+1 oy
209 göst.
önce Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Büyük dünürü kardesleri oluyor hadi o olsun bide diger dünürlerini cagırıyor iftara benim ailemi hic sormuyor bile bide banada gel diycek hiç bişi demek istemiyorum ama gitmiycem kırılmakta haklı degilmiyim bu durum beni üzüyor biraz dertleşmek istedim

7 Cevaplar

+1 oy
önce (35 puan) tarafından

Lafini koy benimkiler dünürden sayılmıyor muydu cagrilmadilar de

-Reklam-
+1 oy
önce (1,042 puan) tarafından

Daha ramazan yeni başladı hemen hüküm verme belki senin aileni ayrı davet edecektir.

önce (31 puan) tarafından

Cagırmaz eminim 

önce (1,042 puan) tarafından

Herkesi toplu çağırıyor demişsin dünürleri çağırırken çocuklarını da çağırıyor mu artık eltin mi görümcen mi bilmiyorum onlar da olacak mı iftarda. Şimdi seni de çağırırsa bir bahane bul gitme birşey de deme ramazan sonunu bekle. O zamana kadar çağırmamış olursa seninkileri sende dersin yeri gelince benim ailemi çağırmadın bende gelmedim diye. Çok içine batıyorsa. Aaa ama benim kayınvalidem çağırmasa üzülür müyüm hayır bilakis mutlu olurum fazla samimiyete gerek yok 😀 yaşanmışlıklardan sonra birbirlerinde numaraları bile yok zaten ailem uzakta yılda bir iki kere geldiklerinde yemeğe alıyor ama hiçbir önemi yok benim için.

+1 oy
önce (123 puan) tarafından

Sizi anlıyorum önemli olan burda yemek değil önemli olan siz niye aynı değeri görmüyorsunuz bu yani benim ailem her yıl eşimin ailesini iftara davet ederdi bu yıl yine çağıracaklardi istemedim siz o kadar davet ediyorsunuz bir defada onlar çağırsin dedim biz 3 eltiyiz ben ve büyük eltim yabanciyiz küçük eltim kaynanamın amcasınin kızı oluyor nerdeyse ayda bir defa kaynanamlardalar hep yemekte.ister istemez insan dariliyor.onun ailesine gelince iyi bize gelince böyle sende gitme dünürleri çağırınca ne işim var benim mi ailem de 

+1 oy
önce (559 puan) tarafından

Dile getir canm söyle içinde tutma 

0 oy
önce (2,176 puan) tarafından

Mevzu ne ? Senin aileni davet etmemesi mi 

Ewet cnm

0 oy
önce (356 puan) tarafından

Aileni davet etmedi diye küsmek saçmalık olur belki daha sonra edecektir herkesi aynı anda davet etmek istemeyebilir rahat rahat oturulsun konuşulsun diye.  Ha seni sadece hizmet et diye çağıracaksa gitme kendi kızları hizmet etsin ama öyle bir amaç sezmiyorsan git bir şey olmaz 

Yok cagırmaz toplu cagırıyor herkesi 

0 oy
önce (5,038 puan) tarafından

Daha ramazan bitmedi belki daha sonra davet edecektir

Yok cagırmaz eminim

0 oy
önce (20,649 puan) tarafından

Haklısın. Davet ederse seni e herkrs ailesiyle geliyor. Ben neden geleyim de. Kalabalık diye sonradan davet etme durumu var mı 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 647 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 508 göst.
8 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 128 göst.
+1 oy
16 cevap 343 göst.

Kategoriler