+1 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Geçen ay kuaföre gittim eve gelip bir aynaya bakayım dedim bıyıklarımı çoğu duruyor :D  en sinir olduğum şey aynısını kolumda da yaşadım ve hem para verip hem eve gelip tekrar üstünden geçmek zorunda kaldım hem bıyık hem kol. İki saniyede alınıp hemen geçmiş olsun dendiği diğer müşteriye yeltenildigi için bakma ve düzelttirme imkanı olmuyor insanın tamam tamamen temiz olmayabilir insanlık halidir ama bir iki tane kalır en fazla hadi 4 5 olsun  ona da bisey denmez de hem ağda hem üstüne ip geçildiği halde hızlı hızlı yapılınca bir anlamı olmadı gerçekten mutlaka başına gelen vardır kuaför değiştirdim de rahatladım 2 gün gecti hala temiz sağolsun eline sağlık ama çoğu kuaförde yaşadım bu durumu sizde de oldu mu hiç

9 Cevaplar

+1 oy
(1,135 puan) tarafından

Öyle durumda otur canım kalkma başka türlü giden gelmiyor 

(118 puan) tarafından

Canım oturmaya firsat kalmıyor hızlı hızlı gecmis olsun denilip diğer müşteriye siz gelin dedi kadın eve geldim şok oldum yani kaç senelik kuaför bıyıklar duruyor hala kendim cımbız alıp üstünden geçtim tekrar

(1,135 puan) tarafından

Yok canım yeni müşteri beklesin başında aynada fenerle bak önce alinmadıysa kalkma ciddiyim senin verdiğin de para öbürünün vereceği de. Bir kere başıma geldi sir ağda yaptı başkası geldi kalktım eve gittim olduğu gibi duruyor sadece ağda yapışığı var iki gün sonra yine gittim ay kız dedi ne çabuk geldin çıktı mı hemen halbuki sarısın filan hatırlıyor da yani evet dedim bende çabuk çıkıyor heralde dedim yine aynısını yaptı arkadan gel abla dedi bi saniye dedim gözümden yaş gelmiş siliyor gibi yaptım aynaya yaklaştım yine duruyor dedim bu kadar mı bitti dedi dedim yok ben ip istedim yoksa ağda almıyor az uzattı ama kalkmadım hilafsız beş on dakika aldı ya demek ki neymiş alınmamış. Açıklama olarak ay sarı ya hiç görünmüyor dedi bir zahmet birdaha da gitmedim evde alıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(15,476 puan) tarafından

8 yıldır lazer yaptırdıgım için böyle bi sorunum yok ama lazerden önce mutlaka aynada kontrol ederdim kontrol ettiğim için hiç başıma gelmedi

(118 puan) tarafından
+1

Bazilari kontrol ettirmeye fırsat bırakmıyor hadi geçmiş olsun diyip diğer müşteriye gel diyor hızlı hızlı 2 saniyede ne olduğunu anlamadım:D hadi düzgün olsa derim ki elini hızlı pratik almış becermiş

(15,476 puan) tarafından

Onu dedirttirmeyeceksin işte geçmiş olsun dediği an 1 dk diyip kontrol edeceksin işi o bekleyecek

+1 oy
(5,789 puan) tarafından

Kiz kollarimi aldirirken yaktilardi beni yarim kalsa sorun degilde agda yanigi pis oluyor 

+1 oy
(8,698 puan) tarafından

Ben kuaförlğk zamanlarımda müsterilerden hep bu konuda taktir edilirdim ama ustam kızardı uyusuksun die 😅en ince ayrıntıya kadar bakardım 

Sende bidaha gitseydin kalmış tekrar alın die .Bidahada kontrol etmeden cıkma söyle yani memnuniyetin olmadıgını

(118 puan) tarafından

Fırsat vermedi bacım normalde bazıları bekliyor bittikten sonra söylüyorum düzeltiyor. Hızlı ve pratik olmak evet bazı işlerde gerekli ama bazıları bu durumu üstünkörü yapıyor. Uğraşmayım yorulmayayım mantığıyla kısa sürede yapıyor. Kimide kısa sürede yapsa da dikkatli yapıyor.

+1 oy
(439 puan) tarafından

Ay sorma ya milleti ise alıştırmak yani is öğretmek için bizi denek kullanıyorlar birde bir dünya para olmuş kas bıyık 

Bide sac kesimi bizim burada 500 tl dedi amam dedim ne verecek zaten kapalıyım onca para verip pişman olmak var

+1 oy
(240 puan) tarafından

Bende onu bir kere yaşadım ama şunu anladım ki sürekli aynı kuaföre gittiğinde samimiyetinden işlerini aksatiyorlar aynı kuaföre kardeşim kuzenimde gidiyor aynı şikayeti yaşadılar. Ben değiştirdim kuaforumu şimdi temiz aliyorlar

+1 oy
(949 puan) tarafından

Yani para almasını bilen işini de temiz yapmalı diye düşünüyorum tamamen kul hakkı yani. Sonuçta verilen para kolay kazanılan para değil 

+1 oy
(52,520 puan) tarafından

kollarima lazer yaptirdim simdi cikanlari makineyle aliyorum cok biyigim yok cikanlari bıyık alma teliyle evde aliyorum kaslarim seyrek cikanlari cimbizla aliyorum sene de bir kez saclarimi kestiriyorum sadece boyamaya da iki uc yildir basladim evde halam boyuyor o yuzden bilmiyorum ☺️

(514 puan) tarafından

Valla şaka bir yana gerçektende çok pahalı kuaför burada kaş bıyık 250 tl oldu komple ağda 600 tl saç kesim 400 tl manikür 300 daha yeni gttimde oradan biliyorm 😂 her ay 2000 tl lik olup geliyorm valla 😂 bak senin 2000 cebinde kalıyor 😂

(52,520 puan) tarafından

manikür pedikür evlenirken bir kez yaptırdım bak onun parasi hep cebimde saclarimi da uzun seviyorum da kışın sinuzit mafediyor beni ondan kış basi omuzlarimda kestiriyorum yoksa oda cebimde kalacak ☺️ senin kaşlar gür mu ben üstten bir iki yolsam havaalani aciliyo seyrek ve uzunlar ☺️

(514 puan) tarafından

Evet canm gür ve siyah kendim yapamıyorm bir kaşım anya diğer kaşım konya oluyır 😂 pandemide yapmaya çalışmıştmfa oradan biliyom 😂😂

(52,520 puan) tarafından

he ben oyle olsa ege kiyisina benzetirdim ☺️benim sekilli kaslarim.altlari da toplayinca yetiyo bana ☺️

(514 puan) tarafından

Alışmışsın kuzum sen almaya 🌸

+1 oy
(514 puan) tarafından

1 dk de diğer müşterisine seslendiğinde aynadan baksana . Kuaförüme senelerdir giderim hep bakarım yani

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 391 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,449 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 492 göst.
3 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Kizlarimmmm21 (1,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 263 göst.