+5 oy
692 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (305 puan) tarafından

Selamün aleyküm kardeşlerim doktor geldi kaka tahlili temiz çıktı kan 195 di 120 ye düşmüş çok az düşmüş hala çok yüksek dedi cumaya kadar burdayız merak eden kardeşlerim için paylaştım dua edin cumaya kadar düşsün morelim aşırı bozuldu 😭 ben tahlil temiz çıkar kesin çıkarız diye uyuyamadım bile erkenden uyandım doktor mucize mi bekliyorsun hemen nasıl düşsün diyor 

17 Cevaplar

+2 oy
önce (20,674 puan) tarafından

Allah'ım sifalar versin 

önce (305 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım razı olsun inşallah 🤲 

-Reklam-
+2 oy
önce (14 puan) tarafından

Geçmiş olsun Rabbım şifa versin 

Teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 

+2 oy
önce (628 puan) tarafından

Hemen düşmez canım sizin ki çok yüksek Rabb'im şifa versin 

Bizim bugün 5 gün oldu daha cuma günü 1 hafta olacak inşallah düşer 🥲

Canım güzel düşmüş aslında ama çok yüksek olduğu için uzun sürüyor 

Anladım iyi olsunda geç olsun yapacak bişey yok evde korkuyla yaşamak istemiyorum iyi olsun içim rahat çıkayım 

Aynen canım çok geçmiş olsun Rabb'im şifa versin

+1

Aminn inşallah kardeşim benim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 

+2 oy
önce (955 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim bunada şükür gülüm ya hiç düşmese idi sıkma canını Allah'ın izniyle tez vakitte iyileşir inşallah kızın iyi olsunda geisini çok kafaya takma gülüm 

İnşallah Rabb'im ağzından duysun güzel kardeşim Benim 🤲❤️

Cenabı hak es semi dir herşeyi işiten işitmediğimizi de işitendir.

Aynen öyle güzel kardeşim Rabb'im bizimde sesimizi duysun inşaAllah 

Duyuyor gülüm duyuyor onun herşeye gücü yeter. O noksan sıfatlar dan münezzehtir.

🤲🤲🤲

+2 oy
önce (2,519 puan) tarafından

Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 

Aminn inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim 

önce (2,519 puan) tarafından

Amin sendende inşallah canım 

Cümlemizden kardeşim 🤲

+2 oy
önce (261 puan) tarafından

Rabbim hastanede olan tüm hastalara şifa versin inşallah sizede

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

+2 oy
önce (412 puan) tarafından

Aleyküm selam düşmemiş ki yükselmiş

195 di 120 ye düşmüş halı bu abla bende anlamadım o kadar seruma çok az düşmüş aşırı morelim bozuldu 

önce (412 puan) tarafından

195di 120ye düşmüş diyorsun 195di 120ye yükselmiş demen lazım yukarı çıktıkca rakam yükselir

Ben de pek anlamıyorum doktor hala çok yüksek dedi bende kaç hocam dedim 120 dedi tahminen ne zamn düşer dedim cumaya günü tekrar tahlil verip sonuç bakacaz düşerse çıkarsın dedi bakalım Allah'tan ümit kesilmez 

önce (360 puan) tarafından

Nuray yanlış yönlendirme canım arkadaşın kafası karışmasın. Değeri önce 195 imiş şimdi 120 olmuş yani degeri düşmeye baslamis. Çünkü 120 daha küçüktür 

önce (3,649 puan) tarafından
+1

Nuray ne demek istedin die okudum anllamadım . Crp 195 den 120 ye düşmüş işte nasıl yükseliyor?

+2 oy

Eski postuna şimdi baktım öncelikle çok geçmiş olsun canım. CRP o kadar yuksek iken 4 günde düşmesi mümkün değil ne yazık ki. Benim kızımın da 230da yatış verildi 1 hafta kaldık şehir dışında tatilde idik o zaman o yüzden dönmemiz gerekiyordu imza atıp sorumluluk aldık kalan tedaviyi şuruplarla saati saatine vereceğim ve 1 hafta sonrası nefroloji doktouna götüreceğim şartı ile bıraktılar. Çünkü bizim hem kanda 230 çıktı hem de idrar yollarında çok çok yüksek oranda enfeksiyon vardı hem enfeksiyon hem de verilen ilaçlar böbreklere vs zarar verdimi tamamen iyileşti mi diye kontrol etmek gerekiyordu. Çıkış yaptığımız gün hâlâ sifirlanmamisti düşün yani o kadar kolay değil onun düşmesi.  Biraz sabredin geç olsun güç olamsin sağlıkla dönün eve inşallah hangi hastahanedesin? 

