Kızım 28 aylık olacak daha önce bir defa denedim kesmeyi yapamadım. Şu an tekrar memeden kesmek istiyorum ama çok kötü vicdan azabı çekiyorum çok üzülüyorum bunu nasıl kolaylastirabilirim
Biraz geç olmamış mı?
2 yaş sonrası süt vermek hem uygun değil hemde bebeğe hiç bir faydası yok
Gittikçe bağlanmış bebeğin benim oğlum19 aylığa kadar hiç bilmiyordu meme var yok ozmn kesseydim umrunda olmazdı sütümde yoktu ztn ama 20 -22 aylıkta çok bağlandı 22 aylıkken birden kestim birden travma kaldı malesef :( biri evimize gelmişti bebeğini emzirirken oğlum bakıp ağladı çok üzüldüm o an ama unuttu gitti sonra
MaşaAllah 28 ay emzirdin. Bahsetmek istediğin duygusallık sanırım. Sütten kesince illa bir duygusallık oluyor. Yoksa vicdan azabı duyulacak bir durum yok MaşaAllah 2.5 yaşında koca sıpa olmuş :) kolaylıkla bırakırsınız inşaAllah
Evet duygusallık maalesef. Geç oldu biliyorum kesemedim cesaret edemedim bir defa denedim ikimizde çok kötü olduk bende çok bağlandım
Vicdanın 2.3 gun surer o kadsr sonra baya iyi ki kestim diyeceksin.hemde iştahı acar herseyi yemeye başlar.
Evet süt içtiği için hiç bir şey yemiyor maalesef memede uyuyordu hep şimdi nasıl uyutacagimi bilmiyorum
Emzik kullanıyorsa işin kolay
Hayır emzik biberon hiç kullanmadi
Anladim canım benm kizim kullanıyor bende 2 ay önce suten biraktirdim.Bu seferde emzik bırakmıyor.allah kolaylık versin bize
Kız niye vicdan azabı çekiyorsun, kocaman olmuş,ben oğlumu 19 aylıkken sütten kestim çok sevindim
1,488,550 soru
24,332,031 cevap
345,702 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın