+1 oy
166 göst.
önce Diğer kategorisinde (445 puan) tarafından

Selam kizlar.ben bu kaynanalardan biktim tek kendiminkinden degil haa her eksin kaynana derdinde yanmasindan biktim yaa normal insan olmak bu kadarmi zor.gelinine insan gibi davranmak mesela bu kadarmi zor yaa Allah askina?gecende demisdim gecici sureligine kaynanamlarda kaliyoru.bu kizgildeyken dedim bende eve giriseyim.halilari buktum duvara dayadim iste koltuklari cektim falan birden nasil olduysa artik hali cam orta sehpanin uzerine dustu ve kirildi.simdi gordu.deliye dondu dikkatssiz kullanirsan boyle o,ur durduk yere niye kirilmaliymis falan sagolsun agzimi bile acmadan esim takir takir verdi cevabini ama biktim her dunya mali bunun gozunde sonsuz olmali kirilmamali bozulmamali.dunya malina bes elli sariliyor kadin resmen.kendisi gecenlerde blendr bozdu sonra benim aldigim takim baharatligi kirdi ben onlara lafini bile etmedim.canin sag olsun dedim.Rabbim tez zamanda kapimizi acsinda cikip gidelim burdan insallah biktim artik dayanacak gucum yok....

2 Cevaplar

+1 oy
önce (215 puan) tarafından

Bütün Kaynanalar aynı galiba evlenirken koltukları normalini aldı 2 sene içinde çökme oldu telleri batıyor gibiydi eski tip çekyat modeli almışlardı eşimde yüklü bı miktarda para geçince koltuk aldık bı ton laf etti malınızı iyi bakmiyorsunuz herşey pahalı geçim zor iki çocuk var bilmem ne şükür kirada değiliz eşim çalıştıktan sonra her türlü birikim yapılıp geçim olur benim abur cubur almama bile laf eder fazla alma der iki tane ufak çocuğum var dışarı çıkamıyoruz eşimle değişiklik olsun diye dışardan yemek söyledik kaynanam da altta oturuyor onada söyledik sonra kızı geldi kızına diyor sen benim hiç dışardan yemek söylediğimi gördün mü idareni bilcen bu zamanda diyor aklınca laf sokuyor duymamazliga geldim umursamicaksin neye sinir oluyorsa onun gicigina yapacaksın valla bende önce çok takıyordum anca boş yere insan kendini üzüyor 

önce (445 puan) tarafından

Zikkimin kokunu yesin siz onundusunup onada soykeyin oda agzini yuzunu eysin.Rabbim ben boyle kaynana olacaksam hic olmayayim nolur.hep diyorum Allahim namuslu imanli bi gelinim olsun yeterki baskada biseyine karismam insallah.

önce (215 puan) tarafından
+1

Oğlu herşeye para verir benim aldığım ettiğim şey gözüne gelir bişe olsa yardım eder çocuklara bakar ben işimi hallederim onun bana yemek yaptığı zamnlarda oluyor konu para olunca hele bide oglusunsa canı gidiyor geçen yüzük hediye aldı hangi parayla aldın dedi senin yüzüğün Yok muydu dedi en sonda eşim biraz kalbimi kırdı çiçek alip eve geldi çiçeğe para verip durma dedi herşeyin hesabını soruyor alıştım umursamıyorum artık sende öyle yap Allah'a havale et canım 

Aynen baska da yolu yok ki..

-Reklam-
0 oy
önce (1,691 puan) tarafından

Şu şeytani gelin, kaynana, görümce, elti anlayışı bı bizim milletimiz de var. İnşallah yakın zamanda bu tabuları yıkarız. Eşinin seni destekleyip annesine haddini bildirmesini takdir ettim. Bence daha fazla kafana takıp huzurunu bozma. Sadece arana mesafe koy kafan rahat olsun yeter.

Ayni evde ne kadar mesafeli olabilirim ki canim benim.kafaya takmak degil artik o kdar kirdi ki kalbimi bunlar sinek isirigi gibi geliyor...

önce (1,691 puan) tarafından

Off birde aynı evin içinde. Ayrı eve çıkma konusunda eşinin beynine gir yoksa hasta eder o kadın seni

Oyle yapiyorum evimiz var aslinda ama ne zamana hazir olur bilmiyorum...tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 656 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 209 göst.
+1 oy
2 cevap 95 göst.
12 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde DilaLina (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 795 göst.
20 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,383 soru

23,620,221 cevap

306,766 kullanıcı

...