+7 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar  merhaba, Sevgi ben. Tyt /ayt çalışıyorum  bu yıl girmicem ama sıkı  çalışmayı  hedefliyorum. Ayt sayısal hazırlanıyorum.

Yillar geçmesine rağmen de kendime güveniyorum.  Evet çok zorlanacagim oğlumla ama günde 2 saatimi vericem gündüzde bazen 3 de olabilir. Oğlum uyurken babaannesiyle oynarken felan. 

Gece uyuyunca da test çözerim.  

İki gündür düzene oturttum  tanı önceki haftalarda da çalıştım ama bukadar değildi. 

Üniversite hayali olup da hayalde kalanlar ama gerceklestiremeyenler el ele verip gerçekleştirmeye nedersiniz? 😀😃

Gelin birbirimize konu takip / soru cevap için sınava kadar destek olalım mı nedersiniz ? Birbirimize çözemediğimiz soru varsa anlamadığımız biyer varsa atalım. 

Nasil olacak derseniz geçen gördüm zikir için gün gün paylaşım yapıyordu post açıyorlar bende post açarım mesel  soru aticam yks hazırlananlar diye post açarım yada sorunuz varsa sizde özelden de atabilirsiniz. 

Biraz olmaz zor der gibi sesler duyuyorum . 😀😃 ama istersek yaparız.  

Ben varım mesela 😀.

14 Cevaplar

+3 oy
(4,978 puan) tarafından

Böyle postlar görünce gaza geliyorum yeniden sınava giresim geliyor :D

(4,978 puan) tarafından

Olur olur tabii ki atabilirsin, çalışıyorum bazen geç görürüm ama yardımcı olurum seve sever

tarafından

Ayyy canımsın @indigo valla sayisaldan özellikle matematik korkuyorum yalan yok ama bi cesaret sifirdan başladım.  İçimdeki korku biraz olsun ümide dönüştü.  Sayende başka çalışan kızlarda burdan soru tarzı çözüm yöntemi ve taktik de öğrenecek ❤️ 

Çok iyisin yaa Valla Allah razı olsun. Yüreğim rahatladı azda olsa. Ben hastalığım sebebiyle hastane yüzünden lise dönemi sayisal isterken sözel i seçtim hayallerimi 10. Sınıfın basinda biraktim çok içim acıyarak.  Mezun oldum ağız diş sağlığı calisaniyim şuan ama çocuktan bıraktım sayisalda biyoloji kimya tyt var ama unuttum. 😀 çalışırsam geri gelir. Şuan kendimi tyt ayt mat. Kilitledim onu halledersem çok rahatlicam kilit tam da orda benim için. Şuan tıp fakültesi istiyorum. Dersane desteğim imkansız 2 yaşında oğlum var. Eşim gönderir illaki ama cocuk Şuan sıkıntı.  Doping hafıza felan da alsam hissediyorum boşa gidecek.  En son 15 bin Şuan nedir hiç bakmadım. 

Hedefim yks de ilk 10 bine girmek. Calisma gidişi konusunda aile hekimimle takiplescez.  Sorularımı da burdan paylaşmak hatta sorusu olanında sorusunu cevaplamak istiyorum. Hatta post olarak açtığım sorularında özellikle ÖSYM tarzı  cozemezsem burda başkaları da görsün çözüm yöntemini mantığını anlasın oturtsun diye onlara da faydalı olmak istiyorum. 

Her zaman dediğim gibi kadın kadının dostudur. Bende destek görürken destek olmak istiyorum. 

Seneye de burda güzel haberler le buraya post açmak dileğiyle inşallah ❤️

(4,978 puan) tarafından

Sağlığın ve şansın hep güzel olsun inşallah, gerisi hallolur :)

Ben de Kimya Biyoloji çok hatırlamıyorum ama Matematik, Geometri ışıl ışıl meslekte de kullandığım için :) Allah gönlünden geçeni hayırlı etsin

tarafından

İnşallah sagligim yerinde olduktan sonra hepsini hallederim İnşallah🙏

Ayy bana çok lazım olanlar onlari fullemek istiyorum inan ki. Eğer orayı halledersem büyük rahatlicam canım ❤️. 

