+2 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (711 puan) tarafından
Esime 6 ay kurs çıkmış diye Balıkesire gidiyoruz eşim emlakciya para vermemek için bilmediğim şehirde bahce katında ev bulmuş ben 2 küçük çocukla kalamam ne olur ne olmaz hırsız girer diyorum dinlemiyor sürekli kavga ediyoruz ben zaten panik atak hastasym bahce katında oturulur mu sizce onerileriniz neler ??

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

güvenlik önlemi varsa hiçbir şey olmaz. 

15.kata da hırsız girer yoksa

(711 puan) tarafından

Güvenlik falan yok 

tarafından

güvenlik olark canlı kanlı güvenlikten bahsetmiyorum en basitinden demir var mı? kamera takabilirsin 

(711 puan) tarafından

Ay ikiside yok

tarafından

ev sahibinden demir taktırmasını isteyin

-Reklam-
+1 oy
(10,887 puan) tarafından

Demir korkulukları var mı varsa hiç birşey olmaz korkma ama yoksa korkmakta haklısın 

(711 puan) tarafından

Yok maalesef 

(10,887 puan) tarafından

Hayata ben o evde uyuyamam korkagim ztn 

+1 oy
(3,699 puan) tarafından

Girecek hırsız 5 . Kata da girer 10 . Kata da 

(711 puan) tarafından

Üst katlara nasıl girecek öyle basit değil 

(3,699 puan) tarafından

Emin misin. Arkadaşımın 7. Kattaki evine girdi hırsız illa camdan pencereden balkondan girmiyo bu hırsızlar annemin evinde senelerce bahçe katında kocaman bahçeli evde oturdum . Evlendim ilk evimde bahçe katıydi şimdi oturduğum evin balkonu yerden 2 metre yukarda adam ziplasa girer kapısı da kilitlenmiyo adam akıllı 4 senedir burda da bişey olmadı . Kendini korkutma olcak olduktan sonra her katta olur . Çok sıkıntı ediyosan demir korkuluk yaptırırsın ya da içeriden kilit takarsın 

+1 oy
(406 puan) tarafından

Bahçesi guvenliyse hiçbir şey olmaz bende bahçe katında iki cocuklaym İstanbul dym eşim gece gider işe 

(711 puan) tarafından

Nasıl güvenli olacak

(406 puan) tarafından

Etrafı kapaliysa yüksek se 

(406 puan) tarafından

Benim ki öyle yüksek 

+1 oy
(2,262 puan) tarafından

Annemlerin binasında 5.kata hırsız girdi. 

Ben müstakil evde oturuyorum. Her yer kabak çekirdeği gibi açık. 

Gelecek olan her türlü girer. 

+1 oy
(946 puan) tarafından

Cnm neden öyle söyledin bende bahçe katindayim çocuğum doğacak korktum 😁hırsız 10.kata da giriyor bahçe katiyla alakası yok ki hırsızlar için bahçe katı üst fark etmiyor iki yere de girip çıkıyor bizim mahallede sürekli hırsızlık olayları yaşandı başımıza gelmedi çok şükür kamera yok mu evde

+1 oy
(365 puan) tarafından

Balıkesir ın neresi acaba mahallede çok önemli

(711 puan) tarafından

Evet sutluce çarşıya yakın ama Bahçelievler daha guzeldi keşke ordan kafama göre bi ev bulabilseydim..Sen alınabildinmi buralara? Memleketine gidebiliyor musun 

(365 puan) tarafından

Gidiyorum nasip olursa bayramda tekrar gideceğim alisma konusuna gelince alışmaya çalışıyorum :) keşke burası olsaydı komşu olurduk kız :) 

(711 puan) tarafından

Ben Zonguldaga gittim arkadasim davet etti çok sıcakkanlı insanları vardı çok iyi ağırladılar yer olarak da sevdim havası falan güzel şehirdi :) Aynen komsu olsak olurdu ya bende kimseyi tanımıyorum bu sehir sıkıcı cocuk var mıydı???

(365 puan) tarafından

Sütlüce Bahçelievlere yakın sayılır belki yine görüşebiliriz :) bi tane 3 buçuk yaşında oğlum var birde 6 aylık hamileyim senin varmı çocuk

(711 puan) tarafından

Allah bağışlasın insallah saglıkla kucagına alırsınn :) Benimde biri 5 yaşında  diğeri 8 aylık :))) Özelden numaranı yaz çocuklardan fırsat bulursak görüşürüz belki :)

+1 oy
(261 puan) tarafından

Bende Yalova oturuyom 1. Kat yani bahçe katı deniz evimin arkası bahçe katı bahçe lüks güzel ama yağmur yağdığında balkon sümüklü böcek doluyor kertenkele var Allah'tan camlar elekli yoksa evin içine girecek ki girdi de deliye döndüm 

Kaç defa rütübet çok sık oluyor  neyseki son 4 ayım kurtuluyorum burdan 

(533 puan) tarafından

Bahçe katı rütübet mi tutuyor. Bizde ev alacaz hayırlısıyla bütçemize göre çoğu ev bahçe katı eğer söylediginiz gibiyse bakce katı almam 

(261 puan) tarafından

Vallah 5 dk önce odada iki tane büyük kırk ayak öldürdüm 

Ama senin alacağın yerde öyle olcak diye bişey yok ben bende olanlark söyledim 

(533 puan) tarafından

Hangi şehirde yaşiyorsunuz

Ben İstanbul da yaşıyorum Güngören de

(261 puan) tarafından

Yalova Çiftlikköy 

Öğretmenler sitesi 

+1 oy
(467 puan) tarafından

Yazın camlar açık olunca sıkıntı olur

+1 oy
(10,685 puan) tarafından

8 senedır bahçe katındayım demır de yok ev sahibi izin vermedi tüm pencerelere güvenlik kılidi taktırdık gayette memnunum hele küçük çocuk varsa bahçe büyük şans 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 125 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde I&N&R&E&34 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
22 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 231 göst.
0 oy
8 cevap 145 göst.

Kategoriler