+3 oy
461 göst.
önce Diğer kategorisinde (477 puan) tarafından

Sinirlerim bozolsu gercekten. Biz kaynanamlarla yaşıyorduk evimizi ayrınca televizyon falan alamamıştık. Bı süre almadık baktık olmuyor böyle. Kaynım bizde tüplü TV var isterseniz götürün dedi. Bende evde tek başıma kalacaktım eş şehir dışına gidecekti diye dedim getir sıkılmayayım. Burda korsan taksiler var köy olduğu için. Eşim 2 3 hafta boyunca getiremedi TV'yi çünkü o taksilere sığmıyordu. 1 tane taksici vardı TV'nin sığacağı bide masa vardı çünkü TV masası. Neyse kızlar 2 3 hafta sonra eşim ancak TV'yi getirebilir kurduk. Ondan sonra başka bir kaynımı aniden evden çıkardılar. Kaynımla ev bulamadı. Eşime demiş ki eşyalarımı sizin bı odanıza koyalım ben kendime ev bulana Kadar eşyalı bir ev tutcam. Neyse evdeki bütün eşyaları toplayıp bizim bı odaya koydular. Evimiz de kira zaten. Neyse kaynım dedi ki alın benim TV'mi takın diğerini kaldırın eskidir. Ben kendi düzenimi Kurana kadar sizde kalsın. Neyse biz daha tüplü TV'yi doğru düzgün hiç izlememiştik zaten. Onu kaldırdık kaynımın TV'sini taktık. 1 2 ay kadar o TV bizde kaldı. Eşimde şehir dışında çalışmaya gittiği için TV çok iyi geliyor sabrım geliyor evde çocuk da yok. Neyse kaynımın küçük oğlu onların eşyalı tuttukları elin televizyonunu kırdı. Kaynım da gelip kendi televizyonunu götürdü. Öyle olunca tüplü televizyon tekrar kurduk. Tüplü televizyon koyduktan birkaç gün sonra görümcem geldi bir hafta kaldı. Görümcem gittikten sonra bir daha o televizyon açılmadı ne yaptıysam. Çocukları bozdu mu Ne yaptılar bilmiyorum ne kadar uğraştıysam açamadım. Eşimle şehir dışındaydı bunalıyordum evde tek başıma. Neyse bir ay televizyonsuz kaldım. Geçen gün çok şükür eşime 10 bin avans verdiler. Eşim direkt televizyon aldı. Perşembe günü taktık televizyonu cuma günü geri söktüm. Televizyon tuhaf tuhaf seslerini çıkarıyordum bozuktu. Neyse kızlar yeni almışken direkt değiştirelim dedik. Aradık Bir haftadır geliyor televizyonu götürüp değiştirmiyorlar. Geleceğiz diyip oyalıyorlar. İki gündür de arıyoruz aramıyoruz cevap vermiyorlar. Sanırım bu televizyon üstümüze kalacak. Kalksam televizyon geri taksam kullansam zaten tuhafta hafifler çıkarıyor belli ki bozulacak. Bu gerçekten bir televizyondan bu kadar imtihan. olmak çok zoruma gidiyor artık. 

Elimi neye atsam elimde kalıyor. Hiçbir şey rahatsız gitmiyor. Ailemle görüşmüyoruz başka şehirdeler zaten. Eşimin ailesi de sen buz gibiler herkese herkese soğuk kimse kimsenin umurunda değil gitmez gelmez. Psikolojim bozuldu evde tek başıma. Zaman geçmiyor kafayı yiyeceğim artık. Şu an bile ağlıyorum gerçekten. Elimi neye atsam neye heveslensem kursağımda kalıyor. 29 haftalık hamileyim. Bunalıyorum artık. Bir şeyler yemeyi seven bir insanım. Hani böyle markete gitsem güzel bir yiyecek alışveriş yapsam pasta yapsam çörek yapsam börek yapsanız zamanım geçer kafam dağılır yemeyi seven bir insanım. 3 haftadır pişmaniye aşeriyorum onu bile yiyemedim. Para yok. Borç var 50 60 bin. Hicbirsey rast gitmiyo. Doğurdum doğuracam daha oğluma birşey alamadım ya. Bı elbise alamadım. Piskolojim bozuldu artık deliricem yemin ederim. Neye elimi atsam ters gidiyo lanetliyim sanki. Sinirlerim bozuldu buraya içimi dökmek istedim kötü yorum yapacaksanız hiç yazmayın kaldıracak durumda değilim. Ya Allah büyüktür toparlanırız tabi. Eşim çalışıyor şehir dışında bebeğime de elbise alırım herşeyini alırız Allah büyüktür. Ama cidden çok bunaldım. Herşey üst üste geliyor. Ya bı Televizyonla bu kadar imtihan olmak zoruma gidiyor artık. Altı üstü 1 TV ya. Bunalıyorum geceleri açıp izlerim biraz sabrım gelir. Ya hayat niye bı kadar zor. 😭😭 Piskolojim çöktü artık. Bı dışarı çıkıp bı hava bile alamıyorum. Gidicek yer yok yer. Merkeze gidiyim desem eşim zaten izin vermiyor. Kimse beni anlamıyor düşünmüyor şuan bile ağlıyorum bıktık artık herşeyden. Sadece içimi dökmek istedim 

