+2 oy
57 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (49 puan) tarafından

Kızım 28 aylık olacak daha önce bir defa denedim kesmeyi yapamadım. Şu an tekrar memeden kesmek istiyorum ama çok kötü vicdan azabı çekiyorum çok üzülüyorum bunu nasıl kolaylastirabilirim

4 Cevaplar

+2 oy
önce (3,574 puan) tarafından

Biraz geç olmamış mı?  

2 yaş sonrası süt vermek hem uygun değil hemde bebeğe hiç bir faydası yok 

Gittikçe bağlanmış bebeğin benim oğlum19 aylığa kadar hiç bilmiyordu meme var yok ozmn kesseydim umrunda olmazdı sütümde yoktu ztn ama 20 -22 aylıkta çok bağlandı 22 aylıkken birden kestim birden travma  kaldı malesef :( biri evimize gelmişti bebeğini emzirirken oğlum bakıp ağladı çok üzüldüm o an ama unuttu gitti sonra

-Reklam-
+2 oy
önce (3,699 puan) tarafından

MaşaAllah 28 ay emzirdin. Bahsetmek istediğin duygusallık sanırım. Sütten kesince illa bir duygusallık oluyor. Yoksa vicdan azabı duyulacak bir durum yok MaşaAllah 2.5 yaşında koca sıpa olmuş :) kolaylıkla bırakırsınız inşaAllah 

önce (49 puan) tarafından

Evet duygusallık maalesef. Geç oldu biliyorum kesemedim cesaret edemedim bir defa denedim ikimizde çok kötü olduk bende çok bağlandım 

+2 oy
önce (319 puan) tarafından

Vicdanın 2.3 gun surer o kadsr sonra baya iyi ki kestim diyeceksin.hemde iştahı acar herseyi yemeye başlar.

Evet süt içtiği için hiç bir şey yemiyor maalesef memede uyuyordu hep şimdi nasıl uyutacagimi bilmiyorum 

Emzik kullanıyorsa  işin kolay 

Hayır emzik biberon hiç kullanmadi

Anladim canım benm kizim kullanıyor bende 2 ay önce suten biraktirdim.Bu seferde emzik bırakmıyor.allah kolaylık versin bize 

+1 oy
önce (3,386 puan) tarafından

Kız niye vicdan azabı çekiyorsun, kocaman olmuş,ben oğlumu 19 aylıkken sütten kestim çok sevindim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 130 göst.
0 oy
7 cevap 287 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Tontisin annesi (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 326 göst.
27 Mart 2023 Diğer kategorisinde Bodrumlu (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 300 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kimgamze (315 puan) tarafından soruldu