0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (2,291 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşimin cenazesi var diye kaç gündür üstüne titredim. Dün o kadar yorgun olmama rağmen gezmeye cikardim sırf kafası dağılsın diye.

Öncesinde annesi gile kahvaltiya gittik orda kahvalti hazirlayan ben,cocukla ilgilenen ben ordan ciktik parka uğradık alisveris yaptik eve gectik bu yatacam dedi 5 dakika oturmuyor konuşmuyor adam benimle sorsan benle sabahtan beri vakit gecirmis 7/24 benle olamazmis.

Sonra annesi gil bize ugradi hemen kalkti muhabbet etmeye basladi babasi gille. Onlar gitti tuvalete girdi 15 dakika gecti aradan (telle tuvalete girer) ben de namaz kilcaktim mesaj attım bugun cikar misin wc den annenler gelmeden yattin onlar gitti wc ye sığındın diye bu hemen görüldü atmadan cikti uyanik.

Geliyor bana sana noluyor falan dedi bende patladim artik dedim millete gelince cenen açılıyor bana gelince bisey konustugun yok diye.

Cenazesi oldu 1 kere bile sarilip aglamadi bana babasina nasil sarildi agladi bende karar aldim yatagimi ayirdim salonda kizimla yatacam,yemek yapmicam pantolon gomlek utulemicem kendi basina yasasin muhatap olmucam.
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevaplar

0 oy
(25,224 puan) tarafından
Ölen kişiyi sen mi öldürdün ne bu kin sana karşı saçmalamış eşin. Acısı varsa babasınada konuşmaz o zaman resmen sana özel tavır yapmış
(2,291 puan) tarafından
Valla artık biraktim ne hali varsa görsün
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rahmetli olan kişi kim bu arada 
(2,291 puan) tarafından
Esimin babanesi
0 oy
(342 puan) tarafından
Bu zmana kadar hic ayri yatmadiysaniz kesinlikle yataklari ayirmayin ileriki zmanlarda daha kotu seylerle karsilasirsiniz bu sefer sizi daha cok suclicak siz yine yataginizda yatin ama sirtinizi donun esinize
(2,291 puan) tarafından
Yeni birlikte yatmaya başlamıştık zaten canım
0 oy
tarafından
Bazen acıyı en yanındakiyle paylaşamıyor insan konuşmaktan korkar ağlamaktan utanır.. sende haklısın yatakları ayırmak çözüm değil bazen sessizlik isteyebilirler.. 
(2,291 puan) tarafından
Belki de en yakınındaki ben değilimdir
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Canim konuda haklısın  sinirlenmekte kizmakta ama tepkilerinde haksızsın.  Bence yatak ayirma sorumluluklarini aksatma. Cok buyuk bir konu  değil.  Adam akıllı  kendini esine anlatmaya çalış.  Suçlayıcı  sekilde değil  kendi hissettiklerini üzüntülerini  anlatacak sekilde.
(2,291 puan) tarafından
Kavga ettik canım o yuzden tepkilerim
(3,854 puan) tarafından
Tepki ver elbetteki ama bu kadar büyük değil.  Daha büyük  sorunlara sebep olabilirsin canim.
(2,291 puan) tarafından
Bana dün kavgada benle konuşmuyorsun vs dedigimde ne konuşacağım ben senle dedi yeri geliyor başıma kakiyorsun dedi adama o kadar iyilik ediyoruz kin tutmaktan vazgecmemis kendi bilir bundan sonra yuzune bile bakmamaya karar verdim bende ne demek ya basina kakıyorum diye konusmamak bu nasıl bir icten pazarliktir. Karisiyim yeri geliyor o da kakıyor. Her sey karşılıkli artik.
(3,854 puan) tarafından
Hmmmmmm... o zaman tepksii özel  sanaymış. Bilemedim canim. Rabbim gecim düzen  versin..merhametli kalplere yoldaş  eylesin.
(2,291 puan) tarafından
Amin canim insallah sagolasin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 280 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,155 göst.
27 Aralık 2020 Aile kategorisinde Nefertiti (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 152 göst.
18 Şubat 2024 Aile kategorisinde Demir2020 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 471 göst.
10 Aralık 2019 Aile kategorisinde mertmirzaninannesi (106 puan) tarafından soruldu

377,831 soru

11,309,042 cevap

34,741 kullanıcı

...