Ay ileriyi düşündükçe gözlerim doluyor heyecanlanıyorum. Sende yardım edebildiğim kadar ederim dedin ya ay Allah ne muradın varsa versin günler sonra cvplasan bile yeter ya valla  ❤️

tarafından

Kolay gelsin , sana ben derse kaçayım   tekrar teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
+3 oy
(713 puan) tarafından

Keşke şu an sınava hazırlanan gençlere zamanının kıymetini anlatabilsek, sonra 2 saat bile zor bulunuyor. Ben de 1 yıl kadar sonra yokdil çalışmaya başlayacağım

tarafından

Evet , malesef öyle canım. Ben  de çalışıyordum sonra cocuk felan erteledim. Şimdi evde ortam kurdum eşimle masa sandalye kitaplik köşesi yaptık. En sevdiğim masa lambasını aldı. Benden sonra oğluma kalacak zaten  😀  Şimdide videolardan gidiyorum soru bankası felan sipar8s vercem  yavaş yavaş çalışıyorum acele etmeden temeli oturta oturta .  Sozelciyim ama bunun da üstesinden gelicem allahin izniyle ❤️🙏

(636 puan) tarafından

Böyle destek olan bir kocan olduğu için çok şanslısın bende unuverste bitirdim kimya mezunuyum ama eşim beni kölelestirdi eli altına aldi

+2 oy
(4,779 puan) tarafından

Merhaba bende hülya 🥰 ayy keşke bende çalışsam çok istiyorum ama cesaret sıfır 😢

tarafından

Bende Sevgi 😀😃 tanıştığıma memnun oldum bundan haftalar öncesinden ama   😀 @Gastamonlummm ablam ❤️🧡💛💚💙💜

(4,779 puan) tarafından

Canımsın canımmmmm ❤💜💙💚💜💘💝🤍

tarafından

Anoğğğmmmmm ❤️🧡

Nasılsın ablam 

(4,779 puan) tarafından

İyiyim çok şükür balım sen nasılsın 💜

tarafından

İyiyim Allaha şükür.  Biliyorsun ders çalışmaya başladım burada da destek oluruz diye düşündüm birbirimize.   Benim gibi hayali olan vok kadın var . Belki her postumda buluşuruz onlarla soru cvp şeklinde 

+1 oy
(456 puan) tarafından

Çok güzel bir post bende bu yıl girecem ama ramazan dan dolayı baya bosladim bu post beni heyecanlandırdi 

tarafından

Henüz  geç kalmadın canım bas gazaa hatta gel beraber basalım ❤️

(539 puan) tarafından

Bende oruçluyum daha çok  aklım basiyor daha çok heves sardi.

(456 puan) tarafından

Hade canım beraber  çok güzel olur..,,❤️❤️

tarafından

Ozaman sınava start vermiş olanlar her hafta başı yks raporu verelim birbirimize oldu mu ? 

Kim nerde napiyor kaç saat çalışıyor bi bakalım. Taktik vs. De paylaşabiliriz.  Şuan galiba hepimiz tyt deyiz 

+1 oy
(539 puan) tarafından

Gaza geldim .Kizim bırakırsa kimya çalışmaya gidiyorum.

tarafından

Ben mat dan korkuyorum ya 

(539 puan) tarafından

Senin daha 2 yılın var yalar tutarsın bence matti

tarafından

Valla hedefim ful çekmek yönünde bakalım 2 yıl koyduk önümüze tek giris tek tercih diyorum inşallah.  

(539 puan) tarafından

Bence her yıl şansınızı deneyin yoksa tek giriş girseniz hedefiniz istediğiniz gibi olmasa hayal kırıldığı. 

tarafından

Seneye deneme amaçlı giricem tabiki ama tercih yqpmicam. Bu yıl gecti artık.  

+1 oy
(8,254 puan) tarafından

Ay resmen üstüne geldi.Bi komşumuz hem de eşimin akrabası sen neden okumadın şimdi farkettim gayet güzel konuşuyorsun dedi.Durumu anlattım deli misin kafan çalışıyor sınavlara girsene lütfen dedi de benim yaş geçti gibi.

