+4 oy
600 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (159 puan) tarafından

Hanımlar merhaba, ben 1 senedir evliyim. Eşime karşı bağ hissedemiyorum. Severek evlendim. Mesela şöyle, ekstra para kazanmıştır ben onun adına seviniyorum biz diyemiyorum. Veya araba alacak diyelim ileride, araba onun Arabası yani biz diyemem gibi geliyor. Ev onun evi  Sahiplenemiyorum yani, nedenini bilmiyorum. Eşimin beni bu hisse itecek hiçbir davranışı yok, günahına girmeyeyim ama acaba benim goremedigim bir sorun mu var acaba, benim gibi hisseden var mi

30 Cevaplar

+1 oy
önce (4,681 puan) tarafından

Ilk evlendigimde bende cekinirdim ama yillandikca o cekingenligi attim. Suan ikimizinde oyle bi tasasi yok. 8 yil oldu ama evleneli :)

-Reklam-
+1 oy
önce (348 puan) tarafından

5 sene olcak bende böyleyim ama benim esım böyle hissettiriyor ...

+1 oy
önce (597 puan) tarafından

Kocamın parasu benim param benim paramda benim.param sjsjs 

Valla evlilik ortaktır hayat arkadaşı boşuna demedik böyle yaparsan çok skinti çekersin daha yeni evlisin sakin alıştırma kocanı 

Dahada alisamazsin benimse evlilik tektir hersey ortaktır 

+1 oy
önce (3,632 puan) tarafından

Hayatım boyunca hiç çalışmadım belki ondandır . Evlenince de hiç böyle hissetmedim yani . Evimiz arabamız olur hep konuşmamızda

Eşimde öyle konuşur çünkü .ev ve arabayı üzerime yapmayı teklif etti bi ara ben istemedim farkedermi senin benim dedim. Belki yeni evlisin ondan böyle düşüncelerin var 

Biz 15 seneyi devirdik

+1 oy
önce (844 puan) tarafından

8 yıllık evliyim bide küçük çocuğum var. Eve de arabaya da bizim derim hatta en çok çocuğumun derim. Ben onun için biriktirdim istesem çatır çatır yerdim parayı. Bayramda verilen harçlıkları bile gidip altın yaptım bir liraları biriktirdim döviz aldım eşime verdim araba aldık. Ev alırken altınlarımı verdim kredi ödedik varlığı yokluğu birlikte çektik. Çalışmıyorum ama o da eşim yüzünden.savurgan olmadım eşimi doğru yönlendirdim hep. Sen daha yeni evlisin zamanla bizim demeye alışcaksın. 

önce (3,632 puan) tarafından

Aynen öyle.. kadın ın tutumlu olması çok önemli. Çalışsa bile bazıları çok svurgan olur geldiği gibi gider maaşı ne arabaya kalır ne eve

+1 oy
önce (6,025 puan) tarafından

Bizim kayinlarla hesap bir araba aldılar  bende eşime dedim arabanız hayırlı olsun fln ay Allah'ım nasilda kızdı sendiyisun bana sizin arabanız sen kimsin fln şimdi öyle değil ne alınırsa bizim 

+1 oy
önce (642 puan) tarafından

Bence evham yapıyorsun normal bir şey. Sahiplenmediği düşünüp kendini buna inandırma. Zamanla değişir o his. Benim de eşim araba alsa eşim araba aldı derim biz araba aldık demem. Çünkü hiçbir fikrim, yönlendirmem olmaz anlamam sadece gösterir bunu alacam/almayı düşünüyorum diye güzel derim 

+1 oy
önce (3,084 puan) tarafından

Ayni şeyi ben de düşünüyorum annemin evinden kendi evime gelince büyük boşluk yaşıyorum. Eşimin memleketine gomulme fikri beni çok üzüyor mesela.

+1 oy
önce (14,173 puan) tarafından

Yeni evli olduğun için canım ben ilk zamanlar para bile isteyemezdim  😅

0 oy
önce (2,273 puan) tarafından

Nişanlıyken hemen bana banka hesabı açtı eşim sağolsun utandığımı anladı. Harçlıklarımı oraya atıyordu. Ben de çok isteyemezdim. İstemedikçe işlerine geliyor emin ol. 8 yıl olacak nisanda inşallah. İstemeden vermiyor, verdiği de yetmiyordu. Bunun tartışmasını çok yaşadık ve sonunda bana kredi kartı verdi yeteri kadar limiti olan. Olmasa anlarım ama varken bir kısmını paylaşmak yerine biriktirdiğini görünce canım sıkıldı. Çocuklar da küçük çalışamam. 

önce (159 puan) tarafından
+1

Ayy benimki de öyle sormuyor. İlla istemem lazım. Eve bile birşey alınacak diyince off masraf bitmiyor diyor sonra ben nasıl isteyeyim kendime ekstra birşey. Yüzüne diyince de ev hani bu illa masrafı olacak falan diye ohooo sen çok alingansin hemen yanlış anlıyorsun oluyor 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 404 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 185 göst.
+1 oy
5 cevap 126 göst.
+1 oy
4 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,436,380 soru