86 kilodan 80 oldum
Şuan ramazan ayındayız diye içmiyorum kahveyi
Ama sonra tekrar başliyacam inşallah
Hedef 65
Takviye gıdaların doktor kontrolü olmadan kullanılmasını doğru bulmuyorum ben aynı kiloyu boğazımı tutarakta verebilirim:) bol eksiler
Evet çok kullandım önceden çaylar falan ama ilk zaman veriyorsun sonra kat kat geri alıyorsun en iyisi sağlıklı zayıflamak diyet yaparak
Maşallah canimm
Teşekkürler ❤️
Bende Dukan birasi ile verdim 9 kilo Ramazan'da bıraktım devam etsem mi bilemedim @Casperiye sanki sen Dukan içiyorsun sürekli sence Ramazan'da nasıl bir yol izlemeliyim içsem mi acaba
Tadı muk cnm bende yapiyom iftara yakın yapacam
Aa hem diyet hem kilo vermeye yarıyor hemde tadı güzel...
Sağol @Casperiye
Sana da en yakın zamanda bir deri bir kemik kalmış ıyy desinler 😂😂
amin aminnn😂😂 ben sade yesilcayla sevmiyorm . poset cay olan yesilcayla yapiyorum ananasli acai seftalili limonlu narli bergamotlu falan aromali olunca hos oluyo. bazen yanina kiraz sapi yada kayisi cay atiyorum bi poset. dogadani seviodum en cok mesh cikarmis hem ucuz hem aromasi guzel. bi marketten aldim 5 kutu ama hangi marktten aldim unuttum devamini alip stok yapacakdim.:) acai ananasli mesh😂 dogadani. yari fiyatindan bile azdi
Deneycem o zmn bakalım nasıl olacak teşekkür ederim cnm @Casperiye
Hangi kahveden içiyorsun canım benimde vermem gerekiyor
Jescafe canım ismi ben aynı zamanda üyeyim firmaya satışını da sağlıyorum
Daha önce çok şey denedim ama kilom gitmedi
Taki bu kahve karşıma çıkana kadar eşim kullandı görümcem kullandı eltim kullandı hepsi çok güzel kilolar verdiği
Ben üye olduğum için eğer düşünürsen sana ücretsiz kargo ile gönderim sagliyacam
Fiyatı nedir cnm
Banada fiyatını söylermisin birde nasıl birşey birz bilgi versen ? Mesela içeriğinde ne var paket kaç günlük nasıl kullanılıyor vs
Bana özelden yazin kızlar hemen bilgi vereceğim
Nazlı burdan yazsana kizzz hepimiz görelim neymiş bakalım merak ettim 😂
Özelden yazmış bana bilgi istiyonmu diye halbuki buradanda yazdım bilgi verirmisin diye insan bilgiyi verir yani birdaha bilgi istiyonmu yazmaya ne gerek var anlamadım 🤷🏽♀️
Nazlı bu bacim çokta sey yapmamak lazım daha o birdaha yaz birdaha aynısını yazar sana 😂😂😂
Bilemiyorum artk görücez 😂 bekliyorum yazmasını bakim neymiş . Ben resimleri şiödi gördüm demek sonradan eklemiş resimlerdede pek bir fark göremedim 😳
Dört gözle bekliyoruz hemde bakalım nazlı ne işlere girişmiş yine 😉 resimleri bende anlamadım vallahi ne yalan söyleyeyim 😏 bana da yaz kız nazlı bekliyoruz 😂
Gözlüklerimi taktım bekliyorum🤓
Ben 6 aydır bu işin içerisindeyim
Tiktok ta dolaşırken karşıma bu kahve çıktı ve memnuyeti çok çok fazlaydı bende almak istedim
O zaman fiyatı 580 tl idi ben ve eltim aldık eltim 79 kg den 73 e düştü bende 86 dan 80 e
Ocak ayından sonra zam geldi şuan fiyatı 725 tl 1 aylık içinde 30 şase var günde 1 defa içiliyor aç karına kahvaltıdan yarım saat önce günde en az 2 3 litre su tüketmek önemli
Ben ikinci kutumu aldım ramazandan sonra tekrar başliyacam inşallah hedefim 65 bakalım hayırlısı
Bu işe de üye oldum çevremdeki çoğu kişi aldı benden sosyal medyadan da alan oldu
Hem kilo vermek için hemde kilo almak için var ürünler
Ve yemin ediyorum ki benden alıp ta memnun kalmayan sonuç almayan hiç olmadı
Eğer düşünüyorsanız kızlar yazabilirsiniz bana
İsmi ne kahvenin nazlı daha önce de başka bir marka kullandım güzel verdim ama bıraktığım anda onca kiloyu geri aldım 😢
İşte mesela kişiye göre öneriyoruz
İsmi jescofee forx5 te var
Bende daha önce kullandım ve işe yaramadı
Ama bu kahve tanıdığım çok kişide işe yaradı
Bende forx5 kullanmıştım 🤷♀️
Günaydın kızlar bende forx5 kullanmıştm baya etkiliydi ama sonra yedimde yedim kilo aldm hahahahah 😂
Günaydın efendim Günaydın 😍
Hala uyuyorm desem inanırmısın 😴
Uyu anam uyu vallahi keşke bende uyuyabilsem 😢
İşte bu kahve forx5 değil
Benim kullandığım jescafe
Bize ne kadara verirsin nazlı tanidiğiz sonuçta 😂😂
Hahaha
İndirim yapabilsen kendime indirim yaparım vallahi
Bende aynı fiyattan alıyorum:))
Trendyoldada 725 tl şimdi baktım 😂
Ama Trendyol stoklanmis ürün bizim orda satışımız yok
Biz direk şirket tarafından gönderiyoruz
Tamam kuzu sende 725 e satıyorsun trendyolda 725 e satıyor . Trendyolun normalde daha pahalı olması gerekir üstüne fiyat koyuyorlar çünkü . Senin daha uyguna satman gerekir normal şartlarda şirket gönderiyor diyorsun
Evet şirket gönderiyor
Trendyoldaki ürünlerin bizim firma ile hiç bir alakası yok
Bizim internet satışımız yok cnm
Trendyol ayrı biz ayrıyız
Bol eksilerin olsunnnn
Çok teşekkür ederim canım
hamur işi şekerede dikkat edersen daha hızlı zayıflarsın
Tabi ki onu da kesebilsem çok daha güzel sonuçlar alırım inşallah
1,486,289 soru
24,299,182 cevap
343,951 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin: