bliorm kimse beğenmiyor beğenmedi ama benim içime sinen hayalm deki isim börte hep derdm kmsede olamayacak isim koyucm DİE kocamda bana brkior tamamen isim knsunu ama kimse begnmior begenmemelrni kabullendm ama yinede kafami karstriorlr brz EFLİN İSMİDE HOSUMA GİDİOR SİZCE NASİL? VE BASKALRNA BAKARK FKRİMİ DGSTRSEMMİ ? YOKSA HAYALMDKİ GBİ İSTEDGM İSMİMİ KOYSAM?
Bence börte ismi çok güzel yanlış hatırlamıyosam cengiz hanın karısının adıydı :)
Bence eflin cok guzel bi isim kulaga da hoş geliyo hem ileride dalga da geçemez cevresindekiler
Isim bence cok önemli kendi begeninden cok cocugunu da düşün. Ilerde okula basliycak belkide arkadaslari dalga gecicek. Yani kirmak da istemem seni icinden öyle geciyosa ne denilebilir ki. Ama benim börtü böcek geçti yani aklimdan direk. Anlamina baktm merak edip anlami da cok manidar degil cengizhanin esinin ismiyms cok hos bi anlami da yok. Bilemedim özür dilerim kirdiysam da kusura bakma lütfen.
Güzelim ileriyi düşün börte börtlek pörtlek çocuk ile okul cağın da dalga geçerler. Eflin çok daha güzel
Doger tarafta da sormustun bunh aylardir hala kararsiz misin bence bu kadar kafa karisikligiyla bu ismi koyma derim ben eflin naz olsun mesela
Börteçine türk birliği türk yurdu anlamina gelir onada bi bak derim :)
Canm yanls anlama ama isim anlamsız geliyor kulaga herkesede tek tek anlatamazsn ki :( tabiki çevreye bakarak yasanmaz insanları takmamaj gerek ama ilerde cocugun güçlük çeker bencede koyma sen bilirsin ama koymasan daha iyi sanki. Ben eşime alya koyalm dediğimde bile dalga geçerler diyo bizim toplumumz daha yeni isimlere bu kaxar acık degıl malesef.
Oglumun isminide kimse begenmedi begenmeyen begenmesin ben begenmisim. Begenmemis olanlarin hepsinin yuzune dedim sen istersen begen ben begendim diye buna annemde dahil
401,979 soru
12,034,066 cevap
36,262 kullanıcı