0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde (1,397 puan) tarafından

Hangi anne evhamlı değildir dimi ama ? Geçen hafta çok düşmeli günler yaşadık ve haftayı sagsalim kapadık.Bu geceki soruma gelecek olursak canlarım akşam kızımı duş aldırdım henüz üzerini giydirmemiştim biberonuna kefir koyup verdim giysilerin giydirmek için yanına geldiğimde dudak üstü bıyık bölgesine yayılmış belli belirsiz morluk gözüme ilişir gibi oldu biraz üşümüş gibiydi aslında bi kaç dakika sonra da kayboldu .Şimdi tam uyuyacekken bir araştırma yapayım dedim googledan ve malumunuz kötü şeyler okumuş oldum.Kızım 32 haftada doğdu kalbinde iğne ucu kadar da deliği vardı ama kapanacağını söylemişti doktorlar.Neyse ben morluk görüp araştırınca ,kalple ilgili akciğerle ilgili kötü yorumlar okuyunca da uykum gitti evham geldi :(

( Hay Allahım  Ben Başlığı böyle yapmamıştım ama :(((5 

6 Cevaplar

0 oy
(2,271 puan) tarafından

Aslında farkındasınız Google amcaya kanıp, endişelenmemek gerektiğinin. Kalp konusunda bir randevuyla kesin sonuç öğrenirsiniz, kapanıp kapanmadığına dair. 

(1,397 puan) tarafından

Haklısınız çok.Benim kafam biraz farklı çalışıyor evham yaptığımda yarın gidip en azından satürasyonuna baktırayım

(2,271 puan) tarafından

Bir sorun çıkmaz inşallah, endişelenmeyin. 'Kötüyü çağırmak 'dediğimiz bir şey de var. İyi düşünün. 

(1,397 puan) tarafından

Teşekkür ederim yorumlarınız için bi nebze olsun   İçime su serptiniz

(2,271 puan) tarafından

Rica ederim 🌸

-Reklam-
0 oy
(1,941 puan) tarafından

Google amca sana en kötü senaryoyu yazmış ama kalp rahatsızlığında  bu kadar masum belirtiler olmuyor canım , çocukta geniz eti olabilir , ağzı açık uyuyor olabilir, bir yere çarpmış olabilir ondan evhamlık bir durum yok canım 

(1,397 puan) tarafından

Çarpma falan olmadığını net biliyorum canım biberonun emzik kısmıyla dudak sıkışınca olmuş olabilir üşümüş olabilir diğer ihtimaller de googledakiler.Teşekkür ederim yorumunuz için 

(1,941 puan) tarafından

İlk söylediğin çok yüksek ihtimal canım tam kavrayamamış olabilir biberon ucunu 

Rica ederim canım ❤️ Allah korktuğunu yaşatmasın inşallah ❤️ 

(1,397 puan) tarafından

Amin cümlemiz için 🙏 

0 oy
(5,384 puan) tarafından

Şuan kaç aylık 

(1,397 puan) tarafından

2 bucuk yaşında

(5,384 puan) tarafından

Kalbindeki üfürümden sonra hiç götürmedim mi kaardiyolojiye

(1,397 puan) tarafından

Bizim bulunduğumuz şehirde bakmıyorlar il dışına çıkmamız gerekiyor.Bir de doktor çok minik iğne deliği kadar deyince götürmedik.Randevu alıp götüreceğim.

0 oy
(367 puan) tarafından

Benzer sorunu bebeğim küçükken yaşadık. Doktora gittik. Özel bir profesör ( kardiyalog) gördü. Hiç bir şey çıkmadı. Çocuğu daha sıcak ortamda banyo yaptırınca sorun ortadan kalktı. Yani çocuk üşümüş. Halbuki ısıtıcı bile tutuyorduk. Her çocuk ayni olmaz tabi ama sizinde üşümekten olabilir diye uyarmak istedim. 

(1,397 puan) tarafından

O da olabilir canım doğru diyorsun 

0 oy
(1,140 puan) tarafından

Kılcal damarlardır belki onların derisi daha ince oluyor ya hani bende de var morluk bir geliyor bir geçiyor sanmıyorum 

(1,397 puan) tarafından

Belkide öyledir ya beyaz tenli zaten 

0 oy
(1,644 puan) tarafından

Benimki de 32 haftalık dogdu ve kalbinde delik var dediler gececgni söyledi doktor ama dediğin gibi morarma falan yok ha şöyle dusuyo morariyo okadr korkma seninki de düştüğü için morarmistr

(1,397 puan) tarafından

Şuan kaç yaşında Allah size bağışlasın canım

(1,644 puan) tarafından

1 buçuk inşallah çocuklarımızın hepsini allah analarına babalarına bağışlasın 

(1,397 puan) tarafından

Peki delik kapanmış mı kaç mlmdi raporunu paylaşabilir misiniz rica etsem

(1,644 puan) tarafından

Şimdi değilde sabah aklıma gelirse paylaşım 2 yaşında kontrolü 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 61 göst.
+1 oy