11 Cevaplar

+1 oy
önce (8,311 puan) tarafından

uzulme birazda olumlu taraftan bak aile ile birlikte yaşayan cok gelin var onlardan biri olsaydın daha mi iyi olurdu ayrica televizyon konusuda aslinda kaliteli bir televizyon alsaniz bu kdr uzamiycak borç meselesine gelirse simdilik durumunuz yok diye ilerde de toparlqnmayacağınız anlamına gelmez sabredin ve şükür edin dua edin ramazan qyındayız tüm dualar kabul olacağı aydayız ayrica gebelik kaynakli hormonlardan üzülüyor olabilirsin

önce (477 puan) tarafından

Burda yaşamak istemiyorum. Çok cahiller. 1980 yılında kalmışlar. Ben serbesttim gezerdik biz bekarken. Ailece gezerdik. Bayramları iple cekerdik. Ne istediyse yedik ne istediysek giydik. Evin market alışverişini sürekli nen yapıyordum bekarken. Dışarı çıkıyordum. 

Ya bi markete bile gidiyorum burda olay konusu oluyor. Eşim izin vermiyo. Kadınlar bı yere gidemez kadınlar evden çıkamaz. 2 yıldır evliyim başka şehire gelin geldim. Bı yeri bilmiyorum gezdirmiyorlar insanı. Kadınlar evden çıkamaz. Kadinlar markete gidemez. Şimdi bayram geliyor. Boş boş oturucaz evde. Bekarken ailece gezerdik biz. Cahiller eski devirde kalmışlar. İlk evlendiğimde kaynanamlarla yaşıyorduk

Eşim resmen 3 hafta boyunca odadan çıkmama izin vermedi. İnsan yüzü görmedim. Sonra izin verdi ama evin içinde gidip gelebiliyordum. Ama kapının önüne çıkıp biraz hava almama bile izin vermiyordu. Köy zaten ve evleri dağ başında resmen kimse yoktu. Ya cahiller gelişmiyorlar eski kafadalar. Çok zor gerçekten yapamıyorum. 😭. Hayatım bitti resmen. Bı eve esir etmişler. Ya insanım bende bunaldım artık. Bı hava almak istiyorum biraz yürüyeyim bı markete gidiyorum. Olay konusu oluyor. Herşeyden bıktım. Ne ailesi var ne kardeşleri kimse kimseyi takmıyor kimse kimseye gitmiyor. Ne bı amca ne bu kuzen ne bı hala. Herkes herkese küs. Nasıl yaşayacam burda böyle 😭 Piskolojim çöktü artık insanım bende. 2 günlük dünya ölüp gidicez zaten. Bırakın da hayatı yaşayalım 

önce (2,776 puan) tarafından

Sen onlari dinlersen diş gostermezsen hep boyle surup gidecek 

Senin yasadiklarini bende yasadim markete ciktim diye bi afra tafra yaptilar denize gittik namussuzsunuz dediler instagram hesabi açtim.ahlaksiz dediler 

Bende sinirlendim ofkelendim.ama geri adim atmadim

Sonra ne oldu biliyomusun bende kinadiklari ne varsa tek tek hepsini yaptilar meger kiskandiklari icin benim altimi oyuyorlarmis o yuzden guzel bi kavga cikar markete git bi parka git tv yoksa telefon var istedigin herseyi acip izleye bilirsin

