0 oy
410 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Merhaba kızlar, 

Ben 6 senelik evliyim 3 yaşında bir kızım var. Eşimle şimdiye kadar çok sorun yaşadık, evlendiğimizden beri çok kavga ederdik ama çocuk olduktan sonra her şey daha da kötüye gitti. Çocuğu tek başıma büyüttüm, tüm sorumluluk benim üstümdeydi bunaldım asla anlamadı beni. Napıyorsun ki akşama kadar evde yatıyorsun derdi. Şimdi kızım büyüdü, kreşe başladı. Ama eşimle artık aramızda hiç saygı sevgi yok, en ufak bir krizde bana senden boşanıcam kurtulucam senden yüzünü bile görmek istemiyorum diyor, ben de artık ondan çok soğudum, ne dokunmak istiyorum ne konuşmak istiyorum. Bana dokunduğunda öptüğünde tiksiniyorum resmen. Aramız bu kadar bozuk olmasına rağmen ihtiyacı olduğunda hemen bana yanaşıyor, ilişki istiyor. Asla rahat bırakmıyor. Midem bulandı artık bu ilişkiden. Nolacak bizim halimiz ben sizce artık eşimi sevmiyor muyum? 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kadınlar doğası gereği daha fevri ben şahsen sinirlenince bazen diyorum git falan diye ama eşim bana seni istemiyorum bosuycam dese anında rest cekerim o lafın üzerine gelip bana sarılıp dokunamaz bunlar çok ağır ithamlar 

(15 puan) tarafından

Geeçekten kadınlık gururumu ezip geçiyor ama ben her seferinde aman yuvamız yıkılmasın diye affediyordum ama artık sevgim kalmadı sanırım. Bir insan eşini yeniden sevebilir mi sizce?

tarafından

Yeniden sevmek değilse kabul etmeliyiz evlilik bir süre sonra alışkanlığa dönüyor eşinle arandaki dinamiği en iyi sen bilirsin hepimizin zaman zaman problemleri oluyor evlilik kolay birşey değil ama sürekli beni istemediğini söyleyen bir adamla da hiç yürüyecek birşey değil oturup karislikli çok açık şekilde konusmalisin bu sekisle söylediklerinin seni ondan uzaklaştırdigini artık bitmeye ramak kaldığını elbette ikinci bir şansi vardır herkesin bende bazen eşime çok kızıyorum ama 8 senedir hiç onun bana dokunmasını istemez bir dueuma gelmedim bu çok uç nokta benim için 

(15 puan) tarafından

Çok şanslısınız ♥️ Allah muhabbetinizi arttırsın keşke biz de öyle kalabilseydik. Çok zor gerçekten artık evde dolaşmaya korkuyorum isteyecek diye çocukla beraber uyuyorum akşamları :(

tarafından

Çok üzüldüm gerçekten evde bir yabancı gibi ben ne kadar kavga etsekte temas etsin diye beklerim içim hiç sogumaz böyle hissedince de diyorum kavga ne olursa olsun seviyorum sizin durumunuz çok ileri geçmiş Allah evinize huzur versin umarım basarirsinz

-Reklam-
0 oy
(9,722 puan) tarafından

Sorun ne yani neden bunlar oluyor?

Saygı sevgi bittiyse yürğmez zaten düzelmezde koskoca insanlar aranzdaki problemi çözemiyor iseniz zaten bitmiştir .

(15 puan) tarafından

Sorunumuz eşimi sorumsuzluğu. Asla ne çocukla ne evle ne de başka bir şeyle ilgilenir. Koltuğa uzanır telefona bakar sadece. Bebeğim küçükken yalvarırdım nolur 5 dakika tut da ben bir duş alayım diye(yaşadığımız şehirde yalnızız kimsemiz yok) gündüz çocukla duş alamıyordum çünkü tuvalete bile onunla gidiyordum. “Ben bakamam çocuğu uyut öyle duşa gir” derdi, zor bela kabul ettirdiğimde de 5 dakika dediğim için 5. dakikada gelip banyonun ışığını söndürürdü çabuk çıkayım diye. O kadar sorumsuz yani çocuğunu bile kucağında tutmak zor geliyor. Yemek yaparken de istersim çocuğu tut da ben yemek yapayım diye, yere koy o oynasın sen de yemek yap derdi ama çocuk durmazdı ben bacaklarıma yapışıp ağlayan çocukla yemek yaparken eşim salonda koltuğa uzanıp telefondan video izlerdi. Şuan hala öyle. Koltuktan kalkmaz hiç bir şeye yardım etmez beni delirtir tamamen yalnız bir başıma annelik yapmaya çalışıyorum 

(9,722 puan) tarafından

Aman bacım arkan varsa boşa gitsin kaç yasındasın 1 tane cocuk varmış aklın varsa daha fazla olmadan aman deyim düzeltemezsin böyle hıyarları 

(15 puan) tarafından

31 yaşındayım mesleğim de var ona muhtaç değilim. 

