Şuana kadar eşleriniz toplam kaç tane çiçek aldi ve en son ne zaman çiçek aldınız eşinizden
İsteme akşamı getirdi, o da adettendir diye. Çiçek sevmem, almaz o yüzden :)
ahahaha bu biz 😅 saksıda çiçek alır bi de nergis zamanı nergis bu kadar 😅
Ben çiçek sevmiyorum ya bana makyaj malzemesi alsın sonra ev esyası alsın seviyom😆
Toplam 5 kere falan aldı 🤣
Eşimin almış olduğu çiçeklerin hattı hesabı yok çok fazla çicek alır en son dün almıştı evin her köşesinde çiçek var
Maşallah Rabbim bozmasın eşin demek çok seviyor seni
Evet bende onu çok seviyorum karşılıklı cnm
Çiçeğe verilen parayı mantıklı bulmuyorum en son 28 Aralık'ta gül almıştı doğum günüm diye
Alsın cnm öyle deme sonra unuturlar almayi yüzükde güzelmiş iyi günlerde kullan cnm
Gül de çiçek kız 😂
bende yani solacak atilacak . esim orkide alirdi az degilki orkidedler cicek sepetinde en ucuz cicek 600 500 ay ne gerek var iki kutu peynir alsak onun yerine yerim 😂 nebilim bi tshirt alsak giyerim cicegi naim yenmiyor icilmiyor giyilmiyor .😂
Meyhasel o da dahil düşünceme zaten 😁
Bende kalıcı bir şey alması taraftarıyım . Su bir tane gül 150 lira gerek var mı? Bence yok ..
Ben eşime alacaksan canlı çiçek al sularım bakarım dedim sjsjsjs
Sayisini bilmiyorum cok almisimdir. En son 14 subatta cicek aldi :)
Maşallah cnm Rabbim bozmasin
foto gitti 🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤
Esim arada alır öyle ya
Alsın insan seviniyor
Ben çok sevmiyorum aslinda evde kalabalık kuruyor gidiyor ama sagolsun 1 tane gül falan alıyor. Hele bayramları hiç es gecmez
2 hafta önce saksı çiçeği almış eşim oda kurudu daha da almam diyo 😁
Bide şöyle kırk yılın başında birşey aldın tekrar beklerim
4 sene önce ilk kapıcılık yaptığımız bina da kadınlar günü diye yönetici abla bina da ki tüm kadınlara gül aldırmış eşim dağıtmış 2 tane de bana getirmiş o oldu daha yok 😂😂
Maşallah eşine oda iyi
En son evlilik yıldönümümüzde aldı buket tarzı her
Eşim alır ama ben istemiyorum kuruyup gidiyor
Bırak alsin sonra almayı unutular alma dersen
Her pazar akşamı alır.( MAYDANOZ)
Kız ne yapıyorsunuz o kadar maydanozu
Seviyorum ben yeşillik yaa
Sayısını bilmiyorum aklına estikçe alır en son 26 Şubat'ta almıştı kızımın kontrolünden çıkınca tarih ordan aklımda ☺️
Vaybe cnm dusunesi yeter
Doğum günümde aldım ama alma artık dedim 😂 bana göre en saçma hediye çiçek. Hem aşırı pahalı hemde iki üç günde solup gidiyor o nedenle almaz artık istemiyorum
Arada alır eşim en son 1 hafta önce almıştı çok severım bunu bildiği için her fırsatta alır:-)
ilk defa ve son olan isteme ciçegi baskada almadi hiç😁
Toplam dört defa çiçek aldım en son geçen sene Ocak ayinda almıştı şuan bir sürpriz hazırlıyor bana buna eminim çünkü bana 14 bin lira krediden harcadim gelecek ay maaşım yatınca yatırcam dedi ne yaptım söyleyince boşver dedi gülümsedi var bunda bir iş bakalım göreceğiz 😂😂❤️✨❤️
Merk ettim alınca bana de soyle
Ahahahah tamam canısı bakalım
18.11 de evlilik yıldönümümüzde aldı 15 senelik evlıyız arada alır işte
Yedi sene önce almıştı,o zaman nişanlıydık,o zamanda kendi akıl etmemişti görümcem söyledi birtane bana birtane görümceme almıştı,ben çiçek sevmiyorum alsada almasada umrumda olmaz
Yazın aldıydı
Saymadım ama beş senede beş kez anmak almışımdır söz nişan sürecinde dört kez almıştı zaten onun dışında da evliliğimiz boyunca üç kez almıştır en son öğretmenler gününde aldı ama çiçek hediye kabul etmiyorum o yüzden mümkünse çok almasın
1,434,820 soru
23,597,581 cevap
305,842 kullanıcı