+4 oy
174 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (153 puan) tarafından

Kızlar merhaba benim iki çocuğum var biri 15 aylık biride 3 aylık ve tek başımayım eşimde yeni çalışmaya başladı o varken zorlanmıyordum  şimdi yok çok zorlanıyorum kızımdan dolayı değil oğlum çok zorluyor sürekli ağlıyor bir buçuk ay yoğun bakımda kaldı orda kucağa alıştırmışlar sürekli kucak istiyor bende almıyorum anakucağına koyuyorum orda bile zor duruyor kendi kişisel ihtiyaçlarımı bile gideremiyorum sizce benim gibi olan varsa nasıl çözümlemdirdi banada bilgi verse sevinirim

9 Cevaplar

+2 oy
(559 puan) tarafından

Oğlum 14 aylık, kızım 3 aylık. İkisi de çok mızmız bebekler ve sırf abi oldu diye ilki büyümüş olmadığından sanki ikiz bebeklere bakıyormuş gibiyim. Ben de evde tek başımayım.

Üstüne bir de eşim dizinden ameliyat oldu, ona da ben yardımcı oluyorum. Bir düzen oturması için kendi kendime çok liste yaptım ama olmuyor. İkisinin de kendine has karakteri ve istekleri var. Ben de olurna bıraktım.

Evi pislik götürüyor, dünden kalan yemek var diye mutfağa bile girmiyorum çünkü girersem tek kişi olarak değil 3 kişi giriyoruz.

Allah yardımcımız olsun. 

-Reklam-
+1 oy
(2,116 puan) tarafından

Biri 18 diğer 8 aylık bebeklerim var eşim homeofis tarz caliadigi halde bebeklerin mamasını bezini aldığı halde ayağımdaki çorabının ters döndüğü çok oluyor.....Tek çok zor Allah yardım etsin insanın kolu kanadı kırık gibi olluyor samimi söylüyorum...

+1 oy
(5,116 puan) tarafından

Yogunbakim da nasıl kucağa alistirsinlar ki 10 larca bebek var benim oğlumda yoğun bakım da kaldı benim biraz özel durumum var ve korkularım vardi kötü ye gidiyordum rica minnet oğlumun yanında 1 saate yakın oturuyordum girince agladıkları zman pozisyon değişikliği yapip otosuna pis pis yapiyorlardi 

+1 oy
(3,727 puan) tarafından

Benim kızım 8.5 aylık ablası 3.5 yaşında halen çok zor. Çözümü yok büyümelerini beklemek dışında. Küçüğün sürekli ağlıyorsa kolik olabilir. Sling e bağla veya kanguruya

+1 oy
(134 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun.bnden de zor işin bnmki 4 yaşında en azından.her işini kendi yapıyor.

+1 oy
(1,414 puan) tarafından

Bnnm buyuk 4 buçuk kucuk 1 artık çoktum canım ikisi erkek küçük şey bile sinir oluyor şimdiden herşeye mastit girip öksürük şuan pipetle su içiyorum heryerim ucuj oldu cocuklar hastaydı eşim yurt dışına gtti göreve geldi ama o sıra 4 gün mahvoldum annem geldi memlketten 4 günlugune 

+1 oy
(2,452 puan) tarafından

Bebek kucağa alistirilmaz anne sıcaklığı ister. Hele yoğun bakımda o kadar çocuğun arasında kim sizin çocuğunuzu kucağına alacak da alistiracak. Çocuğunuzun şefkate ihtiyacı var bu söylediğinizi hepimiz yaşadık ki bebegim 8 aylik oldu hala beni dokunabilecegi mesafede ister normal yani yetinmeyen de yetişmiyor yapacak bir şey yok her gün 3 çeşit yemek yapamıyorum bazen sadece çorba bazen sadece yemek bazen 1 hafta camasir yikamiuorum 

+1 oy
(8,349 puan) tarafından

bence 2 cocuk pek zor degil ya da saatlerini plan yapmalisın benim 3 yasinda 1,5 yaşında ve 1 aylik cocuklarim varken sabah erken kalkardim isimi yaoardim herseye vaktinde ve zamaninda yetisiyordum sadece kendime zaman ayiramiyordum o da kış ayinda yazin cok cok rqhat ilerliyor halbuki

0 oy
(140,992 puan) tarafından

kiz 2 cocuga bakiliyoda 3 imkansiz bee gecen hafta arkadasin kizi bendeydi tum gun süründüm 🤣 ama 2 kolay 3 cok fena 

İlgili sorular

+5 oy
21 cevap 518 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.

Kategoriler

1,436,736 soru

23,625,071 cevap

307,004 kullanıcı

...