Benimki 18 aylık kız. Bu aralar yere yüzüstü uzanıp iki elini bacak arasına götürüyor bu kadar erken oluyor muydu? Normaldir geçer değil mi belli bir süre sonra? Kızmıyorum kesinlikle birşey demiyorum olumsuz etkilememek için
Kaşınıyordur bezi varsa o rahatsız ediyordur ilk aklınıza o gelmesin
İnşaAllah öyledir
Konuyla ilgili bir sürü doktor videosu var mutlaka izleyin kendi kendine geçer demeyin çünkü büyük bir çoğunluğu gecmiyor.
Biraz denk gelince okumuştum normaldir diyorlardı. Biraz daha araştırayım
Su an normal evet ama manipulasyon vs yaparak vazgeçirmek gerekiyor
Mesela nasıl
Pozisyon almaya başladığında hemen dikkatini başka bir şeye çekin aaa cama kuş konmuş kos kos gibi bak gördün mü uçak geçiyor ayyyy bu kitabın burasinda ne varmış. Vs vs vs
Teşekkür ederim
Kız çocuğum yok oğlum 3.5 yaşında nisanda 4 olacak ara ara pipisini açıp dokunuyor ama tepki göstermiyorum bağırınca daha çok yapıyor ayıp annecim kapat elleme gibi nasihatlar veriyorum
Dinliyor mu peki sizi
Bazen dinlemiyor bazende anlıyor beni ellemiyor
Ay töbe kızım da hemen hemen 18 ay olucak ama bizde öyle bişey yok
Belki kaşınıyordur belki mantar oldu
Mesela kizim göbek deliğini keşfetti elini göbek deliğine götürür izin vermiyorum
Göbek deliğine götürse ne olacakki
Olur mu öyle
Mikrop kapar bilmez anlamaz parmağını içine koyup duracak
Benimki de götürüyor bu aralar ama engellemedim bilmiyorum o şekilde mikrop kapabilecegini
Bez sıkıyor kaşınıyor biz bile kasininca elimizi atıyoruz bebek ne anladın o anlamda olduğunu
Varmış bebeklerde de mastürbasyon
Kaşıntı enfeksiyon mantar vs olabilir benim kızım 22 aylık bezini açınca elliyor ama hiç tepki vermiyorum ama mastürbasyon değil kesinlikle benim kızımın ki
Benimki de bazen elliyor tepki vermiyorum ben de
Dedikleri gibi kaşınıyor dur kızım beş yaşında hiç görmedim öyle bişey
Varmış ama başkalarında başka yerde okumuştum
Benim kızım da öyleydi psikoloğa götürdüm onu asla kızmayın bağırmayın ve öyle yaptığını gördüğünüz zaman hemen başka bir şeye yönlendirin öyle öyle zamanla unutuyorlar alışkanlık haline getirmesin. Bazıları kaşınıyordur falan yazmış öyle yaptıktan sonra terliyor mu onu da kontrol edin benim kızım aşırı terliyordu
Kaç aylıktı kızınız? Benimki 18 aylık. Hayır terleme yok
Kızımda aynısını yaşadık. Kardeşi olmuştu ilgi bölünmesinede bagladim. Sizin dediginiz gibi ilgiyi başka yöne çekmek ve cok fazla yanlız bırakmamak unutmasını sağlıyor. Rahatlamak içinde yapıyorlarmış
1,436,653 soru
23,624,054 cevap
306,968 kullanıcı