+4 oy
630 göst.
önce Yemek-Tarifler kategorisinde (297 puan) tarafından

Selamun aleyküm kızlar hayırlı sabahlar 6 da kahvaltı veriyorlar normalde yemesemde alıyorum sahurda faln yerim diye ama  bu sabah uyumuşum masanın üstüne katmislar götürdüm çöpe attım dün akşam yemekte hamam böceği çıktı kadın dedi gözünü kapatıp bişey gösterecem sana dedim taş bişey çıktı galiba baktım kanatlarını kocamnn açmış simsiyah hamam böceği midem kalktı temizlikci bayana dedim yemeği hayvanat bahçesinde mi yapıyorlar hergün bir böcek çıkıyor dediki bayat malzeme kullanıyorlar ondan dedi çıkıyor hemşireler bile yemiyor dedi peki bunca insanın günahına nedenn  giriyor bu devlet verdi bu 5 kurus  etmez hizmetinde tüm parasını tüm milletten çıkarıyor önceki günde de sülük çıkti başka birinde bu kadar tesadüf olamaz şikayet ettiler hiç bişey de olmadı bende zaten yarın çıkacam inşallah burda kesinlikle ne kendim nee de kızıma bişey yedirmem aç dahi olsak şuan kahvaltı için peynir getirdiler birimizin peyniri çok koyu sarı birimizinki açık sarı insan gerçekten korkuyor 

15 Cevaplar

+2 oy
önce (297 puan) tarafından

En İyi Cevap

KIZLAR CİMERİ ARADIM SÖYLEDİM DEDİM HAMAM BÖCEĞİ SÜLÜK HERGÜN BİR BİRŞEY ÇIKIYOR YEMEYE KORKUYORUZ ÇÖPE ATIYORUM DEDİM DURUMUM YOK EŞİM ESKCİİ HER ÖĞÜNÜ DIŞARDAN ALAMIYORUM DEDİM AC KALMAYA RAZI OLDUK MECBUR DEDİM ADAM DEDİ E DEVLETTE MUTLAKA DÖNÜŞ YAPACAKLAR SİZE 

önce (381 puan) tarafından

inşallah olumlu dönüş alırsın bu nasıl olur ya iğrenç bide ramazanlık yazık günah çok üzüldüm

İnşaallah dönerler bakalım kontrol edecem e devleti sürekli adam tüm söylediklerimi yazdı daha konuşurken çok teşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun inşallah 🤲 

-Reklam-
+2 oy
önce (38 puan) tarafından

Allah cezalarını versin yemin ederim midem kalktı sabah sabah bizde aybars'ın doktoru tek olduğu için zaman zaman hastanede geçiriyoruz yinede bu kadar kötüsüyle karşılaşmadım yani yenemez durumda yemekler falan ramazan gununde bu gerçekten insanlık dışı

Gerçekten rsmanzanlik ayında birde bunca insanın günahına giriyor hakkımı asla helal etmiyorum şu dkkadan sonra kabuklu yumurtalarini bile yemem aç kalırım yinede yemem devlet bunu bilerek yapıyor kar etsin diye 

önce (38 puan) tarafından

Ya gerçekten her yeri şikayet et diyeceğim de kimi kime şikayet edeceksin ki 

Aynen öyle umudum yok ama yine de CİMERİ aradım şikayet ettim 

+2 oy
önce (10,820 puan) tarafından

Lütfen şaka de 🤢🤢🤮

Ağzım oruç yemin ederim şaka değil 

+2 oy
önce (5,993 puan) tarafından

Yemin ederim midem kalktı sabah sabah oruç halimle.insalllah iftarda aklıma gelmez yoksa tövbe yemek neyim yiyemem artıkın 🤮😬😑

Dün gece kan verdik ishal oldu için bugün de kaka tahlili verceem temiz çıkarsa yarın çıkacaz inşallah kızım iyi şükür eve gitmek istiyor inşallah kan değerleri güzel çıkar doktor Çarşamba çıkarsınız dedi ama sonuç güzle olursa

inşaAllah güzel çıkacaktır sonuçları canım telaş etme, geçmiş olsun inşaAllah 🤲 ❤️

İnşallah baktım zamn iyi inşallah sonuçlar da iyi çıkar bakalım çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

