+1 oy
383 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (5,065 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler uyumayan bacılar neden ayaktasiniz 

Şimdiden hayırlı sahurlar 

İftardan sonra cay içerken uyuya kalmışım şimdide uyuyamıyorum 

Bebelerim uyuyor şükür 

Gündüz balkon keyfi yapamıyorum geceyi degerlendireyim 

image

9 Cevaplar

+1 oy
önce (721 puan) tarafından

Bebem şimdi uyudu sahur yaptim pilim bitti artık gözlerim gidiyor, hayırlı geceler💫💫💫💫

önce (5,065 puan) tarafından

Hayırlı geceler canim 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,289 puan) tarafından

Sahura kalktım cnm ya  oğlanlar uyancak onları bekliyorum yer içer eşim cami ye biz uykuya inşallah afiyet bal şeker olsun ❤️ 

Teşekkür ederim cnm Allah kabul etsin inşallah 🤲 ♥️ bizim sahura var daha 4 buçuk gibi hazırlıyorum 

önce (1,289 puan) tarafından

Amin cnm eşim camiye gidiyor oğlanlar konuşurken pek bişey yemiyor zaten biz erken yiyoruz 

+1

Allah kabul etsin inşallah cnm 

+1 oy
önce (152 puan) tarafından

Malesef benim bebe de uyumuyor sütum yetmiyor aç şuanda zorla uyutmaya calisiyirum

önce (528 puan) tarafından

Keske siparis uzerine getirse  onuda vermiyor aptamil bulmustu esim 10 eczema gezip ona guveniyordum  sonra baktim kizim ac yapayim dedim helal degildir yaziyordu ūzerinde domuzun birseyini koymuslar  gerizekalilar 

Simdi evde sma alerjik bebekler icin var ama ne helal yaziyor ne haram insallah gerek kalmaz bakalim 

1 ay sonra turkiye ye test icin gelecem evolvia varmis temiz icerikli ondan alicam baya 

Allaha sukur kizim 5 bucuk aylik oldu az az ek gidada yiyor meyve puresi falan 

Aslında rapor yapmaları lazım bizim raporlu özel mamaydi aylık reçete ettirip 12 kutu alıyorduk ama hemen gelmiyor du sabah gidersem ertesi gun akşam gidersem 2 ci gün geliyor du

önce (528 puan) tarafından

Test yapmadilarki burda saglik berbat yavrum neler cekti 10 saat aglardi son zamanlar morarirdi aglamaktan kendi kendime buldum ben alerjisini diger kizimda alerjik ti bunda egzama olmayinca zor çozdum sıkintisini  kolik zannediyordum diyete girdim aglama kesildi 

Sizin neye alerjiniz vardi bu bebekte varmi genelde genetik oluyor her cocukta oluyor 

Çocuk ağlamıyor ać olduğu ndna değil tekrar soylüyorum aç bir bebek se sürekli agalr dimi doyana kadar ama neden ısik aćılinca keyfi yerine geliyor oyunlar oynama ya başlıyor bunuda cvplarsiniz artık  yani aç olduğunu sanıyordum ama aç olan bebek ağlar  ağlamıyor bu 

Evet derim ışık ışıklar acılık kapanıyor Allah'ım ya  sizlerde buraya gelip dert yanmayın olur mu bir bebek acbolup olmadığını anlamk istiyorsunuz değil mi ee bebek açken ağlar ama bebeğim ağlamıyor sadce uyumuyor ve ısikalr kapalıyken ağlıyor acıkken oyun oynuyor bu aç olduğu anlmami geliyrib

0 oy
önce (2,112 puan) tarafından

Aleyküm selam akşam biraz yatmıştım oğlanla beraber 1 2 saat uyuduk kalktık bu saat oldu hala uyumuyor bekliyorum 🥱

Şu sıralar çok koşturmalı geçiyor o ne zaman uyursa o zaman yatmak zorunda kalıyorum yoksa bende izin vermiyodum uyumasına ama bir dönem bozuluyor bir dönem düzeliyor uykusu bazen ne yapsan gece yine ayakta kalabiliyor garip bi enerjisi var

+1

Seni çok iyi anlaya biliyorum benim büyük öyle çünkü gecen cumartesi gündüz uyumadı aldık avm götürduk 2 saat oynadı koşturdu eve geldik dusunu aldırdım yedirdim yatırdım o ara babamla konuşuyorduk yoruldu sabaha kadar uyur artık dedik 2 saat uyudu bi uyandı bida ertesi gün 10 da uyudu fazlasıyla dengesiz ilerliyor  3 aksam iyiyse 5 akşam bozuk gidiyor 