Bak simdiden onlara boyun egersen bebek olduktan sonra cehennem azabi cekersin kendine gel kimse için standartlarini dusurme eskiden gezen yiyip içen hayat dolu bi insanmişsin eşin bisey soylerse benimle evlenirken karakterimi yasam tarzimi biliyordun ben sana yeterince ayak uydurdum simdi sen bana ayak uyduracaksin diye soyle

Çok haklısın güzel yorumun için teşekkür ederim beni motive etti. Allah büyüktür bakalım ♥️

-Reklam-
0 oy
önce (9,111 puan) tarafından

Ilk evlendigim zamanlar geldi aklima bi süre tv olmadı  telefonum bile yoktu  tüplü tv vardı bizde acamadık tv yi 2 ay sonra kücük bi tv aldık 800 tl o zamanın parasıyla uzun süre ona baktık en son değistirmek zorunda kaldık gelen giden oluyo tv kücuk diye bakılmıyodu değistirdim sonra durumlarimiz gecen sene  cok kotuye gitmişti satim tv yi 2 ay sonra bida aldım durumlar düzelince ondan büyuk şuan tv güzel de 

Tamam canım teşekür Ederim Hüseyin yorumun için ♥️

Rica ederim canım da Hüseyin derken 

A pardon 😂 sesli söyledim klavye yazdı. Fark etmemişim. Güzel yorumun için demiştim. Hüseyin yorumun için diye yazmış demekki kusura bakma

Yok canım önemli değil merak etim hüseyin dedin diye

Anladım tekrar teşekkürler ♥️

0 oy
önce (514 puan) tarafından

Kıyamam sana ya hiç komşun felandamı yok canm birbirinize gidip gelseniz 😞

Kimse yok kimse. Bı arkadaşım bile yok telefon edip biraz sohbet edeyim sabrım gelsin. Buraya yazıyorum bak ben deliricem. Gün ve gün gidiyor piskolojim. Eve tıkmışlar ya insanım ben. Bende dışarı çıkıp bı hava almak istiyorum. 2 yıldır evliyim çekmediğim kalmadı. Ömrüm bitti ya 2 günlük dünya bırakın hayatımızı yaşayalım. 

Bekarken ailene hesap verirsin. Evliyken eşine. Hiçbir zaman hür irademiz yok zaten. Hep biri bizi yönetiyor. Kadın olmak çok zor bu dünyada 

0 oy
önce (138 puan) tarafından

Sizin derdiniz aslinda televizyon deyil evde yanliz kaliyorsun tum gun evde konusacak kimse yok kendiniz pisirip kendiniz yanliz yiyorsunuz o yuzden psikolojiniz bozulmus bunalmissiniz.Bende evde yanliz oldugum zaman televizyon acarim izlemesemde acarim evde kimse varmis gibi geliyor bana o zaman ses oluyor.Cocugunuz olsun ondan vakit olmaz zaten bunalmaya sizi oyalar

Teşekür Ederim güzel yorumunuz için evet yalnızlıktan bıktım ses yok seda yok Allah'ın İzniyle bebeğimi kucağıma aldığımda onunla zamanım geçer sabrım gelir

0 oy
önce (2,881 puan) tarafından

Yalnizligi seven bi jnsan ocin aslinda yasadiklarin kotu degil biz 8ay tvsiz kaldik ama hic aramadik suan var ama izleyen yok.ben mesela kalabaligida sevmem yanlizligim hosuma gidiyor ama kalabalik ailede buyuyen ve bunu seven icn cok zor gercekten ama su bakimdan soyluyim sana bebegn olnca enazndan tvden bahimsz buyuyecek ama senin icnde cok uzuldm be kuzum 1tane lahve icecek komsun olsaydi enazndan bukadr bunalmazdn.ama yinede uzme kendjnj bircta odenir takma sakin sen sagliginj dusun bak hamilesin bebisinde etkilenmesin

Çok teşekür Ederim güzel yorumunuz için. Bende kalabalık ailede büyüdüm 6 kardeştik. Kardeşlerim şuan bile küçükler 6 10 13 yaşlarında küçük kardeşlerim var bı abim bı ablam var onlarda bekar. Yani ev hep kalabalıktı şimdi de yalnız olunca çok sor oluyor. Bebeğim sağlıkla doğsun inşAllah o zaman onunla ilgilenirim sabrım gelir

0 oy
önce (2,422 puan) tarafından

Telefonda izlemeye çalış cnm.

