+2 oy
138 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,131 puan) tarafından

Kızlar 3 ay oldu doğum yapalıgun geçtikçe kilo alıyorum ilk doğumda 38 beden bile oluyordu dümdüzdu karnım bugün kargo geldi bı hevesle kendime yeni şeyler aldım hiçbiri olmadı geçen gün kaynanamda ne kadar kilo almışsın nefes alamiycaksin yakında dedi yok o kadar değilim dedim boyum olduğu için ama içime oturdu ya bugün elbiseler olmayınca emziryorum bide nasıl kilo veririm hızlı şekilde sezeryan oldugum için sporda yapamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum 

6 Cevaplar

0 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Benim de 3 ay oldu ben oruç birlikte spora başladım. Mecbur yemek zorundayım süt için.

Ama ekmek kestim tam buğday ekmeği alıyorum. Tatlı yaptım geçen sütlü daha hafif yapıyorum (bugün lahmacun fırına göndereceğim😬🥴)

Iftar sahur arası su tüketimine çok dikkat ediyorum 3 litre su içiyorum.

Sabahları YouTube 3 -4 ay doğum sonrası toparlanma var onu yapıyorum iftardan sonra da egzersiz programı indirdim onu yapıyorum.

önce (1,131 puan) tarafından

Bende öyle yapcam artık ise yaradimi canım kilo verdinmi

önce (2,223 puan) tarafından

2 kilo vermişim hemen hemen.

Bugün tartı günü yaptım cumadan cumaya.

Bende 1 hafta sonra tartilicam maşallah iyi ilerliyosun sende

-Reklam-
0 oy
önce (130 puan) tarafından

Ben de burada bekleyim.dogum yapalı 36 gün oldu.bu hafta egzersizlere başladım.kilo almıyorum ama vermiyorum da.dogum sonrası 10 kilo gitti.6 kilo fazlam var.

Ne güzel canım ben gün geçtikçe alıyorum keşke doğum sonrası kilomda kalsaydim ona bile razıydım 

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Kuzum 3 ay olmuş çok rahat spor yaparsın.. oğlum 3 aylıktı başladım spora tabiki diyete de.. Emzirmek spora diyete bahane değil canım.. Ben 6 ay sadece anne sütü verdim bebeğime gayet rahat yetti.. Tam tersi sütüm arttı dengeli ve düzenli beslendiğim için.. 86 kilodan 63 kiloya düştüm.. 8 ay olacak hala diyete ve spora devam ediyorum... Sezaryen göbeğim var üst üste sezaryen oldum kızım 2 buçuk yaşında oğlum 11  aylık..  onun için spora devam.. Bir de hedefim 55 kilo olmak.. Aralıklı oruç diyeti yaptım.. Spor da youtube da Leslie var onu yaptım.. İlk 30 dk ile başladım şu an 50 dk Leslie 10 dk bisiklet sürüyorum.. 

Dikişlere zarar veririm diye korktum ama leslie başladım güzel dikişler acımıyor ekmeği azalticam su icmiyordum hiç 3 lt içicem artık şekeride bırakıyorum bu saatten sonra ilk doğumumda bende doğum sonrası mükemmel bı fiziğe sahip olmuştum hc bu hale geleceğimi tahmini edemezdim

önce (78 puan) tarafından

Hiç korkma dikişlere zarar vermezsin aksine daha rahat iyileşme sürecine girer.. Kendini çok zorlamadan.. Doğum sonrası için leslie en güzel spor.. Daha öncede mükemmel fiziğe sahip olmuşsun yine olursun.. Kendine inan yeter ki.. Ekmeği azaltma direk kes.. Ekmek yerine haşlanmış yumurta ye.. Yulaftan tost yap ille de ekmek türü yemem lazım doymam dersen.. Yulaflı bir sürü kahvaltı tarifi var onları dene ama ekmeği kesmen lazım.. İnternette bir sürü değişik tarifler var onları dene.. Hergün aynı şeyi tüketince de diyeti bırakıyor insan.. 

Çok sağol canım yulaf hiç denemedim alayim bakicam tariflere inşallah damak tadıma uyar

0 oy
önce (3,071 puan) tarafından

Bol bol emzirmek bol su ve bol yeşillik yemek iyi kilo verdiriyor birde dikişlerine çok baskı olmadan  egzersiz yapman çok etkili olucaktır birde kavrulmamış kuru yemiş tüketirsen hem sütün artar hemde seni canlı tutar 

Su hiç icmiyordum bundan sonra 3 lt su yarim saat spor iki dilim ekmek yiyeceğim sadece bakalım verecekmiim

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Yememek yemeyınce ne güzel gidiyor kilolar 75 ıle doğum yaptım 3 haftada 60 a düştüm şuan 58 kıloyum diycen kı emzırıyorum nasıl yemeyeyim benım gözlemlediğim kadarıyla sütün düzenli uyursan bol su içersen ve çocuk emerse artıyor 

Kesinlikle katılıyorum Yemem'de yok 2 öğün yiyorum şekeri kestim su içicem sadece sıvı olarak evde egzersiz başladım bu günden sonra inşallah veririm 

0 oy
önce (8,154 puan) tarafından

Benim doğumdan sonra yemek yemeğe hiç vaktim olmadığı için 2 ay içinde 16 kilo verdim. Ayakta atıştıriyiordum ne günlerdi ya 

Canım bende hamileyken 15 kilo aldım doğumdan sonra 17 kilo verdim ne ara aldım bende anlamadım günde iki öğün besleniyorum sadece 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 301 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Ben geldm (2,134 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.

Kategoriler

1,436,288 soru

23,618,973 cevap

306,721 kullanıcı