Uykuyu mu sevmiyor neyden dolayı oluyor bu durum onu da çözemedim 

+1

Kac yaşında canim ondanda olabilir biz bi ara doktora götürdük uyanmasını desteklemesi için bi kaç takviye baslatti ona rağmen uyumadı doktor uykuyu sevmiyor dedi 4

3 buçuk yaşında benimki

1 yaşında benimkide ama bu kadar da az uyuması normal gelmiyor bazen az uyusa bile enerjik oluyor nasıl oluyor diye sorguluyorum bazen çünkü ben bitik oluyorum onda tık yok 😄

0 oy
önce (42 puan) tarafından

Aleyküm selam bugun kulaklarını çınlattım ben seni burda okudugum kadar biliyorum sıkı takipçinim 🫣 bebe uyudu şükür sahur yapıcaz oglumla mutfakta hazırlık yapıyoruz eşimide hazır olunca kaldıracam hayırlı geceler 

Hayır olsun canim kulaklarimi neden çınlattin merak ettim  sahur için bizim erken daha 4 buçuk gibi hazırlıyorum ben 

Ya benim bu program 2021 de hamilelikte açtım dogum yapınca buraya takıldım bi türlü girmediydi bugun bi denedim girdi bende normalde senin postlarını okuyorum ama yazamıyordum sevilen birisin bazen naptın diye merak edip açıp okuyordum bütün postları okudum buarada 🤗

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun ♥️ ♥️ 

Sendende Allah razı olsun 

0 oy
önce (1,123 puan) tarafından

Benim bebeler 10 da uyudu yarım saat bi kestirmişim ardından kalkıp duş aldım sahuru yaptım aslında 5.45 civarı imsak ama dün uyuya kaldığım için yapıp yatayım dedim bende aynı şu an senin gibi balkon keyfi yapıyorum 

Dün gece bizde uyuya kalmışız bi gozlerimi açtım ki 22 dakika var  ezana 

Soğuk ama Sarıyor balkon ya gündüz çarşaf çektim balkona kabin gibi çevirdim çıkıyorum ama birşey anlamıyorum akşamdan acısını çıkarıyorum 

önce (1,123 puan) tarafından

Ay benim bi kapalı bir açık balkon var açık balkonu yazın kapalıyı kışın kullanıyoruz kapalı biraz küçük ama yetiyor bize bebeleri uyuttuktan sonra 2.3 saat kafa dinleme seansı yapıyorum hatta geçen çok soğuktu balkon eşim UFO’yu söküp ısıttı hala duruyor soğuk olunca takıyorum mis gibi 😂

Benim eski oturduğum evde ufo yakıyor dum bende kış bahçesi gibi takılıyorduk ne güzel oluyor du 

Simdi soğuk diye değil ben oruç tutmuyorum sigara içmeye balkona çıkıyorum ayıp olmasın diye çarşaf çektim 

0 oy
önce (383 puan) tarafından

Teyzem cuma günü Konya ya dönüyor içim çok buruk yine gurbette yalnızlık başlıyor insan böyle olacağını biliyor ama işte yine de üzülüyor uyku tutmadı 

Allah yardımcın olsun inşallah cnm bende 1 buçuk yıl oldu farklı ile taşındım ama kendi çevremi çok özlüyorum gurbetlik gerçekten zormuş şimdi hem hastaneden dolayı hem tükürüğümu yalamamak için dönmüyorumda 

önce (383 puan) tarafından

Gerçekten çok zor annemi babamı çok özledim yaz gelse de gitsem diyorum ama bu seferde evimi eşimi çok özlüyorum Allah beterinden korusun elbet sağlıkla nefes alıyoruz çok şükür 

Çok şükür cnm 

0 oy
önce (4,473 puan) tarafından

1 saat önce kalktı paşam yoğurtlu pilav yedi uyudu sahur hazırlıyorum şimdi uyanmaz inşallah uyanınca 6 da ancak uyuyor 7.30 kalkıyor 😅🥲

Allah kabul etsin inşallah cnm uyanmamistir inşallah 🤲 

önce (4,473 puan) tarafından

Amin canım şuanlık uyanmadı şükür 🤗

0 oy
önce tarafından

Bebeğim her yarım saatte bir uyanıyor o kadar uykusuzum ki. Belki diştir dedim ağrı kesici bile verdim ama yok. Uyku gerilemesi mi neyse anlamadım kafam kazan gibi oldu uykusuzluktan. Her zaman gece dört  kere uyandığı oluyodu ama bugün ekstra çok uyanıyor 🤦🏻‍♀️

Allah yardımcın olsun inşallah cnm 

önce tarafından

Amin kuzum amin

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 173 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (5,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 291 göst.
0 oy
24 cevap 494 göst.
15 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 213 göst.
16 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,817 soru

23,597,529 cevap

305,841 kullanıcı