+2 oy
147 göst.
önce Diğer kategorisinde (442 puan) tarafından

Eşimin eski telefonu nu kullanıyorum elinde ki telefon iphone 14 pro max 16 pro max almayı düşünüyordu  Ben bişey isteyerek gerek yok diyip benimle tartışıyordu 6 ay önce Bi masa aldık masanın taksidi bitmedi deyip durdu. Çamaşır ve bulaşık makinam bozuldu gidip aldık bide kurutma makineside aldım, ama her gün nasıl öderim deyip durdu bende vicdan yapıp bileziğimi vermeyi düşünüyordum. Ben onun eski telefonunu  kullandığım için sahibinden uygulaması  ekliydi geçen gün gidip telefonumdan uygulamayı silmiş bende onun telefonundan bu gün baktım kendine  telefon almış hiç kullanılmamış yazıp ve satılığa koymuş şimdi ben bu adama ne diyeyim gerçekten bana bişey alırken burnumdan getiren adam neden gizli saklı iş yapar aldığı telefonda 100 bin 

5 Cevaplar

+3 oy
önce (2,853 puan) tarafından

Hem alıp niye satıyor ki, asıl mesele tabiyki senden saklaması ama neden saklama gereği duydu, neden çekindi buda önemli. İletişimsizlik en büyük sorun bu devirde

önce (442 puan) tarafından

Bende bilsem 

-Reklam-
+2 oy
önce (6,677 puan) tarafından

16 yi alip 14 u mu satiliga koymus.? oleyse mntikli olani yapmis. buna yatirim gozuyle bak 14 u 5 sene 6 sene kullansa elinde cöp olacak. eskimeden degirse elindeki 14 cop olmaz . pahali telefona yatirim gozuyle bakacaksin . iki senedir bnde 14 kullniyirum satip 16 alacagiz elimizde oatlamadan 14 ler paraya cvirnek lazim. senin aldiklarina laf etmesi tabiki olmamali.

önce (442 puan) tarafından

Hayır 16 yı satılığa koymuş 

önce (6,677 puan) tarafından

ozaman ucuza aldi uc bes kar koyup satisa koydu. yine ticaret sonucta o da.:) 80 bine aldiysa atiyorum yuz bine satarsa havadan yere 20 bin kazanmis olacaktas attida kolu mu yoruldu becerebiliyorsa helal olsun:)

+2 oy
önce (955 puan) tarafından

Borçları ödeyememiş olabilir sıkışmış satmak istemiştir 

0 oy
önce (953 puan) tarafından

O adama herşey de hakkediyor!! 

0 oy
önce (39 puan) tarafından

Sanirim o  camasir bulasik kurtuma parasını ödeyemediği için telefon al sat yapmis ah bu istekler bitmez helede bayan çalışmıyorsa evdeysen hep ister

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 904 göst.
13 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Asel_asena (536 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 382 göst.
0 oy
1 cevap 48 göst.
+1 oy
3 cevap 247 göst.

Kategoriler

1,436,446 soru