Canim ortada vicdan azabi çekmesi gereken varsa oda ailen malesef resmen maddi manevi somurmusler seni
Her kesin anne babasi var sen onlarin çocugusun oncelikle bunu idrak etmen gerek onlarin sana para vermesi gerekirken senin olani el birligiyle yemisler
Bende zamaninda çok vicdan acabi çektim 2 yil depresyona girdim resmen hayatim zindan oldu
Ama sonra kafami kaldirip bi çevreme baktim her kesin anne babasi evlatlari icin olup bitiyorlar
Anladim ki onlar bana anne babalik yapacagina ben onlara anne baba olmuşum resmen ruhumu yaslandirmislar kendimi bildim bileli normal bi çocuk olamadim hep 40 yasindaki kadin gibi dusunmeye zorlandim şimarik bi genç kiz olamadim resmen çocuklugumu çaldilar
Bende biraktim kafam o kadar rahat ki onlarin batakligindan çiktigim için şukur ediyorum simdi kendi yasamadiklarimi cocuklarima yasatiyorum bende onlarla birlikte cocuk oluyorum
Sakin vicdan azabi cekme sonra cok pisman olursun bi bakmissin yaslanmissin ve cesaret edip sirt ceviremedigin insanlar seni tuketmiş bitirmiş