Kızlar merhaba, size bişe sormak istiyorum. Eşimle geçen yıl boşanma aşamasındaydik sonra araya tanıdıklarımiz girdi ve 5 ay sonra evime döndüm. Giden bendim, sebep eşim. Çünkü aklını annesi ve ablalarına kiraya vermiş biri. Onları memnun etmek için beni bir araç gibi görüyordu. Beni memnun etmek yerine onların memnuniyeti önemliydi. Ben de geçen yıl boşanma davası açtım ve gerçekten ayrılmak istedim. Seviyor muydum evet, ama mutlu olmadığım, sayılmadıgim yerde durmanin da bı anlamı yoktu. Neyse, o 5 aylık süre zarfında ilk üç kimse ne geldi ne gitti eşim tarafından. Boşanma davası açtığım haftadan itibaren kapımızdan gitmediler. Kızımın (4) babasina olan düşkünlüğüne yenik düştüm evime döndüm. Belki arsız denilecek ama bu yıl da hamile kaldım. Eşim çok istedi ikinci çocuk da ikinci çocuk diye. Neyse, bir yıl oldu eşimle ailem arası kötü, şimdi de kız kardeşimin nişanı var. İşinden dolayı söze gelemicegini ancak nisana hep birlikte gideceğimizi söyleyen adam şimdi de hamileligimi bahane ederek yol gitmemiz doğru olmaz deyip nişana götürmüyor. Bu hafta sonu nişan. Çok üzülüyorum ama anlamıyor. Napacagimi bilmiyorum kızlar, hele bı akıl verin