+6 oy
435 göst.
önce Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından

4 ay önce ablam kalp ameliyatı oldu ameliyattan çıkamadı. Kalp kapağı bozuldu temmuz ayında doktor ameliyat icin sıraya aldı. Kasım ayına gün verildi. temmuzdan Kasım a kadar ablam benim yanımdaydı. ikimizde evliyiz ama eniştem ve benim eşim cok iyi anlaşıyolardi. çok güzel zaman geçirdik tek evde yaşadık resmen. tek eve alışveriş yaptık. sabahlari ben kahvaltı hazırladım o akşam yemeğini. Doktor kaldıramaz ameliyatı demisti. ben hic ablama ameliyat olma diyemedim. çünkü çok ağrısı vardı. bişey yiyemiyordu çok gençti daha 40 yasindaydi... geçen sene bayramda baklava açmıştık bu sene ne yapicam onsuz ben hic bilmiyorum.

Biz ablamla ayda yılda bir değil günde 2-3 defa telefonda konusurduk. ben hiç arkadaş istemedim 6 kardeşiz ablamlar bana yetiyor dedim. ama vefad eden ablam cok baskaydi. beni o büyüttü o okuttu. o kadar çok hakki varki bende.  ben helallik bile alamadim. çünkü beraberken hic ameliyat gününden bahsetmedim korkmasin diye. gün geldi ablama ameliyat için yatis yapıldı sarılacakti bana enfeksiyon kapmasindan korktum sarilmadim. hayatimin en büyük pişmanlığını yaşıyorum. yıkandıktan sonra opebildim... Rüyalarım da görüyorum çok şükür hep sarılıyoruz. gerçek mi geliodur bilmiyorum ama biraz olsun özlemim diniyor. 4 ayda çok değiştim büyüdüm yaşlandım. Kur'an okumayı öğrendim. oruç tutuyorum. sadaka veriyorum. çünkü ablam her sabah sadaka parasiini ayırırdi. namazını kaçırmazdı. benide hep o yöne çekmeye çalıştı ama ben dinlemedim çok pişmanım. küs kalan kardesler var çok üzülüyorum. Allah'ıma şükürler olsun ablamla hiç küsmedik darilmadk. tek tesellim bu. 

14 Cevaplar

+2 oy
önce (4,255 puan) tarafından

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun gercekten cok üzüldüm sabır diliyorum size

önce (11 puan) tarafından

sağolun Allah razı olsun 

-Reklam-
+2 oy
önce (19,571 puan) tarafından

Okurken içim acıdı Rabbim cennetinde buluştursun sizi 

amiin insAllah

+2 oy
önce (227 puan) tarafından

Bende iki kız kardeşim senin yazdıkların babamı getirdi aklıma oda hastaydı aynı şeyleri yaşadık geçen sene vefat etti seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun 🥺

amin sizinde inşAllah. mekanı cennet olsun 

+1 oy
önce (1,875 puan) tarafından

Ahhh canım benim Rabbım sabır versin başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah 😢🤲 bende abimi kaybettim geçen yıl ama benimki küs gitti onun bir cenazesine bile gidemedim Rabbım sorsun hesabını 😭

off çok üzüldüm. sizinde basınız sağolsun 

önce (1,875 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun 😢

+1 oy
önce (1,430 puan) tarafından

Kaybın için çok üzüldüm. Gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını. Allah mekanını cennet eylesin başınız sağolsun 😔 

Allah razı olsun kimseyi üzmek istemedim aslında sadece ablamın yokluğu o kadar büyük bir boşluk ki kimseyle konuşmadığımi fark ettim buraya yazmak istedim

önce (1,430 puan) tarafından

İçini dökmen iyi gelir paylaşa paylaşa azalır belki. Genç kayıp çok zor ve travmatik. Allah sana ve anneciğine dayanma gücü versin inşallah 

+1 oy
önce (514 puan) tarafından

Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsn inşallah 🤲 okurkrn kalbim sızladı rabbim sana dayanma gücü versn cnm

+1 oy
önce (8,319 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin üzüldüm 😞

0 oy
önce (1,083 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin canım rabbim sizlere sabır versin çok zor bir durum gercekten 😔 ablan da senin gibi kardeşi olduğu için çok şanslıymis arkasından böyle onu anan ozleyen bir kardeşi var ne güzel. Sana güzel anilar bırakmış arkanda durmuş hep güzel aniliyor çok değerli birşey bu da. Mekanı cennet olsun inşallah ❤️

Amiin. çok teşekkür ederim. çok iyi bir insandi ablam. Allah gerçekten sevdiği kullarını yanına erken alıyormuş.

0 oy
önce (4,737 puan) tarafından

İçinin nasıl yandığını hissedebiliyorum canm bnm mekanı cennet olsun Rabbim size sabırlar versin inşaAllah 

0 oy
önce (3,003 puan) tarafından

Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin sözün bittiği yer denir ya ne desem bilemedim 😔

0 oy
önce (551 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin canım sana sabırlar ve hayırlı ömürler versin inşaallah 

0 oy
önce (10,502 puan) tarafından

Rabbim sabır versin canım çok zor senin için bende en büyük ablayim. Bian kendimi ablanın yerine seni kardeşimin yerine koydum içim acıdı 

0 oy
önce (1,691 puan) tarafından

Evlat ve kardeş acısının tarifi yok derler. Allah rahmet etsin kardeşine, sizlere de sabirlar versin. 

0 oy
önce (1,975 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah sizlere sabır diliyorum 😔🙏

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,100 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,311 göst.
0 oy
10 cevap 565 göst.
0 oy