0 oy
19 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (137 puan) tarafından

Merhaba bebeğime uyku egitimi vermeye çalışıyorum. Ayni zamanda gece emzirmesini kestim . Suan 15 aylik. 6. Gundur sallamadan ve emzirmeden uyutuyorum. Yanına uzanarak. Pıspıs pat pat yaparak. Bu aylarda uyku egitimi almış veya bilgisi olan anneler cevaplasın lütfen sadece. Bebegim 21.30 21.45 gibi uyuyor. Gece 2 kez uyaniyor 3 4 dk içinde tekrar uykuya dondurebiliyorum emzirmeden. Fakat sabah 6 gibi uyandığında cok dirençli oluyor ve ben o saatlerde aciktigini düşünüyorum. Emzirmek istiyorum fakat uykulu emzirirsem egitimi baltalamıs olurum. 6 da uyanmiyor ısrarlı sekilde gozler kapali agliyor. Bugun güç bela uyandırdım ve emzirdim . Emerken de uyanık kalması için çok ugrastim. Emme sonrası tekrar uyudu. Benim sorum; acktiginu düşünüyorum ama uykulu emzirmek istemiyorum. Bi arkadasim o uyanmadan tamamen uyuyorken emzir ac olmadığından emin olursun böylelikle dedi. Kimisi de hayir güne 9 da başlıyorsa o saate kadar emzirme diyor. Ama sabah 6 7 gibi aciktigina neredeyse eminim. Ac ac uyumasını istemiyorum. Benim yaptigim yöntem ise güç bela uyandırıp emzirip sonra uyutmak.  Uyku egitimi almış / gece emzirmesini kesmis arkadaşlar boyle bir durum olduysa ne yaptiniz

notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 163 göst.
+1 oy
3 cevap 123 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nisanur_ (95 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.

Kategoriler

1,440,709 soru