+3 oy
673 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (288 puan) tarafından

Selamün aleyküm hayırlı geceler kızlar  dünden beri kızım kusuyor ve halsiz başını kaldırmıyor boğazı da şiş kusma ve boğaz enfeksiyonu oldu dün acile gittimizde sadece kusma durması için iğne yaptı yolladı doktor ilaç yazmadı bugün tekrar kusma devam etti tekrar gittik başka doktor tahlil istedi kanında yüksek enfeksyon var dedi uzman doktora sordu yatış dedi yatar mısınız dedi evladım için yatarım ama oğlum a kim bakacak kendimi çok çaresiz hissettim hastaneden beri ağlıyorum Rabbimden başka kimsemiz yok gerçekten doktora dedim oğluma evde bakacak kimsemiz yok doktor da ilaç yazdı ama pazartesi kesinlikle çocuk doktoruna gidecek tekrar tahlil vereceksiniz dedi hani ilaçlar fayda ediyor mu diye Allah rızası için dua eder misiniz kızım için ismi nehir Eslem ilk defa böyle bişey oldu kanda enfeksiyon hiç bişey yemiyor sadece su içiyor serum verdiler ilaç yazdı onları icirdim yürüyemiyor bile yavrum ağrıdan halsizlikten karın ağrısından hafta sonu da böyle olursa hastende yatsak oğlum da yanımda kalsa kabul ederler mi oğlum uysal durur ama kabul ederler mi 

22 Cevaplar

+2 oy
önce (7,884 puan) tarafından

Zannetmiyorum edeceklerini ama yine de sorun şansınızı deneyin . 

Dut kurusu kaynat suyunu içir enfeksiyonu düşürmede çok etkili . Rabbim şifa versin. Benim kızımda geçen sene geçirdi iğneden sonra ilaç tedavisi gördü bulantı önleyici o sırada toparladı . Keşke sizi de bir iğne ile yollamasalardi

önce (288 puan) tarafından

Oğlanı kabul etmiyorlar oda mikrop kapar diyorlar eşim bakacak oğluma 

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah insallah kızım da senden çok çok iyi olursunuz Allah razı olsun inşallah kardeşim 

önce (11,786 puan) tarafından

Oğlunun gelmemesi iyi olmuş ama cidden kızım hasta olmuştu hep birlikte hastanede yattık iyileştik eve geldik hastaneden rotavirüs kapmış öbürü gerçekten zor. Allah şifa versin yavruna 

önce (7,884 puan) tarafından

Ne kadar yanlış bir dua Allah'ım sen çocuklarıma da bana da hastalık verme demek varken neden ben hasta olayım onlar olmasın diye ediyorsunuz ki :/ çok geçmiş olsun 

önce (11,786 puan) tarafından

@LMihrace doğru söylüyorsun canım dersimi aldım güzelcene. Sağol

-Reklam-
+1 oy
önce (356 puan) tarafından

Aleyküm selam Ederler tabi yanında gayette kalırdı keşke yatsaydınız babası bakardı yani hastane ortamı eve benzemez ay kıyamam ona babası gece mi çalışıyor illa bakardı ya

Bir umut iyi olur diye yatirmadık ama şimdi serumun etkisiyle uyuyor yarın sbaha yine aynı olacak olmadı yarın götürüp yatircaam doktora da söylicem artık vicdanina kalmış eşim eskici yatarsak da oğlum da babasıyla hurdaya gidecek mecbur bakacak kimsemiz yok güvendim kimsede yok eşime güvenirim sadece bide eşim kıyafet vs katamaz kıza herşeyi düşündüm o an şimdi çanta hazırlıycam hazırlıklı gidecem giderken 

önce (356 puan) tarafından

Başa gelince mecbur bakacak babası düşünme onu babası ilgilenir. Aynen hazırlıklı ol çanta yap. Rabbim geçmiş etsin.

Serum un etkisi geçti galiba ateşi yükseldi düşürdüm tekrar ama galiba yarın götürüp yatiacam başka çarem kalmadı eşim güzel bakar ilgilenir o an şok oldum kararsız kaldım ama şuan çok pişman oldum yatirmadima ağırdan ağlıyor başım karnım diye 

+1 oy
önce (896 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin 

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah 

+1 oy
önce (423 puan) tarafından

Rabbim bu guzel ayin hurmetine sifa versin.lutfen gittiyiniz hastahaneyi doktorlari arastirabildiyiniz kadar arastirin hic bir doktora gozu kapali guvenmeyin.korkutmak tedirgin et,ek degil niyyetim sadece dikkatli olun diye yazdim.Insallah tez zamanda iyilesir kuzum

Doktor isteidniz hastaneye götürüp yatırabilirsiniz dedi nereye gitseniz yatirirlar dedi bize en yakın buydu doktor yanımızda uzman doktoru aradı öyle bize bunları söyledi kafam çok karışık kendimi çok çaresiz hissediyorum Allah'ım razı olsun kardeşim 

önce (423 puan) tarafından

Allah yardimciniz olsun evet doktorlar hakkinda cok sey duydum son zamanlarda.Rabbim imanli ilimi bol doktorlarla karsilastirsin herkesi.