Adana Yüreğir devlet hastanesindeyim ilk defa başımıza böyle bişey geldi doktor ilk yattimiz gün dedi Çarşamba günü ben ondan bugün taburcuyuz sandım ama aşırı az düşmüş 5 gün de de sizede çok geçmiş olsun o zman bizimki cumaya kadar da düşmez cuma günüde 1 hafta oluyor o zamnnda düşmez o zMn çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah evladım için sabrederim 🥲

Allah'tan ümit kesilmez canım biraz daha sabır inslalah 

İnşallah kardeşim 🥲

+1 oy
önce (1,986 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım bizde hastanedeyiz 😟😟 insanın evladı hasta olunca mahvolıyor acil şifalar olsun inşallah 

image

Rabb'im sizede şafi ismiyle şifa versin inşallah çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah gerçekten evlat çok tatlı insan üzülüyor haliyle 

önce (838 puan) tarafından

Gözünden akan yaşa kurban vay kuzum ya ben hiç dayanamıyorum coculara

Sabah gözlemdeydik yatış verdiler bizede şimdi 😢

Allah razı olsun hepinizden🙏

Geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah 

Allah razı olsun canım 🙏🙏❤️

0 oy

Allah şifa versin ama şükretmek gerek düştüğüne doktora hakli

Binlercekez şükürler olsun haklı evet ben hiç böyle Başıma gelmedi için heemn düşer sandım kardeşim Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim 🤲

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Canim bu bahsettiğin ne değeri 

önce (639 puan) tarafından

Crp sanırım enfeksiyon 

Evet enfeksyon kanda enfeksyon oluyor 

önce (124 puan) tarafından

Ya çok geçmiş olsun canım tedaviler iyi gelecektir sağlıkla atlatirsiniz inşallah fark etmeniz iyi olmuş 

İlaç fayda etmeyince tekrar hastaneye gittik öyle öğrendik çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

0 oy

Canım moralini bozma değer yüksek olmasaydı sıfıra düşerdi 3 günde bile. Kızımın 98 falandı 3 günde 4e düşmüştü sizinki 190 falansa cuma anca düşer 

Ayy inşallah dua edin bol bol Allah razı olsun inşallah insallh düşer Rabb'imden ümit kesilmez 🤲

Dualarımdasiniz canım 

Allah'ım binlercekez razı olsun İYİKİ varsınız kardeşlerim 🤲 

0 oy
önce (1,071 puan) tarafından

Canım dualarım sizinle Allahım şifa versin inşAllah :((

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
önce (991 puan) tarafından

Yine de düşüyor canım bu gün olmasa yarın elbet çıkacaksınız böyle bak. Ve düşmesine de sevindim. Allah şifa versin tatlım.haberlerini beklemeye devam edicem ❤️ 

Ayy canım benim Allah senden de razı olsun. Ben teşekkür ederim sana iyi hisset8rdiysem yaninda olmasamda uzaktanda olsa yanında olabilmek beni mutlu eder. Dualarım seninle ❤️

Cümlemizden inşallah her msjin mutlu ediyor aşırı sıcak kanlısın yanımda gibi hissettirdjn gerçekten seviliyorsan güzel yürekli ablam❤️🤲

Ayy canım benim böyle düşünmene hissetmene çok sevindim.  Böyle hissettirmek için illa kardeş olmak gerekmez dimi? ❤️

Hadi sil gözyaşlarını bak değerlerde düşüyor çabalar güzel sonuç verecek gibi bence. Güzel haberlerle gel 3 gün sonra . Bebise de iyi bak teyzesi öptü onu bal yanaklarından mis kokulu ellerinden yavrum benim duacınm tatlım seviyorum seni de 

Yaaa mutluluktan ağlatacaksın beni Kurban olurum sana sımsıkı sarıldım sanaaa bende seni çok seviyorum kardeş olmak gerekmez tabikide kardeş bile senin kadar içten olmuyor bende inanıyorum güzel sonuç verecene bakalım az daha sabır edecez teyzesi Allah'a dua edecez elimden geldince en iyi şekilde bakmaya çalışıyorum uyuyamıyorum bile gece bişey olur diye evlat çok bambaşka 🥲❤️ hep var ol güzel kadın desteğin güç veriyor ☺️❤️

Kız gece gece açtırma bana çeşmelerimi 🥺

Hadi dinlen sen biraz kapat gözlerini azcık olsun yoksa sende yorgun düşer hastalanirsin canım benim en çok sana ihtiyacı var bebisin hadi uyu biraz tatlım benim ❤️

0 oy
önce (210 puan) tarafından

Aleyküm selam canım rabbim yavruna bu günlerin yüzü suyu hürmetine şifa versin o iyi olsun  kal hastane zor tabi ama elinden gelen bişey yok Allah yardımcınız olsun 

+1

Aminnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah zor da kızım için değer ☺️🤲

0 oy
önce (451 puan) tarafından

Çok geçmiş Olsun Benim oğlumda ateşli Midesi bulanıyor ağlıyor Yatıyor devamlı kalkmıyor bişi de yiyemiyor Acile götürdük Ordan çocuk doktora yönlendirdi gittik baktı Enfeksiyon kapmış tır dedi ilaç yazdı eve gönderdi ve hayla Ateşli Uyuyor gözleri kimkirmizi yaş akıyor Resmennn perişan oldum küçük oğlum var onla bunla uğraş derken yoruluyorum 😔😔😔

Bizede ilaç yazdılar ilaçlar fayda etmedi aynı dedin belirtiler vardı kan verdik öyle öğrendik bizde sizden kan istemediler mi Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah acısını göstermesin çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

0 oy
önce (497 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım maalesef hemen düşen bişey  değil benimde 141 çıkmıştı iğnelerle 1 haftada zor düştü 

Çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah insallh bizimkide düşer hemncik 🤲☺️

İlgili sorular

+4 oy
47 cevap 755 göst.
12 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (305 puan) tarafından soruldu
+13 oy
37 cevap 749 göst.
19 saat önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (305 puan) tarafından soruldu
+5 oy
23 cevap 630 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde Eslem 01 (305 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 474 göst.
8 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,198 soru

23,631,309 cevap

307,368 kullanıcı

...