+4 oy
682 göst.
önce Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

Kızlar öyle bildiğiniz güvenilir hocalar,Şeyhler varmı acaba?

Kardeşim 20 yaşında hafızlık okuyor kendisi ama iki yıldır yaşamadığı şey kalmadı doktora götürdük beyinde birşey yok, psikolojik olarak ta gayet iyi dedi, şeyhlere götürdük iyileşmişti daki iki üç gün önce baya ağır hastalandı yine kendine bize zarar vermeye çalıştı dört beş adam zor zapt etti başka bir kuvvet geliyor, gözünden belli onun olmadığı kaç defa elinden zor aldılar beni ki kardeşim asla böyle biri değil Kur'an açtığım gibi saldırıyordu kendine zarar vermeye çalışıyordu sonra kuran sesiyle uyuyordu tabi asla ellerini bırakmıyorduk kendini boğuyordu kalkıp düğün oynuyordu gözleri kapalı bir şekilde iki gün böyle devam etti kendine geldi heryeri şiş kızarmış ama hiçbir şey hatırlamıyor benim yüzüm neden böyle bugün günlerden ne yani hafızası sıfırlanıyor ve anneme demiş rüyamda nişanlanıyordum diye araştırıyoruz işin ehli biri olması lazım sizin varmı çevrenizde böyle biri 

24 Cevaplar

+5 oy
önce (881 puan) tarafından

Iki şey var ya üç harfli musallat olmuş yada nazar değmiş nazar büyüden kotu derler nazar kemiğe kadar işler allahim tez zamanda şifasını versin. Bildiğim hoca ve Şeyh de yok maalesef post yukarı çıksın 

önce (102 puan) tarafından

Maalesef hocalara götürdüğümüzde nazar var dedi ve üç harflilerden kâfir olanı musallat olmuş dedi,Allah razı olsun cnm bu mübarek günde dua beklerim ❤️

Insallah kurtulur mardine goturebilirseniz iyi olur orada papazlar var biraz maliyetli ama araştırmak lazım 

önce (1,411 puan) tarafından

Papaz mı 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,122 puan) tarafından

Hiç doktora goturdunuz mu? 

önce (1,122 puan) tarafından

Canım Batman'da bir hoca var zamanında benim de başıma bu tarz olaylar geldi aynı şekilde kuzenimin de başına. Biz ağrıdan Batman'a gittik birkaç saat yolculuk yaptık hatta.  Eğer kesin giderim diyorsan babama falan söyleyeyim numarasını atsın bana sana özelden atarım numarasını. 

@Ahrese canım bende bitlisliyim 🥹

Cnm atarsan duacın olurum ❤️ Bitlis'e götürecez ztn orayada uğrarız

@Kevokimmm ;ayy ne güzel Bir tesadüf neresinden cnm ☺️

Merkez canım 🙃

+1 oy
önce (1,028 puan) tarafından

Psikoz gibi. İyi bir psikiyatri hekimi görsün

Götürdük cnm hiçbir sorun çıkmadı 

önce (1,028 puan) tarafından

Eğitim araştırmaya profa götürün 

0 oy
önce (329 puan) tarafından

Nerde oturuyorsunuz

Antalya cnm

0 oy
önce (454 puan) tarafından

Üzerlik otunu araştırmanizi öneririm. Kardeşinle hemen hemen aynı olaylar geldi başıma. Bana o otu getiren kişiye hala dua ederim . 

Mutlaka deniyecez cnm, Allah razı olsun 🤲 

0 oy
önce (120 puan) tarafından

Şanlıurfa Suruç ilcasinde iki yer var hatta üç suraca gelirseniz kime sorsanız size gösterir ben kendim iyi değildim söylemek istemiyorum söylersen olmaz diyorlar çok iyi oldum Suruç'ta bostancilar var bizzat bu işleri tedavi ediyorlar cuma günü sabah ezanından sonra gittik kuyruk var sıraya giriryorsun tıpkı hastane gibi ben eskiden inanmazdım hocalara seyhlere takı başıma gelene kadar.gelirseniz kardesiniz iyileşir kesinlikle hem bostancilara gidin hemde çok sevdiğimiz çok bilgili yaşayan evliya gibi bir hoca var Abdurrahman hoca numarası da var bende isterseniz 

Muska gibi yapıyor cnm dualarla yapiyor 

Seyh mehmet 

Evet başkasına gidilmez diyorlarda bizim seyh diyir hani ne zaman kim gelirse geksin hani suna gittin gelme demiyor sen nerelisin ahsen.1

önce (120 puan) tarafından

Urfalıyim ama Gaziantepte oturuyorum 

Urfa merkez mi

0 oy
önce (7,874 puan) tarafından

Aynısına birebir şahit oldum . Bir gün yatakhane de uyurken seslere uyandık baktık kızın biri bağırıyor hocalar başına toplanmış kızı tutmaya çalışıyor. Tabi millet korkusuna içinden Felak nas okuyor ama okundikca kız okumayın diye feryat figan ediyor sinirleniyor kızıyor falan en son hocalar okumayın okudukça kıza zarar veriyorlar dedi . Kız ara ara belirli ayetleri okudu sustu değişik bir şeydi . Sonra aile aldı götürdü .