+1

Aminn inşallah bugünkü doktor çok iyiydi doktor gibi değilde babası gibi içten severek muayne etti bı nevi özel gibi hissettirdi kızım ağlamadı hani ilgiyi görünce keşke tüm doktorlar böyle olsa 

0 oy
önce (2,998 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçlar fayda eder antibiyotik yazmış mı 

Evet iki tane antibiyotik ve ateş düşürücü yazdı aldım eve geldim yaptım icirdim ama hala iyi değil ateşi yoktu mesela ateşi yükseldi keşke yatirsaydim Allah razı olsun kardeşim 

0 oy
önce (1,157 puan) tarafından

Özel hastaneyse kabul eder canım ama devlet kabul etmiyor maalesef kanda enfeksiyonu biz çok geçirdik ateşlenir ateşi 39 40 a çıkardı doktor antibiyotik iğne yazmıştı ağır olanlarda antibiyotik iğne daha etkili oluyor keşke iğne yazsaydı başka türlü maalesef geçmiyor kanda enfeksiyon 

Bir de bizim yükseldiği zaman doktor yatırmak isterdi ama yenidoğan bebeğim olduğu için öğlene kadar yatırır o sürede serum ilaç tedavisi yapar antibiyotik iğne verirdi yatış yapamadığımız ve ağır olduğu için iğne yazardı yani 

Tekrar geldik yatış verdiler çok yüksek dedi iğne yazmıyor kardeşim iyi olsunda yatalım Doktorunuz özel mi acaba 

Evet özel hastanede canım bizimki 

0 oy
önce (840 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun kardeşim Allah acil şifalar versin inşallah enfeksiyon yaşayan biri olaraktan çok zor ama damardan ilaç alması onun için daha iyi olur hele ki kusması varsa bence direkt yatır kardeşim ❤️ 

Çok sağol kardeşim Allah'ım razı olsun inşallah dualarınızi eksik etmeyin yavrumdan ona gelecene bana gelseydi keşke korkudan uyuyamiyorum 😥

Öyle deme bir anne yıkılsa tüm aile yıkılır Allah size güç kuvvet versin ki kızınız size bakarak kuvvet bulsun inşallah unutma ki sevgi herşeye şifadır Allah'ın izniyle ya şafi ismini bol bol zikredin 

Amin inşallah Doğru diyorsun ama canı yandıkça benim canım daha çok yanıyor bünyesi cok zayıf 4 yaşında 10 kilo ediyorum babası ayrı ben ayrı zikrediyoruz şimdi yeni uyudu bakalım inşallah sbaha daha iyi olur 

Kıyamam ya yüce Rabbim sabaha kalmadan tüm ağrıyı sızıyi hastalığı ondan giderir inşallah  🤲🏻

Amin inşallah hastenedyiz uzman doktor yatış dedi

0 oy
önce (1,110 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah canım tez vakitte rabbim bütün çocukları bebekleri korusun inşallah 

Amin inşallah Allah'ım razı olsun kardeşim 

0 oy
önce (8,652 puan) tarafından

1 hafta kızımda yattı evde zor ya kücüğe bakacak kimse olsa daha cabuk iyleşirdi bi sorun genede bence gecmiş olsun çabuk atlatır inşallah

Küçük olan hasta büyük olan değil kardeşim kızım 4 oğlum 5 yaşında oğlum babasıyla durur sadece çünkü ben hiç biyere bırakamadım nereye gittiysek bikrktle gittik bende yarın götürüp yatırmayı düşünüyorum uyuyamıyor ateşten ağrıdan  Allah razı olsun inşallah kardeşim 

önce (8,652 puan) tarafından

Bayılma asamasına geldi kızım ilaçta içti ama kustu hep. atesi düşmedi falan yatır damardan yesin ilaç cabuk atlatır

Benimkide aynı gözü kapalı ama uyumuyor gözünü bile açamıyor korkudan uyuyamiyorum başında bekliyordum çantasını haizladim yarın götürüp yatircaam bencede damardan daha çabuk iyileşir inşallah 

0 oy
önce (1,834 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 🤲

Allah razı olsun inşallah ablam🤲

0 oy
önce (7,930 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım Rabb'im bu mübarek ayda şifa versin inşaAllah Rabbim'in izniyle pazartesiye kadar geçer 

Allah'ım büyük ama ben geçeceğini sanmıyorum çünkü şuan götürdümden daha kötü ateşi yoktu ateşi yükseldi ağlıyor sürekli ağrıdan Allah razı olsun kardeşim 

