+2 oy
134 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

Merhaba oğlumun ateşi vardı Dr gittik bu iğneyi verdi araştırdım kortizonlu iğneymiş ve bizim düzenli ateşli üst solunum Rahatsızlığımı oluyor Dr pfapa dan şüphelendi boğaz kültürü istedi sonuç pazartesiye çıkacak buarada iğneden sonra ateş düştü. İğneyi kullanan var mı? ne için kullanıyorsunuz? 

2 Cevaplar

+1 oy
(2,594 puan) tarafından

Ablamın oğlu pfapaydı. Gerçekten pfapa ise bazen atak sırasında ateşi kortizon almadan düşmüyor. Uzun bir süre mücadele ettiler. Bademcik ameliyatı oldu kurtuldu.

(2,594 puan) tarafından

Uzun süre özeldeki çocuk doktoru takip etti. Ataklar ayda 2 ye çıkınca bi romatoloji görsün dedi. O şekilde ilerledi

(181 puan) tarafından

Romotolojinin pek çok çeşitli hastası var ve kronik. Arkadaşım oraya takipli hastalığı çok zor ve sizde bu bölümü duymak beni üzdü inşallah gerek kalmaz 

(2,594 puan) tarafından

Romatoloji kelimesi sizi korkutmasın. Oraya konsültasyon için yönlendirildi. Düzenli kolşisin kullanmasına rağmen ataklar ayda 2 ye çıkınca doktor sanırım artık kendi boyunu açtığını düşündü. Dua edelim de sizde öyle bir durum olmasın. İnşallah fmf ya da pfapa değildir yavrunuz

(181 puan) tarafından

Her soruma itinayla cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.  Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık sıhhat versin inşallah. Hayırlı akşamlar dilerim 👋❣️

(2,594 puan) tarafından

Amin inşallah. Hayırlı akşamlar 👋💕

-Reklam-
+1 oy
(457 puan) tarafından

Prednolü ben kendim kullandım canım. Akciğer rahatsızlığımdan dolayı. Oğlum da kortizollü bir iğne kullandı ama prednol değildi başka bir iğneydi şu an adını hatırlayamadım. Oğlum da bronşit olduğu zaman kullandı. Eğer akciğerinde enfeksiyon varsa o yüzden vermiştir. Enfeksiyon ciğere indiyse ve ilerlediyse kortizollü iğne ya da hava veriyorlar. İnşallah çabuk toparlanır yavrun. 

(181 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim. Bizim üst solunum oluyor her ay eğer pfapa ise bademcikleri alacağız dedi  resmen testimiz pozitif çıksın diye dua ediyorum başka birşey olmasın da bu olsun 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 77 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.
25 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
14 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mys-2boys2girls (4,274 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
7 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde izmirli2 (114 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,776 soru

23,861,826 cevap

320,437 kullanıcı

...