Allah senden de razı olsun inşaAllah 🤲 ❤️ 

Amin inşallah cümlemizden kardeşim benim ❤️ 🤲

+1 oy
önce (52,520 puan) tarafından

kurt cikar anlarim da hamambocegi cikmaz hamabocegi rutubetli yerlerde çıkar demek ki mutfak rutubetli yapilan yemeklere geliyor yoksa bayat malzemenin icinde gezmez igrenc bir durum

Böcek üzerine çıkmamış kardeşim içine katıp bı güzel pişirmişler odalarda da minik hamam böcekleri var geziniyorlar yerleri kaç defa sildim içime sinmiyor hala 

önce (52,520 puan) tarafından

tamam iste mutfakta var demek ki bakliyat icinden hamambocegi cikmaz benim eski evimde vardi ama yemek icine falan girmezdi bunlar nasil yapiyorsa kokteyl yapmislar

+1 oy
önce (476 puan) tarafından

Hangi hastane canım

Adana Yüreğir devlet hastanesi 

önce (476 puan) tarafından

Şikayet edin cimere yazın hatta yemek fotosunu da ekle.

+1 oy
önce (123 puan) tarafından

Hangi hastane bu? 

+1 oy
önce (223 puan) tarafından

İğrenç bir şey.. bende hastaneler de çok kaldım dediğin gibi Hamm böcekleri etafta cirit atıyor du geceleri yatağı pencerenin önünden çekiyordum ki yatağa gelip bebeğin kulağına falan girmesinler diye . Getirdikleri yemeği de mecbur yiyorduk çünkü dışardan alacak gücüm yoktu. Allah bırakmasin onlara..

Kardeşim inanki benim de gücüm yok eşim eskici eşim hastaneye gel git daha da zorlanıyoruz illa bisyeler alıyor bende mecbur yiyordum ame takı böceği görene kadar yarın inşallah çıkacaz zaten yarına kadar da yemem Allah'a büyük konuşmak olmasın ama yemem orucum aklıma geliyor midem bulanıyor şuan 

0 oy
önce (6,086 puan) tarafından

Bitlis'in hastane yemekleri çok güzel böyle durumlarda cimere şikayet edin

Şikayet ettim aradım direk kat numarasına kadar verdim

önce (6,086 puan) tarafından

Çok iyi ettin xnm

0 oy
önce (1,047 puan) tarafından

Allahım günah ya yazık bide ramazan ramazan yapıyorlar :((

+1

Gerçekten öyle mağdur binlerce kişi 

0 oy
önce (404 puan) tarafından

Allah kolaylık versin. Fotoğraflarını çekip Twitter gibi sosyal medyada paylaşsaydınız sağlık bakanlığını etiketleyip hemen ilgilenirlerdi

Amin inşallah Allah razı olsun CİMERİ aradım direk şikayet de bulundum dönüş yapacaklar mutlaka dedi bekliyorum 

önce (404 puan) tarafından

Senden de Allah razı olsun Allah yardımcınız olsun 

+1

Amin inşallah ablam sağolasın 🤲

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Bu hangi hastane ya çok merak ettim nereymiş bura 

önce (162 puan) tarafından

Hım tüh ya

0 oy
önce (2,223 puan) tarafından

Devlet bu Hastanelere her ay yemek için bir ton para veriyor. Para ile bunu mu yapıyorlar🤨😤

Haksız kazanç elde ediyorlar ben hakkımı helal etmiyorum güvenip kızıma bile yediremedim öğlen de de dağıtan bayana kadar hergün böcek çıkıyor zeytinden de kocaman hamam böceği çıktı dedim sadece yüzüme baktı cvp bile vermedi şikayet de ettim bakalım nolacak 

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Valla canim ilk kez duydum boyle bisey midem kalktı çok igrenc bir durum bide utanmadan millete servis yapiyolar bu yemekleri 🤢🤢 bende devlet hastanesinde yaptim 2 dogumumu. Ama cok temizti ortam surekli temizlik yapiyolar yemekler temiz herseye ozen gosteriyolar yani rahatlikla yedim Balıkesir Atatürk şehir devlet hastanesinde canım umarim bu işe el atarlar yazik 

0 oy
önce (433 puan) tarafından

O tabağı atmasaydin bidahaki dağıtıma geldiklerinde çik ver o dagitanlara deki al bunu siz yiyin bakalım yiyebiliyomusunuz .

Utanmadan dagitiyolar bide 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 339 göst.
3 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
0 oy
2 cevap 187 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 286 göst.