Gerçekten çok yoruldum artık düzelmek isteği bile kalmadı içimde hiç bir sıcaklık hissetmiyorum

(9,722 puan) tarafından

Masallah valla varsa meslegin yoksa ihtiyacın gir bir yola cekilmez yoksa insan olan yapmaz sunu banyo ısıgı kapatmak nedir ya ahlaksızon birde kıyafetlerini yıkıyor yemek yapıyon pis karnı doysun die kusıra bakma nolur aranızda bilmm belki nolur agrına gider söylediklerim ama aklı basında bi adam karısını cocugunu basında tasır yardım eder imanlı Allah korkusu olan adam bundan bi cacık olmaz ablamda da var böyle arka arkaya cocuk yaptı ha düzeldi ha eskisi gibi oldu derken 4 cocukla cekiyor şimdi 

(15 puan) tarafından

Gerçekten öyle. Sabahtan akşama kadar canım çıkıyor temizlik çamaşır bulaşık yemek derken , naptın ki ben evde bir fark görmüyorum diyor :( 

Beni en fazla yaralayan şey beni anlamaması. Gerçekten birazcık anlasaydı bunlar olmazdı. Evde akşama kadar tek başıma bir tane komşum bile yoktu, tek başıma çocuk-iş-çocuk-iş, 2.5 senem böyle geçti. Dakikaları sayardım gelse de çocuğu alsa ben de biraz dinlensem diye. Geldiğinde ben işten geldim yorgunum dinlencem derdi uzanır telefona bakardı:(

0 oy
(3,351 puan) tarafından

DEFOL GİT BOŞA de böyle büyük harflerle bak nasil kuyruğunu kıstırıp geri geliyor.

Eşin aklınca seni tehdit ediyor.

Bu hem size hemde evliliğinize saygısızlıktır.

Sinirli anında mı söylüyor yoksa gerçekten seni istemiyor mu?

Beni istemeyini bende istemem de net ol.

(15 puan) tarafından

Bir gün yine bana böyle söyledi ben de delirdim. Gittim dolaptan bavulu çıkardım onun eşyalarını doldurmaya başladım çık git bu evden seni istemiyorum dedim. Sonra elimden aldı bavulu saçmalama nereye gidicem dedi gidecek yeri yok çünkü. Ama bu yaptığım da işe yaramadı tehditlere hala devam ediyor

0 oy
tarafından

Bir dönem aynı durumu ben yaşıyordum 

Eşinin davranışlarını aynısını bende vardı eşime karşı terstim her fırsatta her kavgada boşanalim diyodum çünkü aklımda rahat etmek serbest olmak istediğim herşeyi yapa bilme duygusu isteidgimi elde edebilme düşüncesiyle vardı e haliyle bu davranışlarım eşimden soğuyodum dilede getiriyodum sonra dedimki kendine gel kocan iyi istediğin herşeyi alıyor herseyini yapıyor daha ne istiyosun kendine gel diye kendime çok nasihat ettim çok şükür düzeldim 

İNSAN AKLINDA HERŞEYİ BİTİRMESİ LAZİM yani demem oki eşinin kafasında herşeyi düzeltmesi lazım 

tarafından

Evet bu düşünce bende de vardı o yüzden sen bırak bu hayalleri Dilan dedim kocana sarıl 😃

(15 puan) tarafından

Peki kocanı seviyor musun? Cinsel olarak onu arzuluyor musun? Bende bunlar yok. Dokunmasını istemiyorum bana :(

tarafından

İlk başta çabuk affedemiyosun

Ama eşini sevmeye başla

Sana güzel davrandığı iltifat ettiğini düşün yada eşin dile getirsin

Güzel sözler söylesin 

Emin ol 2 haftada düzelir aranız

Bana güven vermeni bana iltifat etmeni

Beni güzel sözler söyleyerek okşamanı istiyorum de beni kendine bağla diye hissiyat ver de

Sonra bı bakmışsın oh ne dünya varmış diyceksin

(15 puan) tarafından

Bir düşüneyim bunu çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻

tarafından

Ya ne demek bir mevzi yardımcı olabildiysem

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 491 göst.
7 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Bircis (2,290 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 360 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 2,316 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,731 göst.
19 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busrasenneyaptin (14 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,748 soru

24,375,944 cevap

348,326 kullanıcı

...