Allah sabır versin.

Ben seni çok iyi anlıyorum 

Çok teşekür Ederim telefondan izliyorum bende çoğunlukla ama işte çok bunaldım sıkıldım çok zor

0 oy
önce (612 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum canım eşim uzmandı Hakkari de görev yapıyordu peşinden gittim kiralık bi ev bulduk ikinci elden eşya aldık kendi evimizde de vardı sıfır döşedik ama uzmanlık çıkınca bırakıp gitmek zorunda kaldık eşime dedim televizyona gerek yok film izleyeceksem telefonda da izlerim çünkü ben televizyondan birşey izlemeyi sevmiyorum orda ki diziler hoşuma gitmiyor neyse eşim bi göreve gidiyordu 2 3 ay gelmiyordu kimseyi tanımam etmem bide çok korkuyordum o yüzden kimseye yaklaşmıyordum jnsanliklari çok iyi yardımseveler ama yabancı sonuçta bunaliyordum artık en son eşim mesleği bıraktı 2 yaşında da kızım var ama şimdi de şehir dışında çalışıyor vakit geçiyor bir şekilde sıkma canını bu kadar stres yapma bebeğin seni hissediyor artık herşey yoluna girer borçlar da biter eşim mesleği bıraktığın da 180.000 borcumuz vardı bir şekilde kapattık herşeyin zamanı var

Malesef var böyle zihniyet haala. Biz burda yaşadığımız sürece o bu kafadan çıkmaz. Bu ilçeden bı şehirden gitmemiz lazım. Ancak öyle. Çünkü burda herkes herkesi tanıdığı için ve bu zihniyetle büyüdükleri için değişmesi imkansız. Ama çok direniyorum ona. Çok zor oluyor bıktık artık. Böyle büyümediğim için çok zor geliyor. Çocuk doğunca da hastalansa falan asla tek göndermez abisini yanımda gönderir. Mesela ayın 17'sinde kadın doğum randevum var kontrole gidicem. Asla tek gitmeme izin vermez. İlla biri ile gönderecek beni. 

Geçen gün markete gidicem dedim aşırı dondurma çekiyordu canım. Evden çıktım baktım kayınbabam araba ile geçti yanımdan. Arabada da 3 tane kaynım vardı bide. Beni arabayla götürüp geri getirdiler eve kadar. Kaynımın ters ters bakışları gözden kaçmadı.yani niye bu tek başına dışarı çıkıyor dermiş gibi. 

Artık eşime söyleyeceklerini bildiğim için dedim markete giderken babanlar gördü beni götürüp getirdi. Bu defa bağırdı seni nasıl görürler diye. Yani ailesi diyecek ya bu kadın neden tek başına dışarı çıkıyor diye. 

Bende bağırdım artık kimse karışamaz herkes gitsin kendi eşiyle ilgilensin dedim. 

Yani bı markete gidip azıcık hava alacaktım o da burnumdan geldi. 

Çok saçma ben böyle gezen bir insan değilim bekarken de öyle ama ihtiyacım olduğunda çıkarım gezerim dolaşırım çocuğumu hastaneye götürürüm eşim her daim yanımda olamıyor bu yüzden kendim hallederim ya sinir olurum böyle tiplere canım nasıl alışırsa öyle gider eşin ailesinden böyle görmüş evet ama yanlış bunu eşine anlatman lazım yoksa kafayı yersin evde tek başına otur otur 

Çok direniyorum bazı şeyleri değiştirmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum inşAllah başarabilirim. Piskolojim bozuldu artık duvarlarla bakışa bakışa 

Allah yardımcın olsun İnşaAllah düzelir 

Allah razı olsun inşAllah, ♥️ 

0 oy
önce (795 puan) tarafından

Senin derdin yanlışlık cnm yanlizlik kadr zor birşey yok insanı içten içten hasta eder çevrende bı kaç görüştüğün ailen arkadaşın olsa TV aklın bile gelmez insallh kısa zmnda çevrende Tv'de olur ne diyim kendine uğraş bulsan el işi örgü fln gibi yada telden izle TV uygulamalari var aklıma bunlar geldi birsure bebek doğana kdr en azından o doğunca kimseyi aramzsn zatn o sana yolda olur

