4 ay önce ablam kalp ameliyatı oldu ameliyattan çıkamadı. Kalp kapağı bozuldu temmuz ayında doktor ameliyat icin sıraya aldı. Kasım ayına gün verildi. temmuzdan Kasım a kadar ablam benim yanımdaydı. ikimizde evliyiz ama eniştem ve benim eşim cok iyi anlaşıyolardi. çok güzel zaman geçirdik tek evde yaşadık resmen. tek eve alışveriş yaptık. sabahlari ben kahvaltı hazırladım o akşam yemeğini. Doktor kaldıramaz ameliyatı demisti. ben hic ablama ameliyat olma diyemedim. çünkü çok ağrısı vardı. bişey yiyemiyordu çok gençti daha 40 yasindaydi... geçen sene bayramda baklava açmıştık bu sene ne yapicam onsuz ben hic bilmiyorum.
Biz ablamla ayda yılda bir değil günde 2-3 defa telefonda konusurduk. ben hiç arkadaş istemedim 6 kardeşiz ablamlar bana yetiyor dedim. ama vefad eden ablam cok baskaydi. beni o büyüttü o okuttu. o kadar çok hakki varki bende. ben helallik bile alamadim. çünkü beraberken hic ameliyat gününden bahsetmedim korkmasin diye. gün geldi ablama ameliyat için yatis yapıldı sarılacakti bana enfeksiyon kapmasindan korktum sarilmadim. hayatimin en büyük pişmanlığını yaşıyorum. yıkandıktan sonra opebildim... Rüyalarım da görüyorum çok şükür hep sarılıyoruz. gerçek mi geliodur bilmiyorum ama biraz olsun özlemim diniyor. 4 ayda çok değiştim büyüdüm yaşlandım. Kur'an okumayı öğrendim. oruç tutuyorum. sadaka veriyorum. çünkü ablam her sabah sadaka parasiini ayırırdi. namazını kaçırmazdı. benide hep o yöne çekmeye çalıştı ama ben dinlemedim çok pişmanım. küs kalan kardesler var çok üzülüyorum. Allah'ıma şükürler olsun ablamla hiç küsmedik darilmadk. tek tesellim bu.