+7 oy
1,530 göst.
önce Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,683 puan) tarafından

Merhaba Sevgili Anneler ve Anne Adayları! 💕👶

Öncelikle, Pure Baby ile birlikte düzenlediğimiz anketimize katıldığınız için kocaman bir teşekkür ederiz! 🥰❤️

16 Şubat saat 15:00 itibarıyla anketimizi tamamladık ve şimdi en heyecan verici an geldi! 🎉 Pure Baby Bebek Bezi kazanan 50 şanslı anne-babayı açıklama zamanı! 🏆✨

❤DORUK METE❤
Afrareyhan
Ahsen.1
Aliys07
Asel Ömer
Atma2024
Baranin annesi
CiCiLi_biCiLi
Damlamiray
Denizemre123
Edoli
Egemelisim
Elifaras
Esmabalin
Evin09
Fatmacmn
GECE_KUSU
Gurbett
Hadi ama
Hep bir hayal
HiraninAnnesi
ikiz annesi
Karaguzu
Linkin
Manollya
Maviraneeeee
Mavis canes
Mery.71
Nadidesr
Nur Gencr
Nurgül kilic
Rabiagrn
Rabiayucell
Remziye44
Rmsymn
[email protected]
[email protected]
Seymaak1
Sibelhome
Sosyalmelike
Tgcecsr
Tokyo
TTugbaa
Üye değilim
Viyanaltinn
Yeni bir ben
Ysmn1644
Zehra nizam
ZehraF.
Zeyynnep

📦 Kargolar yola çıktı! Birçok talihlimizin hediyesi çoktan yola çıktı, kalanların da en kısa sürede ulaşması için çalışmalarımız devam ediyor. Eğer siz de kazananlar arasındaysanız, size özel mesaj ile bilgi vereceğiz! 💌

🎀 Hediyenizi aldıktan sonra minik kuzularınızla deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı çok isteriz! Ürünü kullandıktan sonra düşüncelerinizi aşağıdaki posta yorum olarak yazabilirsiniz. 💬👶🛁

⇒ ⭐ Pure Baby Organik; sevgimiz organik  ⭐ ⇐

💖 Kazanan herkesi kocaman tebrik ediyoruz! Bu güzel etkinlikleri artırmak için elimizden geleni yapacağız. Sizlerde inceleme postlarına yorum yaparak, düşüncelerinizi yazarak bizlere destek olun. 🥰🎁

🔹 Not:
📌 Kargolar, anket sırasında belirttiğiniz isim ve adrese gönderilmektedir.
📌 Kazananlar Pure Baby tarafından belirlenip, liste olarak tarafımıza iletilmiştir.
📌 Kargolar, Pure Baby tarafından gönderilmektedir.

Listenin neden güncellendiğine dair bilgilendirme.
Sevgiyle ve sağlıkla kalın! 💕🌸

48 Cevaplar

0 oy
önce (195 puan) tarafından

Gene cikmadi

-Reklam-
0 oy
önce (8,053 puan) tarafından

bebek bezi çıkmadıysa kadın pedinin bir önemi yok insalalh bana cikmaz

0 oy
önce (6,126 puan) tarafından

Bnada çıkmış çok mutlu oldum mesaj atmişlar🤗.

önce (5,866 puan) tarafından

Kuzu ilk sayfada adın vardı sonra liste güncellendi inşallah gelir sana

Yanlışlık olmuş başta

önce (6,126 puan) tarafından

Mesaj geldi ama hiç aktif degldim görmedim adımı brnde dyorum adım.niye.hic yazılı değil inşallah gelir adres falan grdim.ama şehir yazdımi onu hatırlamiyorum

önce (5,866 puan) tarafından

Onu bilmiyorum ama dün listede adın vardı yarım saat sonra liste değilti çoğu kişinin ismi silindi sende varsın silindin ama inşallah gelir 

0 oy
önce (1,004 puan) tarafından

Geriye sleepy anketi sonuçları kaldı galiba kesin onda da çıkmam zaten 😅 kazanan arkadaşlar tebrikler ❤️

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Aaa o kadar cekilislere katılıyorum ilk defa bana çıkmış sabah kargo mesajı gelince şaşırdım demekki buymuş çok teşekkürler 

0 oy
önce (862 puan) tarafından

Benim anlamadigım mesaj gelmiş kazandığıma dair ama kazananlar listesinde ismim yok Bu nasıl oluyor

0 oy
önce (360 puan) tarafından

Ay ilk defa bi  çekilişi kazandım çok mutlu oldum :)) Çekilişe katıldığımı unutmuşum kargo gelince ben sipariş vermedim dedim bilgilerimi söyleyince şaşırdım. Uygulamaya girince gördüm😂 Denemedim ama bez bize ufak geldi biraz şansımıza artık teşekkürler 

0 oy
önce (732 puan) tarafından

On defada güncellense bana çıkmaz 😏🙄

İlgili sorular

+11 oy
54 cevap 8,305 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,683 puan) tarafından soruldu
+15 oy
61 cevap 7,134 göst.
7 Şubat 2025 Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,683 puan) tarafından soruldu
+4 oy
17 cevap 368 göst.
1 gün önce Ürün İncelemeleri kategorisinde admin (165,683 puan) tarafından soruldu
+4 oy
44 cevap 1,512 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde admin (165,683 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,651 soru

23,595,399 cevap

305,769 kullanıcı

...