+2 oy
243 göst.
önce Diğer kategorisinde (75 puan) tarafından

Kızlar ayağımda çıkan nedir fazla basınca acısı var 

image

10 Cevaplar

+2 oy
önce (1,988 puan) tarafından

Nasır gibi ama nasır basınca acımaz acıyorsa bizim orda tavuk g*tü derler tıptaki adı ne bilmiyorum 😃

önce (75 puan) tarafından

Kız o ne nasıl geçer peki

önce (1,988 puan) tarafından

Onunn içerde kökü oluyor bildiğim kadarıyla valla doktora gitmen gerek 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,083 puan) tarafından

Nasır çıkmış canım 

+1 oy
önce (600 puan) tarafından

Nasır bu canm 

+1 oy
önce (97 puan) tarafından

Benim ayağımda da vardı aynı yerde en son orayı kazdım hepsini kaldırdım artık çikmiyor 

Nasıl kazıdın acımadı mi 🙄

önce (97 puan) tarafından

Acidi ama hemen ileşti o günden sonra hiç çıkmadı

0 oy
önce (512 puan) tarafından

Benim ayağımda da var. Geçmedi kaldı öyle. Ağrımadığı için uğraşmıyorum. Abimin ayağında çıkmıştı ilaç falan kullanmıştı, geçmişti. İstiyorsanız bı sağlık ocağına görünün 

Sağlık ocağına mi yoksa cildiyeye mi gitmem gerek 

önce (512 puan) tarafından

Onu da tam bilmiyorum ya cildiye diye düşünmedim hiç o yüzden sağlık ocağı dedim. Abim hangisinw gitmişti hatırlamıyorum 

0 oy
önce (44 puan) tarafından

Ben siğile benzettim canım bizde öyle derler yani cildiyeye git buz sıkar ilaç veririr geçer ihmal etme yayilabiliyor bide evde terliksiz gezme doktor bana öyle demişti

0 oy
önce (2,555 puan) tarafından

Nasir değil bu. Bu çok acır üstüne basamazsın. Kendiliğinden geçmez. Ben de vardı bir tane sonradan komple ayağıma yayıldı. Doktora gittim losyon verdi. Hergun ayağımı ılık suyla yıkayıp kurulayıp sürüyordum. Sen de git mutlaka.

0 oy
önce (96 puan) tarafından

Siğil diğer adı tavuk tötü. Bnm de ayagımda vardı cildiyeye gittim gaz sıktı her seferinde daha çok buyudu iğrenc bişey kazısam da gecmıyodu asidini kullandım yok asla gecmıyodu. Acısı cabası. Senin ki daha kurcalanmamış agrı sızı olmuyodur belki. Benım yazın denize girip çıktığımda butun kökleri dısarı doğru çıkmıştı ve bi kaç gun içinde pul pul dökülüp düştüler öyle kurtuldum. Geçmiş olsun sana da. 

0 oy
önce (579 puan) tarafından

Nasir bendedr kenarda vardi ,eczaneden damla aldim duzenli kullanimda kabugu atti ve gitti eczaneye nasir damlasi soyle verir sana

0 oy
önce (215 puan) tarafından

Nasır canım ben ne çekiyorum bundan ameliyat oldum dişisiymiş tekrarlıyor bir kök var bunda inanamazsın ayakkabı hep rahat giyerim evde direk basamam yere terliklerim hep rahat terliktir yumuşak😔

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
0 oy
9 cevap 586 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde arifelif (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 191 göst.
14 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 902 göst.

Kategoriler