+3 oy
290 göst.
önce Diğer kategorisinde (638 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar 28+3 haftalık hamileyim 60 kg ile hamile kaldım şimdi 75 kg oldum 15 kg aldım çok moralim bozuluyor bu kadar çok almak beni üzüyor ilk gebeligimde bu kilo ile doğum girmiştim şimdi daha Mayıs'ta doğum var napacam bilmiyorum:((

22 Cevaplar

0 oy
önce (131 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ben 32 haftalığım 53 kilo ile başladım şuan 62yim vfagbebyebye

-Reklam-
+2 oy
önce (2,717 puan) tarafından

21 haftalık hamileyim daha hiç almadm 64 ile hamile kaldım şuan hâlâ aynı . Ama takılma doğumdan sonra veriliyor canım görümcem 30 kilo aldı doğumdan sonra verdi fazlasıyla 

+2 oy
önce (247 puan) tarafından

Üzülme canım yalnız değilsin ilk hamileliğimde 60 kiloyla hamile kalmış 82 kiloyla doğuma girmiştim şimdi 36 haftalık hamileyim 73 kiloyla hamile kaldım şu an 90 kiloyum doğumdan sonra sıkı bir diyetle veririm gider :) 

önce (2,944 puan) tarafından

Ben emzirirken zayiflamistim nasıl ki bıraktım o zaman geldi kilolar 😃

önce (247 puan) tarafından

Neden mümkün olmasın emzirirken daha kolay kilo verilir yeter ki irade sahibi olalım daha önce de yaptım gene yaparım inşallah 

önce (66 puan) tarafından

Kız çünkü süt olsun diye yiyorum ister istemez yiyorum çünkü süt verdikten sonra hemen acikiyorum siz ne yaptnz verdiniz üstelik bebeğim iki aylık hiç durmuyor hep hareket halndym hiç durmuyorum buna rağmen alıyorum veremiyorum siz naptnz

önce (2,944 puan) tarafından

Aynen uyku yemek elime zor geçerdi belki de ondan verdim bilmiyorum ama sütüm de maşallah iyiydi bilemedim ki valla 😃

önce (66 puan) tarafından

Kız benimde elime uyku geçmiyor maalesef:(

+2 oy
önce (1,455 puan) tarafından

Keşke ben hamile olsamda 100 kg olsam:((((

önce (1,624 puan) tarafından

Ahhh canım benim Rabbım bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲

+1 oy
önce (515 puan) tarafından

Hamile değilim şuan ama bende 48 kiloyla hamile kaldım 63 kiloyla doğum yaptım 7 ay önce 

şimdi 50 kiloyum merak etme kilolar gidiyor 

+1 oy
önce (2,447 puan) tarafından

44 le hamile kaldım şuan 62 kiloyum 34 haftalığım 

önce (1,860 puan) tarafından

Kız i nasi bı kilo boy kaç 

Boyum 1.63  vallaha ben hayatımda hiç kilo alan biri değilim hep bildim bileli ya 42 ya 44 arası gider gelirim hamilelikte de böyle oldu ama hep karnıma gitti başka yerimdd hiç kilo yok 

Askm çok zayıf değilmişin yaa . Sağlık sorunum yoksa güzelde çıta gibisin maslalah sjajsk

Vallaha canım söyle diyim sağlık sorunu yok ama bu zayıflık halsizlik enerji bakımından zorluyor beni hamile kalıp kilo alınca enerjim geldi yoksa zayıfık bence kötü tansiyonum felanda çok düşüyordu inşallah kilo vermem diyorum 

Dikkat et balım o zaman veririsin ya ödem hep şuan  emzirme döneminde bol bol ye iç emzirirken çok veriyo insan ben sütüm az diye kendime bı baktım bir ayda 6 kilo aldım 🤣🤣 sütüm cogaldi ama kilo olarak döndü veririm yavaş yavaş inşallah 

Ay canım vallaha vermesem iyi kendimi böyle dinç hissediyorum ödem felan baktı doktor yok dedi ama bakalım nolacak 

Son haftalarda olur askm inşallah vermezsin sağ saglim kucağına al bebişini 🙏

0 oy
önce (10,776 puan) tarafından

Canim kilo aldigin icin uzulne. Ben 20 kilodan fazla almıştım 6 ay oldu dogum yapali hepsi gitti diyebilirim

0 oy
önce (2,278 puan) tarafından

Haftamız aynı bende 28+3 🙃 3 kilo aldım bende 

önce (638 puan) tarafından

3 mü ben 15 :D

0 oy
önce (1,350 puan) tarafından

17 haftalık hamileyim. 54 kilo hamile kaldım şuan 56 yım. Doğumdan sonra emzirirken hızlı bir şekilde gidiyor kilolar. Şuan bebeğinin sağlığı herşeyden önemli. İki kişilik yemek tabiki doğru değil dengeli ve sağlıklı beslenmek önemli.

0 oy
önce (449 puan) tarafından

15 haftalığım 60 kilo ile hamile kaldım hala 60 kiloyum

0 oy
önce (396 puan) tarafından

Bende 28+4 haftalık hamileyim. En son 4 aylıkken tartındım 4 kilo almıştım. 72 ile hamile kalmıştım 76 kiloydum en son. Şuan bilmiyorum. Ama hiç takmıyorum. Doğumdan sonra gece uykusuz kalıcam bebeğe bakacam. Stres uykusuzluk iştahsızlık derken her türlü veririm birşey olmaz 😂

önce (638 puan) tarafından

İnşallah veririz çok kafaya takıyorum ya 

0 oy
önce (149 puan) tarafından

32+1 haftalik hamileyim 44 kilo ile hamile kaldim 2 ay once tartindim en son 52 kiloydum

0 oy
önce (436 puan) tarafından

Aynı durumdaymisiz cnm 22haftalik hamilayim 11kilo aldım 74kilo oldum diğer iki gebeliğimde 75le doğuma girdim bakalım doğuma kadar kaç kilo olacağım 

0 oy
önce (2,771 puan) tarafından

Ay ayniyiniz nerdeyse bende 29 haftalik hamileyim 64 kilo ile hamile kaldim su an 76 77 degisiuorum benimde dogum mayista valla nolcak bilmiyorum insallah vere bilirim 🥺

0 oy
önce (265 puan) tarafından

Bende 22.+3 haftalık hamileyim maalesef bende 11 kilo aldım ama az acıkınca hemen midem bulanmaya başlıyor 

0 oy
önce (776 puan) tarafından

Bende 21 haftalık oldum 70 kilo ile hamile kaldım şimdi 74 kilo olmuşum 

0 oy
önce (451 puan) tarafından

27 haftamdayim. 65 ile hamile kaldım şu an 82yim bazen sinirim bozuluyor ama diğer çocuğumda da toplam da 25 almıştım vermesi de zor olmadı rahatlıyorum. Canim sağolsun bebeğim iyi olsun . Kiloyu hallederim. 

0 oy
önce (8 puan) tarafından

10 kilo aldım 2 ayda 8 kilo vermişim hiç dikkat etmedigiö halde ben şok 

0 oy
önce (144 puan) tarafından

30 haftalık hamileyim 2-3 arası gidip geliyor şu anlık insaAllah almam daha fazla 

0 oy
önce (680 puan) tarafından

36+4 haftalığım 12 kg almıştım en son sağlıkla gelsinler hepimizin ki de

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 1,027 göst.
+1 oy
16 cevap 257 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (638 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 723 göst.
13 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (638 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 266 göst.

Kategoriler

1,434,722 soru

23,596,130 cevap

305,802 kullanıcı

...