+2 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (321 puan) tarafından

Kardeşimin küsünce doğumuna verdiğim hediyeyi geri vermesi ne anlama geliyor sanırım benim doğumuma yolladı ama geri yollamış bu ne demek 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,378 puan) tarafından

Nasıl yani siz ikiniz küstünuz aynı hediye yi geri mi iade etti yoksa kuseli çok oldu doğum yaptin hediye mi yolladı 

(321 puan) tarafından

Çok olmadı 1 ay olmuşta olabilir olmamışta çok hatırlamıyorum anneme bırakmış hakkın kalmasınmı demek istedi ne istedi bilmiyorum ama üzüldüm hatasını anlayıp doğuma gelecek sandım aldığım hediyeyi geri vermiş 

(1,378 puan) tarafından

Yanlış anlama ama ergen tavır aklı sıra işte sen büyüklük yap boşver anne bunu al elimde bu var ablamla küsüm ama oda benim yigenim sana zahmet götür dese ap ayrı o zaman başımın üstünde ama böylesi bı garip 

(321 puan) tarafından

Ne demek istemiş anlamadım ki zaten hakkın kalmasın mı demek istedi naptı 

(1,378 puan) tarafından

Anne ne sor o tanır kızını 

(321 puan) tarafından

Bilmiyoki bende hakkın kalmasın al demek istedi diye düşündüm

(1,378 puan) tarafından

Doğum yaptın mı sen yeni ne zaman verdi mesela 

(321 puan) tarafından

Yapmadım daha cumartesi günü anneme gidince annem getirdi verdi yağmur bunu bıraktı diye 

(1,378 puan) tarafından

Eee doğum da yapmadiysan ne alaka bence geri iade gibi olmuş 

(321 puan) tarafından

Yakın ama 38 haftalıgım bende hakkın kalmasın diye mi düşündü ne dedi ben anlamadım bende onun verdiği vitamini içiyordum harammı içtim şimdi ben 

(1,378 puan) tarafından

Sonuçta düşman değilsin kardeşin ara sor yada yaz küsme konunuz çok büyük bir şey değil ise 

(321 puan) tarafından

Engelledi beni her yerden kocası bu doğum yaparken benim ve annemlerin üstüne yürüdü kayınbabası falan ben yeni ameliyat olmuştum kaynanası anneme gitmiş kızın herkesle yatıyo falan diye iftira attı o sıra eşim hayatımdaydı duysa ortalığı yıkardı kadının dostu falan vardı kocasının yeğeniyle yatıyordu bende kendine baksın kocasının yeğeniyle yatan o ben evlencem benim başımı belaya sokmasın dedim diye küstü neymiş rezil olmuş kimse bilmiyormuş kadını kadere falan götürüyordu kalpli mesajlar arabayla almalar iğrençti aynı yerde çalışıyorduk birde hep görüyordum sonra kardeşim aradan 1 yıldan fazla geçti küstü sen niye dedin benim çocuğumun babannesi keşke sizi dövselerdi falan diye bende kocamın gitmesini beklemeseydi korkmuyordu madem dedim kapattım sonra onu yollamış işte heryerden engelli 

(321 puan) tarafından

Neymiş o söyleseymiş ben niye demişim neymiş bir kere dayak yeseydik ne varmış niye ses çıkarmışız 

(1,378 puan) tarafından

Tobe yarabbim bunlar nasıl olay Allah'ım korumuş al koy hediyeyi konuşma bacım kardeşinle felan başın ağrır 

(321 puan) tarafından

Çok kötüydü kayınvalidesi yüzünden ailem bana 1 yıl küstü iftiralar rahatsız etmeler neymiş koca kadın yalan mı söylermiş 25 yıllık kızınız söyler ama demi neyse iyi oldu onlara hediyeyide almadım kıçına s*ksun dedim

(1,378 puan) tarafından

Ailen de sadace kardeşinin kayınvalidesi olan kadına inanıp seni sorgulamak yerine inandı ise pes sen mesafeni koy cnm en iyisi 

