Merhaba arkadaşlar 28+3 haftalık hamileyim 60 kg ile hamile kaldım şimdi 75 kg oldum 15 kg aldım çok moralim bozuluyor bu kadar çok almak beni üzüyor ilk gebeligimde bu kilo ile doğum girmiştim şimdi daha Mayıs'ta doğum var napacam bilmiyorum:((
Ben 32 haftalığım 53 kilo ile başladım şuan 62yim vfagbebyebye
21 haftalık hamileyim daha hiç almadm 64 ile hamile kaldım şuan hâlâ aynı . Ama takılma doğumdan sonra veriliyor canım görümcem 30 kilo aldı doğumdan sonra verdi fazlasıyla
Üzülme canım yalnız değilsin ilk hamileliğimde 60 kiloyla hamile kalmış 82 kiloyla doğuma girmiştim şimdi 36 haftalık hamileyim 73 kiloyla hamile kaldım şu an 90 kiloyum doğumdan sonra sıkı bir diyetle veririm gider :)
Ben emzirirken zayiflamistim nasıl ki bıraktım o zaman geldi kilolar 😃
Neden mümkün olmasın emzirirken daha kolay kilo verilir yeter ki irade sahibi olalım daha önce de yaptım gene yaparım inşallah
Kız çünkü süt olsun diye yiyorum ister istemez yiyorum çünkü süt verdikten sonra hemen acikiyorum siz ne yaptnz verdiniz üstelik bebeğim iki aylık hiç durmuyor hep hareket halndym hiç durmuyorum buna rağmen alıyorum veremiyorum siz naptnz
Aynen uyku yemek elime zor geçerdi belki de ondan verdim bilmiyorum ama sütüm de maşallah iyiydi bilemedim ki valla 😃
Kız benimde elime uyku geçmiyor maalesef:(
Keşke ben hamile olsamda 100 kg olsam:((((
Ahhh canım benim Rabbım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲
Hamile değilim şuan ama bende 48 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyla doğum yaptım 7 ay önce
şimdi 50 kiloyum merak etme kilolar gidiyor
44 le hamile kaldım şuan 62 kiloyum 34 haftalığım
Askm çok zayıf değilmişin yaa . Sağlık sorunum yoksa güzelde çıta gibisin maslalah sjajsk
Vallaha canım söyle diyim sağlık sorunu yok ama bu zayıflık halsizlik enerji bakımından zorluyor beni hamile kalıp kilo alınca enerjim geldi yoksa zayıfık bence kötü tansiyonum felanda çok düşüyordu inşallah kilo vermem diyorum
Dikkat et balım o zaman veririsin ya ödem hep şuan emzirme döneminde bol bol ye iç emzirirken çok veriyo insan ben sütüm az diye kendime bı baktım bir ayda 6 kilo aldım 🤣🤣 sütüm cogaldi ama kilo olarak döndü veririm yavaş yavaş inşallah
Ay canım vallaha vermesem iyi kendimi böyle dinç hissediyorum ödem felan baktı doktor yok dedi ama bakalım nolacak
Son haftalarda olur askm inşallah vermezsin sağ saglim kucağına al bebişini 🙏
Canim kilo aldigin icin uzulne. Ben 20 kilodan fazla almıştım 6 ay oldu dogum yapali hepsi gitti diyebilirim
Haftamız aynı bende 28+3 🙃 3 kilo aldım bende
3 mü ben 15 :D
17 haftalık hamileyim. 54 kilo hamile kaldım şuan 56 yım. Doğumdan sonra emzirirken hızlı bir şekilde gidiyor kilolar. Şuan bebeğinin sağlığı herşeyden önemli. İki kişilik yemek tabiki doğru değil dengeli ve sağlıklı beslenmek önemli.
15 haftalığım 60 kilo ile hamile kaldım hala 60 kiloyum
Bende 28+4 haftalık hamileyim. En son 4 aylıkken tartındım 4 kilo almıştım. 72 ile hamile kalmıştım 76 kiloydum en son. Şuan bilmiyorum. Ama hiç takmıyorum. Doğumdan sonra gece uykusuz kalıcam bebeğe bakacam. Stres uykusuzluk iştahsızlık derken her türlü veririm birşey olmaz 😂
İnşallah veririz çok kafaya takıyorum ya
32+1 haftalik hamileyim 44 kilo ile hamile kaldim 2 ay once tartindim en son 52 kiloydum
Aynı durumdaymisiz cnm 22haftalik hamilayim 11kilo aldım 74kilo oldum diğer iki gebeliğimde 75le doğuma girdim bakalım doğuma kadar kaç kilo olacağım
Ay ayniyiniz nerdeyse bende 29 haftalik hamileyim 64 kilo ile hamile kaldim su an 76 77 degisiuorum benimde dogum mayista valla nolcak bilmiyorum insallah vere bilirim 🥺
Bende 22.+3 haftalık hamileyim maalesef bende 11 kilo aldım ama az acıkınca hemen midem bulanmaya başlıyor
Bende 21 haftalık oldum 70 kilo ile hamile kaldım şimdi 74 kilo olmuşum
27 haftamdayim. 65 ile hamile kaldım şu an 82yim bazen sinirim bozuluyor ama diğer çocuğumda da toplam da 25 almıştım vermesi de zor olmadı rahatlıyorum. Canim sağolsun bebeğim iyi olsun . Kiloyu hallederim.
10 kilo aldım 2 ayda 8 kilo vermişim hiç dikkat etmedigiö halde ben şok
30 haftalık hamileyim 2-3 arası gidip geliyor şu anlık insaAllah almam daha fazla
36+4 haftalığım 12 kg almıştım en son sağlıkla gelsinler hepimizin ki de
1,434,728 soru
23,596,243 cevap
305,806 kullanıcı