0 oy
önce (879 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım hangi hastaneye gittiniz

Yüreğir devlet hastanesi Allah' razı olsun inşallah 

0 oy
önce (1,399 puan) tarafından

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin canım  evde idare ederse evde Edwin hastane ortaminda küçük de hasta olabilir canım unutma illa orda rezil olur  ateside yükselmis kzinn yanında duracak biri bulamaz misin ki eşin izin alsa iş yerinden   şurup bide zor iyileştirici iğne lazm sabah akşam. Baştan gotur iğne işte hiç bekleme bzm grip enfeksiyonu bile haftalar suruyo iğnesiz 

İğneyi orda yatış yaparsa yapar serum taktı sadece şuan iyi değil ama mecburen sabahı beklemek zorundayım evde idare ettim 2 gündür ama gittikçede daha kötü oldu kızım kendisikde bünyeside çok zayıf hasta olan kızım 4 oğlum 5 yaşında oğlumu babasına bırakıp yarın tekrar gidecem babasıyla durur eşime de güveniyorum eşimin izin alacak işi yok kardeşim eskici eşim pet şişe topluyor yarın yatiracam eşim idare edecek hastanede oğlum tm durur ama doktorlar kabul edeceni sanmıyorum biri etse diğeri etmez çünkü nöbet saati doktor da değişiyor üstüne oda hasta olacak ve orda sıkılacak Allah razı olsun inşallah

önce (1,399 puan) tarafından

İğne yazar canım bize yazdı 5 gün vurdurduk sabah akşam yazar sen söyle genede ha yatırma imkanın vaesa da zorla orda çabuk toparlar Allah'ın izniyle büyükmüş günduz emenat edeceğin kimse uokmu hiç kuzen akraba yakın komşu eşin işten gelene kdr da olsa  çok yükselirse ateşi götür sabahı nekleme ateş tehlikeli canım

Akrabam yok yakında komşular da bakmaz oğlumda kimsede durmaz babasında durur bende durur eşim eskici sokakları geziyor oğlumds yanında eşimle gezecek uyumuyorum korkudan bişey olur diye çanta haizladim kıyafet bez sbah götürecem inşallah 

0 oy
önce (101 puan) tarafından

Ahh canım ya geçmiş olsun inşallah biran önce saglıgına kavuşur benim oglumda çok hastalanmaz hastalanıncada kalkamaz yerinden çok zor yatabilitsen bi yatsa belki bi günde toparlanacak ah yakın olsak çocuguna bakabilsek sende rahatça kalsan

Yorumunuz beni ağlatacak düşüncen bile çok mutlu etti çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah benim kızda aynı 

0 oy
önce (2,676 puan) tarafından

Rabbım safi ismi hürmetine şifa versin 

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah 

0 oy
önce (239 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun 

Sağol Allah'ım binlercekez razı olsun

0 oy
önce (413 puan) tarafından

Kızın kac yasinda

4 yaşında 

0 oy
önce (2,166 puan) tarafından

Canım seni çok iyi anlıyorum benim oğlum doğdu 3 4 günlüktü sezaryenli halimle hastaneye götürdük. Büyük oğlum 2 yaşındaydi. Benim ameliyat yerim acıyarak büyük oglumu tasiyodum. Çocuğum hastane bahçesinde gece bebek arabasinda uyudu. Ama hasta olan çocuğunu sen hemen götür gerekirse eşin hastanede bakacak veya evde bakacak eşin yapacak bir şey yok. Kızına da günah hazirliginizi yapıp hemen geri gidin hastaneye

Eşime verdim oğlanı işe götürecek hastenedyiz yatış verdiler çok teşekkür ederim Allah razı olsun 

önce (2,166 puan) tarafından

Allah şifa versin kuzucuk inşallah hemen iyileşsin

Aminnn inşallah Allah razı olsun kardeşim 

0 oy
önce (3,145 puan) tarafından

Özele bakar msn cnm

0 oy
önce (603 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun enfeksiyon değeri ne kadar çok yüksekse ve beslenmedigi için yatması gerekir oğlunuza eşiniz bakabilirse eşinize bırakın ya da doktorla konuşun ama kabul edeceklerini zannetmiyorum 

Ay inşallah bizimkide düşer hemncik 

Düşer insaAllah merak etmeyin beslemek için de çok zorlamayın serum takıyorlar ya onlar tok tutuyor o yüzden de yemek istemez

Doktor da aynısı dedi serum onu tok tutacak isterse ver zorlama dedi inşallah bı nebzede olsa rahatlattıniz beni inşallah hemen düşer çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 

Çok geçmiş olsun Rabb'im şifa versin insaAllah

+1

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 281 göst.
0 oy
34 cevap 663 göst.
+10 oy
24 cevap 880 göst.
2 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 365 göst.

Kategoriler

1,435,827 soru

23,612,907 cevap

306,450 kullanıcı

...