabilirim.

Kitap ismi GÖLGENİN HÜKMÜ GEÇMİŞTEN GELEN KADER Direkt gölgenin hükmü yazarsanız çıkar 

10 Cevaplar

+2 oy
(296 puan) tarafından

Link atsana merak ettim 

(95 puan) tarafından

Galiba buradan link atılmıyor denedim ama yorum incelemede 

-Reklam-
+2 oy
(2,277 puan) tarafından

Tabii ki isterim canım tebrikler bu arada🥳💕

(95 puan) tarafından

Galiba buradan link atılmıyor denedim ama yorum incelemede

+1 oy
(1,044 puan) tarafından

Paylaştığın yer nasıl bir platform bilmiyorum ama arama özelliği varsa orada aratarak seni nasıl bulur insanlar onu da söyleyebilirsin link paylaşmak yaşamda yada kitabın adını 

(95 puan) tarafından

Kitabın ismi GÖLGENİN HÜKMÜ GEÇMİŞTEN GELEN KADER 

(1,029 puan) tarafından

Yazdım çıkmadı 

(95 puan) tarafından

Direkt gölgenin hükmü yazarsanız da çıkıyor 

0 oy
(5,798 puan) tarafından

Kitap pad ve cizgi studyoda da paylas oradan okuyorum hep ben göz atarim watpadde acilcak diyorlar orasi daha etkin bir program

(95 puan) tarafından

Oralara da bakarım öneriniz için teşekkür ederim tutarsa eğer tabi çevrem olmadığı için umudum yok destek olacakta yok

(5,798 puan) tarafından

Tiktokda falan yazarlar paylasim yapiyor yada instegramdan kitabin icinden kisa kisa cumleler yazabilirsin ilgi cekici olanlari o sekilde reklamini yaparsin 

(95 puan) tarafından

Evet öyle yapacağım öneriniz için teşekkür ederim 

0 oy
(3,413 puan) tarafından

Adı nedir kitabın? 

(95 puan) tarafından

GÖLGENİN HÜKMÜ GEÇMİŞTEN GELEN KADER 

(95 puan) tarafından

Gölgenin hükmü yazarsanız da çıkar 

(3,413 puan) tarafından

Canım ben bulamadım kitabını. Nerede yayınladın

(95 puan) tarafından

Dreame uygulamasından 

0 oy
(1,425 puan) tarafından

Hangi platformda? Eğer Dreame'deyse link atabilirsin canım biraz abartıp çok jeton almışım baya duruyor 

(95 puan) tarafından

Dreame evet. GÖLGENİN HÜKMÜ GEÇMİŞTEN GELEN KADER kitap ismi

(95 puan) tarafından

Gölgenin hükmü yazarsanız çıkar 

(1,425 puan) tarafından

Tamam canım bakacağım inşallah 

(1,425 puan) tarafından

Kitabı aldım canım listeye, bence başlıkları bölüm 1.2.3... diye devam ettir daha ilgi çeker , ben okuyucu olarak yorum yapayım sana canım , bölümleri uzun tut kısa olanlar sinir bozucu oluyor genelde

(95 puan) tarafından

Tamamdır önerilerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler 🌸

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Tebrik ederim öncelikle. Başka platformlarda da paylaşım yaparsanız daha çok kitleye ulaşır. Kitap adında da instagram hesabı açıp küçük kesitler paylaşırsanız keşfete de düşebilir. 

Şuan biraz göz gezdirdim, akıcı gidiyor. Konusu da güzel. Ama ben bu tür konuları okurken çok kötü oluyorum. Ama kitabınızı bütün aile-arkadaş gruplarında paylaşırım.

(95 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim çok sağolun 🌸 Evet kitap için hesap açacağım umarım kesfete düşer 

0 oy
(810 puan) tarafından

Hayırlı olsun cnm bir kadına destek olabileceksen ne mutlu bana

(95 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim çok sağolun desteğiniz için 🌸 🌸 

0 oy
(8,349 puan) tarafından

cnm girdim amq bulamadım...

(95 puan) tarafından

Bazı arkadaşlar bulmuş bazıları bulamamış. Gölgenin hükmü mü yazdınız sadece bunu yazarsanız bulursunuz 

(8,349 puan) tarafından

gölgenin hükmü adlı kitap yazdım

(95 puan) tarafından
+1

Kitap kapağı ve ismi bu bakabilirsiniz

image

0 oy
(1,093 puan) tarafından

Senin için uygulamayı indirdim 😂 valla dilini sevdim akıcı ve sürükleyici gidiyor. Ama çok sinirimi bozan bir konu, dayanabilirsem okuyacağım. Allah yolunu bahtını açık eylesin ☺️

(95 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim desteğiniz için 🌸

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 86 göst.
3 Mart 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Bsrakran (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 513 göst.
29 Aralık 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Zeyzeyyy (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 532 göst.
+2 oy
10 cevap 599 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,742 soru

23,625,138 cevap

307,006 kullanıcı

...