+1 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Abim ile eşi bu ayın 11 inde mahkemeleri vardı abimde coxuğumuz var deneyelim diye tekrar tekrar yalvarmak amaçlı takip ediyordu (asla bu takibede olumlu bakmıyorum )neyse uzaklaştırma kararı alındı 3 gün girdi hapise abim iyi oldu ama gene akıllanmadı iki taraflı suç vardı ortada onu belirteyim ama ben evladını bırakn insanı asla istemiyorum ne olursa olsun barışsalarda kendilerine. Dün abim eşine mesaj atmış tulumla çekildiğimiz yerde cenazemi bulursun diye bize bu mesajı attı biz de aramaya çıktık bulamadık o an okadar kötğ bir durum ki size anlatamam kafasına koymuş intiharı annem sinir krizi gecirdi babam yollarda namaz kılıyor polisler arıyor çok kötü bir durum saat 3 de hapı içmiş 6 ya kadar saklnmış Allahın okadar sevgili kuluymuşuz ki bulduk ama o anki tir tir titremesi asla gitmiyor gözümün önünden size sadece içimi dokmek itedim ve duanızı istiyorum lğtfen Allah abimin kalbine ferahlıh ve hastaneden sağ salim çıksın bir tan riçtiği hap 3 gğn sonra etki ediyormuş böbreklere akcigere kalbe nolur dua edin sonuçta bir can lğtfen rabbim belki aranızdan birinizin duasını kabul eyler

11 Cevaplar

+3 oy
(8,522 puan) tarafından

Şöyle yapan erkekleri hiç anlamıyorum yok kendimi öldürürüm filan dua edemicem malesef Allah akıl fikir versin diyorum sadece o kadın boşuna acmamıstır o davayıda kim ister kolay kolay yuvasını yıkmak çocuk da varmıs ortada 

-Reklam-
+1 oy
(690 puan) tarafından

Rabbım şifa versin. Çok zor ama başkası için değer mi öbür dünyanı yakmaya ya

+1 oy
(57 puan) tarafından

Allah yardımcınız olsun inşallah hidayet versin abine 

+1 oy
(1,422 puan) tarafından

Erkekte kadında olsun bu şekil yapmaları yanlış istemiyorsa bitir gitsin niye bu kadar uzatıyorsunuz mutlu olan kişi ayrılmaz dönsede mutlu olunmaz 

+1 oy
(10,671 puan) tarafından

Rabbim şifa versin çocuğuna bağışlasın. En azından kötü biri değil son kez buluşalım diyip yengeni öldürmemis kendine zarar vermiş 

(70 puan) tarafından

Yok görüşmediler mesaj attı hapı içti

(70 puan) tarafından

Allahım o can sonuçta bişi yapsa ben ömür boyu acı kalırdı

(10,671 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşaAllah huzur versin eşiyle ona 

+1 oy
(1,405 puan) tarafından

Agir bi imtihandan geciyo takinti olmus seytandan geliyo hep Rabbim kurtarsin insaAllah 

0 oy
(1,732 puan) tarafından

Allah şifa versin diyeceğim ama ciddi anlamda profesyonel destek almalı. Öyle kendi kendine geçmez. Yaşadığı süreci ağır atlatmasını anlarım ama karşı tarafa ceza, vicdan yüklemek için buna teşebbüs edilmesini anlamam. Umarım en kısa zamanda toparlanır. 

0 oy
(1,227 puan) tarafından

Bu hapları hala nereden buluyorlar anlamıyorum gerçekten yaşlı babannemin tansiyon haplarını bile sayıyla veriyorlar biri düşse eksik yok yani alamıyor böyle şeylere erişim neden bu kadar kolay anlayamıyorum Rabbim şifa versin inşallah tekrar aynı hataya düşmesin 

0 oy
(1,036 puan) tarafından

Rabbim abi ne Aklı selim kalbi selim bir kalp versin, belli ki çok ağır gelmiş tabiki kolay değil . İnşallah organlarına etki etmeden atlatır bu durumu , bu imtihandan selametle cıkarsınız. 

0 oy
(1,408 puan) tarafından

Allah şifa versin umarım atlatır hemen

0 oy
(3,102 puan) tarafından

Deger mi ya anlasamiyorsa ayrilsinlar tek kalan cocuk onlarin degil sonucta rabbim yardimciniz olsun

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 196 göst.
0 oy
13 cevap 510 göst.
+1 oy
5 cevap 327 göst.

Kategoriler

1,439,603 soru

23,667,683 cevap

309,344 kullanıcı

...