Evet cnm çok kötü bir şey Rabb'im kimseye yaşatmasın inşallah ❤️ 

0 oy
önce (203 puan) tarafından

Rabbim yardımcısi olsun

+1

Allah razı olsun cnm dua bekleriz mu mübarek günde 🤲❤️

0 oy
önce (312 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun 

1 kaşık tuzu ve bir bardak suyu önünüze alın önce abdest alın tabi 

Euzü besmele ile başlayıp 7 defa Fatiha Şerif 

7 defa Felak

7 defa Nas

7 defa İhlas

7 defa Ayetel Kürsi

7 defa Kafirun surelerini sesli Bi şekilde okuyup üfleyin tuzada suyada sonra tuzu suyun içinde eritin 

Günde 3 yudum kıbleye dönerek içsin 

İçerken üstümde nazar büyü musallat varsa bozulması niyetiyle içiyorum diye dua etsin içmeden önce peygamberimize sav. Salavat getirip euzu besmeleyle içsin 

7 gün boyunca 3 yudum içsin 

Tekrar geçmiş olsun 

Cnm içmiyor bambaşka bir kişiliğe bürünüyor normal su getirdiğimizde içiyor,o suyun okunduğunu nerden anlıyor bilmiyorum ama anlıyor çenesini, ağzını açıpta vermek imkansız 

O farketmeden yemeğine koysanız çünkü gerçekten şifa ayetleri okunuyo tuzlu suya işe yarıyo yani 

Cnm çok denedik hem yemekte hem suda yok biliyor hepsini yani bizde ne yapacağımızı şaşırdık 

Allah yardımcınız olsun canım inşallah şifasını verir Allah tez zamanda 

0 oy
önce (890 puan) tarafından

Bakara. Süresi açıp dinletin canım büyü hoca moca hikaye 

Cnm evde açmadığımız süre kalmadı açınca önce hırçınlaşıyor bize kendine zarar veriyor sonra uyuyor 

0 oy
önce (5,975 puan) tarafından

Arkadaşım boyledi bir hoca muska yaptı düzeldi bitlisde cnm onunda musallatti

Bizde Bitlisliyiz cnm hocayı biliyor musun acaba

önce (5,975 puan) tarafından

Norsinde bir hocaydi şeyh abdurahmandi galiba adı 

0 oy
önce (522 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun. Bir cin kız kardeşinize aşık olmuş gibi görünüyor. Musallat olmuş, en yakın zamanda Ehl-i sünnet bir hocaya tedavi olması lazım.

Allah razı olsun cnm ❤️ 

Evet götürdüğümüz şeyh söyledi aşık olduğunu ve aşık olan kişi kâfir cinmiş 

0 oy
önce (91 puan) tarafından

Düzgün bir psikiyatriye gittiniz mi canım 

Gittik cnm annemin götürmedigi yer kalmadı özele falan her yere götürdü hiçbir şey yok diyorlar şuan kendine gelmiş bizden daha akıllı,daha dindar 

0 oy
önce (515 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda kurtarsın inşaallah kardeşim hocaya gidecekseniz çok iyi araştırın ortalık şarlatan dolu maalesef çok kişi böyle kandırılıyor dikkatli olmanız lazım

Allah razı olsun cnm dua bekleriz ❤️

Evet cnm o yüzden iyi araştırmak lazım 

önce (515 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun

0 oy
önce (278 puan) tarafından

Psikiyatriye de götürün onların ilaçları da iyi geliyor

Götürdük cnm birşey yok diyorlar

0 oy
önce (191 puan) tarafından

Allah yardımcısı olsun inşallah en yakın zamanda iyileşir .. dayım böyle olmuştu göturmedik hastane bırakmadilar en son bi şeyh ona bı cinin aşık olduğunu söylemişti.. muska yapmıştı iyi gelmişti ona.

Allah razı olsun cnm ❤️ 

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Allah şifa versin bu mübarek Ramazan ayını kardeşinize şifa vesilesi kılsın.

Nerde oturuyorsunuz siz ?

Allah razı olsun cnm Antalyada oturuyoruz biz

0 oy
önce (2,278 puan) tarafından

Var benim güvenilir tanıdığım bir hoca 

Rica etsem numarasını verebilir misin cnm 

0 oy
önce (492 puan) tarafından

İstanbul'da bir hoca var neredesiniz

Biz Antalya'dayiz cnm

0 oy
önce (1,411 puan) tarafından

Gaziantep Nurdağı ilçesinde Bilal Baba var. Mutlaka tavsiye ederim 

Allah razı olsun cnm ❤️ 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 535 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 591 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Misafir199 (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 851 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 670 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,797 soru

23,597,197 cevap

305,835 kullanıcı

...