(8,254 puan) tarafından

Ben Edebiyat bölümü kazanıp gidemedim canım. Tabi ama iki çocuk ,ev,yaş zor.

tarafından

Bakacak yakının varsa hiç düşünme başla hayat geçiyor 

(8,254 puan) tarafından

Maalesef canım kaynanam bakmaz eltim çalışıyor benim iş çok zor.

tarafından

Anladım canım.  Evden  okuma şansın ilgi duyduğun bi bölüm var mı peki öylede olur İnternetin olsun yeter materyali onlar online sağlıyor 

(8,254 puan) tarafından

Dediğim gibi Edebiyat seviyorum canım onunla ilgiliyim genel olarak. 

+1 oy
(539 puan) tarafından

Post yukari.belki yeni gelenler vardir.belki hedefleri olan vardır birbirimize taklit verelim.sohbet olsun🤣🤣

tarafından

Gelsinler onlarda öğrensinler birlikten kuvvet doğar. Balım post yukarı, en yukarı 😀

+1 oy
(539 puan) tarafından

technopat ösym yaz 

Google yaz canım ordan da öğrenciler çok var ben üye değilim ama sürekli bakıyorum.

tarafından

Bakayım bakalım 

+1 oy
(22,394 puan) tarafından

Benimde tekrar sınava girme hayalim var ama sürekli erteliyorum o sene bu sene de değil belki seneye ben eşit ağırlık çıkışlı sözel okuyan biriyim tekrar üni fikri çok güzel geliyor bana da 

+1 oy
(325 puan) tarafından

Bende katilabilirim eğer uygun olursa 

+1 oy
(217 puan) tarafından

Sana bir soru sorayım  Mustafa Kemal Atatürk'ün gazateci olararak savaştığı savaş hangisidir netten bakmayasin

(22,394 puan) tarafından

Tarih öğretmeniyim ben cevaplayabilir miyim ? 

(217 puan) tarafından

Olur cnm şöyle 

+1 oy
(67 puan) tarafından

Merhabalar ben de bu yıl yks sınavına giriyorum kısmetse birşey de kalmadı 22 hazirana. Yapay zeka ile hazırlanıyorum çok keyifli oluyor

Tekrar aynı heyecani yaşamak çok iyi bir programa da yerlesirsem tadından yenmez 😍 sana da başarılar simdiden

(539 puan) tarafından

Bende kullanıyorum o uygulamayı canım bende dün öyle aklıma geldi cografya haritaların göster dedim karisik gosterdi .😀

(67 puan) tarafından

Bu konudaki tavsiyem şu olabilir. Ne kadar yapay zeka da olsa sonuçta arama motorlarındaki bilgiler aktarıyor o yüzden coğrafya haritasında detay vermeniz lazım 

Türkiye'deki fay hatlarini harita şeklinde göster gibi 

Veya coğrafi konuma göre nüfus artış veya azalma hızını harita olarak göster gibi 

Yani detay ver net ol o zaman çok faydalı oluyor gerçekten 

Benim matematigim biraz zayıf o konuda çok yardım alıyorum 

(539 puan) tarafından

Ay canım benim de mat sifir daha başlamadım.cesaret edipte basliyacm.

(67 puan) tarafından

Az kaldı artık. Şimdiden başarılar ☺️

(539 puan) tarafından

Teşekkürler canım. Sanada başarılar 

+1 oy
(22,394 puan) tarafından

Bende ikinci üni okumak istiyorum her sene öğrencilere girmek istiyorum diyorum hep erteliyorum tm çıkışlıyım sayısalıma güvenim yok sözel bana yeni pencereler açmaz diyorum sadece tyt girsem bundan iyisi olur mu diyorum sonra seneye kalıyor 

0 oy
(2,085 puan) tarafından

Hadi bakalım başarılar dilerim umarım herşey gönlüne göre olur  bende çift anadal yapmak isterdim ama kendi bölümümü zar zor bitirdim çok zorlandım fizik temelim olmadığı için lisede fizik dersine din kültürü hocası gelirdi oda doğal olarak oturup giderdi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde cnsn (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
21 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sulemhmt (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 218 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde 1992_ (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.