Çok teşekkür ederim Güzel yorumunuz için. Dediğiniz gibi çevremde görüştüğüm arkadaşlarım komşularım olsaydı bu kadar düşmezsin televizyon üzerine. İşte evde tek olunca ben de bir televizyon olsun ses olsun İstiyorum. Dişimi sıkacağım artık bebeğim doğan'a kadar Allah'ın izniyle onu da sağlıkla kucağıma alayım onunla ilgilenirim vaktim geçer

0 oy

Birazdan hepinizin yorumuna cvp vereceğim çok teşekür Ederim 

0 oy
önce (19,570 puan) tarafından

İç sesim susmuyor söylemeden edemeyeceğim Hamilelik hormonlarından kaynaklı bu. Bunlar iyi günlerin hele doğsun çocuktan TV'ye bakmaya zamanın olmayacak TV aklına bile gelmeyecek 

Belkide olabilir. Çok bunaldım evde yalnızlıktan piskolojim bozuldu artık.  İnşAllah bebeğim doğunca herşey daha güzel olur onunla ilgilenirim vaktim geçer 

0 oy
önce (3,629 puan) tarafından

Bizimde başımıza gelmişti ilk yıllar benim yaşadıklarımı yaşamışın .burda bazı arkadaşlar a tuhaf gelebilir bi TV için bukadar kafaya takılırmı die ama bazen tek arkadaş o oluyor 

Evlendik bi TV aldık kolisi yırtılmış uygun fiyata vericez demişler eşimde almış geldi 6 ay sonra kendi kendine kapandı bozuldu eşim yaptırmak istedi ama yenisine denk geliyor du parası nerdeyse uzun süre TV siz durduk ama ozamn çocuğum yok telefon desen tuşlu telefon 

Kıskançlık dan kimseyede salmazdı eşim sadece annesigile giderdim.

Kayınpeder eski küçük tüplü bir TV getirdi oda aklına gelince çalışır sonra bozulurdu. Parada yoktu alacak. Sonra eşim işinden şehir dışına taşındık ordada uzun süre vızır vızır çalışan o TV ye idare ettim çocuklarım orda küçüktü evde ağlardı sıkılırdı şehir dışına çıkardı 10 gün gelmezdi eşim pazarlamacıydı..kimseyi tanımayınca dışarı çıkma ben gelene kadar derdi 🤦🏻‍♀️ ayy yıllar geçti canım Allah neler verdi neler senin yine bak elinde akıllı tel var ayy benim oda yoktu .. 

Çok teşekkür ederim Güzel yorumlarınız için. Tam aynı şeyleri yaşamışız. Benim de işim hiçbir şekilde dışarıya izin vermiyor bir markete izin vermiyor akraba bağları zaten yok kimse kimseyi takmıyor kimse kimseyi aramıyor gidip gelmiyor. Bir dediğin gibi kaynanamlara arada gidip geliyorum gelip beni arabayla alıyorlar. Sonra bunaldım tek başıma olduğum için. İnşallah bebeğimi sağlıklı kucağıma aldığım zaman onunla ilgilenirim vaktim geçer. 

Peki eşiniz şuan haala sizi kısıtlıyor mu kıskançlık açısından. Benimki markete bile izin vermiyor. Zar zor o da mecburiyet olduğunda. Çoğunlukla abileri alışverişimi yapıyor eşim şehir dışında olduğu için. Bunaldım artık. Aslında benim eşimin yaptığı kıskançlık değil. Burası küçük bir yer olduğu için bı gören olur derlerki falanca kişinin eşi dışardaydı diye bırakmıyor. 

önce (3,629 puan) tarafından

Benimki elalem lafına bakmaz canım . Kıskançlığın vücut bulmuş hali. Tam ozamn kadar değil çocuklarım büyüdüğü için artık okadar seslenmiyor onlarla çıkıyoruz. Çoğu yere eşimle giderim ama aklı bende kalıyor yoksa 🤦🏻‍♀️

Bi ara araba aldı bana ozamn çok rahat etmiştim ozamn seslenmiyordu özgür olmuştum baya oda kızım kreşe felan götür getir yapıyordum. Sonra sattık . 

Bu aralar yine istiyorum bakalım inşallah alırsa . 

Hayırlısıyla Rabbim nasip etsin inşAllah alırsınız ♥️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 548 göst.
25 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (655 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 330 göst.
7 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
23 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Cennetcennet (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 447 göst.
14 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,286 soru

23,618,967 cevap

306,721 kullanıcı

...