(321 puan) tarafından

Yatma konusuna değilde bir çok şey yaptı o kadın bana sadece o değilki olmadık laflar taşıdı Annemlerde ona inandı şimdi ise gelip söyle olmasaydı böyle olmasaydı diyorlar ben zaten evi terk etmiştim olaylar büyüyünce şuan agızları ile kuşta tutsalar umrumda olmuyor nedense 

(321 puan) tarafından

İlişkilerini öğrendiler herşey döküldü ortalığa ama ben onlardan nefret ettim hakkım hiç bir zaman helal değil hani yaşlanınca evlatları bakmıyor diye ah vah çekiyoz ya bazıları bir bardak suyu hak etmiyor bende bakmayacağım isterlerse sokakta dilensinler onlar beni bir başıma bıraktılar ben onlar yüzünden hastalık sahibi oldum kimi besledilerse onlar baksın şimdi öyle dedim diye eve temizlikçi tuttular falan ama umrumda değil 

(1,378 puan) tarafından

Annenlere karşı dami aynı soğudun yani 

(1,378 puan) tarafından

Çok üzüldüm ama bir çok konuda haklısın ağız bakmaları çok yanlış sen evlatsin ya 

(321 puan) tarafından

Soğudum tabi 3 yıl olacak öfkem 1 gün bile soğumadı her seferinde yüzlerine vuruyorum çünkü ben psikiyatriye gitmiştim akıllı bir insan olduğun için babannenlere yerleşmişsin bence dönme bir daha dedi o bile yaşadıklarıma başka biri olsa farklı yollarda olurdu dedi sonra eve gittim hastalık ameliyat derken evlendim kurtuldum şimdi ölseler 1 saat belki ağlarım o derece nefret ediyorum hele babam hiç Kayınbabamı bile daha çok seviyorum onlardan sadece acıyorum kendi aileme aç gözlü ve benciller ben onlar yüzünden kötü yola da düşebilirdim babannemler olmasaydı

(321 puan) tarafından

Oh be bütün içimi döktüm hep diyorum zaten anne baba nasıl olunur kayınvalidemden nasıl olunmaz sizden gördüm diye 

(1,378 puan) tarafından

Ah canm benjm neler çekmişsin insan oğlu fıtratı gereği bu dilinden çok çekecek gözü ile görmeden senin nasıl günahını alıp dedikodu ve bu çileye neden oldu ise kendi de çok çeker hiç üzülme sen şimdi iyikisin 

-Reklam-
0 oy
(2,875 puan) tarafından

Büyümemiş denir. Cocuk gibi al misketlerini ver misketimi 😅 koca koca insanlarda görüyorum. Gülüp geçiyorum. 

(321 puan) tarafından

Engelledı beni heryerden bende ondan kalan vitamini içiyordum haram mı içtim şimdi ben ama ben onu okula falan yolladım hakkım çok diye düşünüyorum 

(2,875 puan) tarafından

Niye haram olsun, çok ince düşünme kardeşim,  yüzüne dese haram ediyorum kullanma falan , yine onun ayıbı ama gurur yapar kullanmazsin. Engelledi ise mevzuyu bilmiyorum,  fakat davranışı tepkisi çok çocukça. Çöpe atabilirdi sana gönderiyor çünkü reaksiyon bekliyor senden yani çatıyor. Gelme bu saçmalığa. Sen büyüksün,  oda zamanla anlar zaten. Ne kadar anlam yüklersen o kadar uzar gider

(321 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun bende dedim zaten bütün hakkım ona haram zıkkım olsun bu hareketi yapmayacaktı dedim ben onun gözünü hiç bişeyde bırakmadım ben bunu hak etmedim dedim 

(2,875 puan) tarafından

Hoş değil ama imtihan dunyasindayiz. Dediğim gibi ne kadar bu konu üstünde durursan o kadar saçmalar gider. Eyvallah demek gerekiyor bazen

(321 puan) tarafından

Doğru Rabbime havalettim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 247 göst.
0 oy
7 cevap 176 göst.
0 oy
3 cevap 102 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 17 göst.