Eşimin cenazesi var diye kaç gündür üstüne titredim. Dün o kadar yorgun olmama rağmen gezmeye cikardim sırf kafası dağılsın diye.
Öncesinde annesi gile kahvaltiya gittik orda kahvalti hazirlayan ben,cocukla ilgilenen ben ordan ciktik parka uğradık alisveris yaptik eve gectik bu yatacam dedi 5 dakika oturmuyor konuşmuyor adam benimle sorsan benle sabahtan beri vakit gecirmis 7/24 benle olamazmis.
Sonra annesi gil bize ugradi hemen kalkti muhabbet etmeye basladi babasi gille. Onlar gitti tuvalete girdi 15 dakika gecti aradan (telle tuvalete girer) ben de namaz kilcaktim mesaj attım bugun cikar misin wc den annenler gelmeden yattin onlar gitti wc ye sığındın diye bu hemen görüldü atmadan cikti uyanik.
Geliyor bana sana noluyor falan dedi bende patladim artik dedim millete gelince cenen açılıyor bana gelince bisey konustugun yok diye.
Cenazesi oldu 1 kere bile sarilip aglamadi bana babasina nasil sarildi agladi bende karar aldim yatagimi ayirdim salonda kizimla yatacam,yemek yapmicam pantolon gomlek utulemicem kendi basina yasasin muhatap olmucam.