+8 oy
1,035 göst.
önce Diğer kategorisinde (600 puan) tarafından

Kızlar benim bi komşum var 35 yaşlarında 3 kızı var. Biri 11 diğeri 5 diğeri de 1 yaşında. 5 yaşındaki kızını okuldan almaya giderken sürekli bana bakar mısın diye soruyor. İlk zamanlar hava soğuktu kıyamadım tamam dedim. Ama o havalarda bende markete veya başka bir yere giderken hep kızımı götürürüm benim kızım da 1 buçuk yaşında. 

Geçenlerde kursa yazıldım 2 gün eşim izin alıp baktı bugün de sen bakar mısın dedi. Benimde misafirim gelecek pek müsait değilim dedim ama ısrar ediyor artk tamam dedim. İlk başta sadece küçük kız gelecekti diğerleri okula gidecekmiş. Bi geldi diğer kızı da var. Dedim benim misafirim gelecek kızım da huysuz bi çocuk zaten çok geç kalma. En fazla 2 saat dedi sonra anahtarı bırakmış diğer kız da okuldan gelince buraya gelsin diye , e dedim hani 2 saatti olurda yetişemezsem diyor. Ve gitti akşam 5i geçiyordu geldiğinde. Biraz önce de aradı kızı okuldan alıcam hava soğuk bırakayım. Yok dedim iftira misafirim gelecek. İlla diyor hava soğuk yeni uyandı. Bende hava soğuk değil biraz önce bende kızımla markete gidip geldim birşey olmaz dedim. Ona rağmen yok balkona çıktım çok soğuk diyor. 

Normalde bakarım çokta severim ama sanki sınırı aşıyor. Birde sürekli bişey ister. Kızıma kahvaltı yaptırcam yumurta var mı flan bide pazar günü eşi de evde kızları evde alabilir. En garibi de yedek biberon var mı küçük kızı alıştırayım diyor verdim artık. 

Bana akıl verin abartıyor muyum ne yapmam lazım 

44 Cevaplar

0 oy
önce (1,849 puan) tarafından

Bence çok yüz vermişsin hayirde sınırını köy bu artık seni sömürmeye girmiş zaten ne desem tamam diyo kafasi

önce (600 puan) tarafından

Öyle olmuş galiba 

-Reklam-
0 oy
önce (812 puan) tarafından

Ay millet nasil güveniyo ya benim de bi komsum var oyle kadin aslında cok iyi 2 kcuk kizi var pes pese oldular kazayla haliyle zorlaniyo basedemeyince buyuk kizi benim ustumdeki yani karsi konsusuna yolluyodu buyuk dedigimde o da 2 bucuk 3 yasinda falan kadin derdi ki benim kizlar buyuk biri 10 biri 9 yasindalar ben evde olayim olmayim esim evde olsun olmasin kizi gonderiyo pencerem acik oluyo yaz gunu ya ciksa bisey olsa diye soyluyodu kadin cok bikti ondan tamam anliyorum da bu kadar da serbest olunmali mi ne kadar taniyosun ki bu devirde hep yakinindan geliyo bela hic uzagindan gelen var mi o kadin tasindi gitti benim oglum da 3 yasinda disarda oynatirken falan onun kizi da iniyo da eve hic teklif etmedim bi elimi uzatsam kolumu kurtaramam Allah korusun basina bisey gelse 

Ay aman aman sakın teklif etme pişman olursun gerçekten 

önce (812 puan) tarafından

Kadinla da samimiyet kuramiyorum bu yuzden 

Fazla samimiyetin sonu böyle oluyor 

0 oy
önce (19,384 puan) tarafından

Hayır demeyi öğrenmek için biraz geç mi kalmışız ben her gittiğim yere götürüyorum bizimki çocuk değil mi oğlum var 3 yaş 3 aylık çantam gibi sürekli taşıyorum pazar market her yere üstelikte soğuk şehirdeyiz sonuçta sana güvenerek yapmadı bu çocuğu 

Öyle tabi ki. Onun kızı 15 aylık benim kızım 20 aylık yani arada öyle çok fark yok ve bende nereye olursa götürüyorum. Bugün en son yaptığına çok sinirlendim. Sabah saatlerinde ben markete gittim hava gayet güzeldi onun beni arayıp hava çok soğuk dediği saat de öğlen 1 di. Yani bence sabah saatleri daha soğuk. Artık bende dedim bizde dışardan geldik hava güzel bişey olmaz götür diye. İnsanları kalkdırmaya çalışmak çok kolay olmuş 

0 oy
önce (627 puan) tarafından

Ya şey kusura bakma misafir gelecekteki ama gibi ısrara açık ve cılız konusmaman gerekiyor. Kızının sorumluluğunu alamam de işimi gücümü yapamıyorum bişi olacak dıye benim çocukla birbirlerine zarar verıyorlar de 

Evet haklısın. Ben kırmamak için alttan aldım ama enayi olmuşum. Alttan alınca tepeye çıkıyorlarmış

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 516 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 875 göst.
4 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 978 göst.
20 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Arzukamacı (124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 80 göst.