1.5 aydr bekliyorm ışın için . Ameliyat olali bu ayın 19 unda 3 ay olacak. 3 haftaya bir koruma amaçlı akıllı ilac aliyorm. Ekime kadr devam edecek o. Pazartesi de ışın tedavisi.. 25 gün boyunca hafta sonu hariç het gün gidip gelecegm. Kayseri de tedavi görüyorm. Bazen babam bazen eşim goturecek. Kızımı Kaynanama birakacagm. Bazı günler götürurm. Zaten ışın 10 15 dk süren biseymiş.. sonrası da 3 aylık kontroller inşallah... Ben artk atlattm diyorm. RABBIM tekrarını yaşat masn inşallah tek dileğim o.. dua eden herkesten Allah razı olsun 🤲❤️
BBöyle durumlarda iyi niyetle ne dua edilirse edilsin illaki karşı tarafı mutlu etmeyen üzen bir cümle olur. O yüzden Rabbim sana bu ve öteki dünyada her şeyin en güzelini nasip etsin. Allah çok büyük. İnan ki çok sevindim bir kadın olarak. Maşallah tebarekallah...
Bitiyor az kaldı canım. Rabbim bundan sonra sevdiklerinle birlikte sağlıklı huzurlu bir hayat nasip etsin sana 💐
Allahım şu mübarek günde Şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah 🙏❤️
Rabbim sanada tum hasta kardeslerimizede safii ismiyle bu mubarek gunlerde sifa versin insAllah atlatirsin bu gunlerde gecer
Bu mübarek günlerde Allah yardımcın olsun canım şifa versin inşallah ❤️ tez zamanda bu tedaviler falan da sonlanır da bı rahat nefes alırsın canım burada da o sevinciini hep beraber paylaşırız inşallah ❤️🥰
Çoğu gitti azı kaldı çok şükür cnm
Rabbim cok sukur kurtuldum yendim diye post acmayi da nasip etsin canim cok gecmis olsun
Allah şifa versin canım. Annemde ışın tedavisi almıştı.
Geçmiş olsun bizde teyzemin göğüs kanseri olduğunu öğrendik anneannem daha bilmiyormuş çok üzüldüm inşallah bı an önce sağlığınıza kavuşursunuz ♥️😔
Size de çok geçmiş olsun canım. Yeni mi öğrendinz
Evet canım yeni cok sağol sana da çok geçmiş olsun ♥️
Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah
1,492,615 soru
24,388,912 cevap
349,160 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın