Kızlar aranızda hpv olup normal doğum yapan varmı
Bende şuan var sanırım ve çok korkuyorum normal doğum yapamam diye😞eşimde yok biliyosunuz cinsel yolla bulaşan bi hastalık sadece bende var nerden bulaştığınıda bilmiyorum bu illetin 😣
Sanırım diyorsun var mı yok mu test yapıldı mı geçmiş olsun
Umumi tuvaletlerden bulaşmış olamaz mı
Yani bu hastalık varsa bence doğum şeklini düşünmeniz gereksiz bir detay..önce var mı yok mu emin olun.
HPV varsa normal doğum yapmamalısınız diye biliyorum o yüzden önce onu kesinleştirin
Canım dert etmeden önce bir test yaptır. Ayrıca eşinden siğil olmaması negatif olduğu anlamına gelmiyor malesef o da mutlaka test yaptırsın. Ama pozitifse vajinal doğum tavsiye edilmiyor malesef
Konu dışı birşey soracam hpv olup neden normal.dogum olmuyor ki bebeğe bulaşma sorunu mu var
Öyleymiş canım bebeğede bulaşabiliyormuş
Canım önce bir test yaptirsana kesin var mı yok mu. Bir de sadece cinsel yolla bulaşmaz. Mesela manikür pedikür yaptırdığın yer temiz değilse senden önce hastalıklı birine yapıp aletleri yeteri kadar temizlemeyip hemen arkasına seni yaptıysa bulaşır. Yada ağzında uçuk varsa karşındakinde de varsa ve fark etmeyip opustuyseniz bulaşır.
Canım ben ilk hamileliliğimde dışardayken mecbur kaldığımda hep ortak alandaki lavobaları kullanıyordum sanırım oralardanda bulaşmış olabilir diye tahmin ediyorum
HPV dediğin siğil mi
Erkekler taşıyıcı oluyor bazen siğil olmasa bile bulaştırabiliyor normal doğum kesinlikle önerilmez
Canım hpv yim hamilelikte bulaştı eşimde yok benimde hastaneden aldım galiba uzak diye hamileyken mecbur kullandım ordan kaptım sigil oluştu mecbur sezeryan oldum dahada ugraşıyorum yaktırdım yine var tek tük çıkıyor
Sigil mi var varsa sezeyan
Evet var malesef:( bazı doktorlar normal doğuma engel olmadığını söylüyorlar ama bilmiyorum
Bende vardı sigil normal dogumda bebege geçebilirmiş sezeryan daha iyi benim için bidaha dogum yapacak olsam sezeryan derim
Canım biraz özel olacak kusura bakma ama sendeki siğiller nasıl acaba yani googleden falan bakıyorum genelde karnabahara benzeyen kabarık siğiller gösteriyor vajende.ama bendekiler öyle değil
İlk çıktıgında şeffaf gibi sonra kahverengi gibi oluyor bende öok dagılmıştı ben hamilelikten diye düşündüm megerse hpv denmiş dogumdan 1. Sene sonra yaktırdım
1,436,635 soru
23,623,715 cevap
306,955 kullanıcı