+1 oy
298 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (312 puan) tarafından

Kızlar şimdi yazcam diyeceksiniz yine mi koca:) haksizsam söyleyin ben adetim oruç tutamıyorum ama genelde uyanir sahur hazırlarım kocama dün gece çok yorgundum defarlca seslnemis duymamisim ezana bir saat kala uyandim baktım elinde telefon oyun oynuyor kaşını çatmış surat beş karış kalkma kalkma hazirlma diyor neyse kalktım hazırladım sabah olunca kızdım sahurda uyaniksin bir çay kurup kahvaltı önüne kuramıyor oyun oynuyorsun uyanmami bekliyorsun diye kızdım sesini etmedi haksız mıyım 

10 Cevaplar

+4 oy
(301 puan) tarafından

benim kocam kendi yemegini kendi hazirlar yer ben sadece bulasigini makinaya koyarim oyle soyliyim

-Reklam-
+3 oy
(1,350 puan) tarafından

Ben şahsen derdim ki elin ayağın tutuyor çok şükür kendin de hazırlayabilirsin 

+3 oy
(5,691 puan) tarafından

Ezana bir saat varmış daha vakit çok bende bir saat kala kalkıp hazırlıyorum çay suyunu koysa eline yapışmaz bence 

+2 oy
(7,474 puan) tarafından

Kocanın yapısına bağlı. Yapısında kahvaltı, sahur hazırlama yoksa sende ondan bunu bekliyorsan haksızsın. Bu saatten sonra değişmez o adam 

(312 puan) tarafından

Eşim bakarken kendisi sahur hazirlarmis bana gelince herşeyi benden bekler kaynanam onu doldura doldura bu hale geldi 

(7,474 puan) tarafından

Öyle tabiki ama olan yine kadına olacak 😕o adam değişmez ki daha çok söylenip kadının moralini bozacak 

tarafından

Yemek haizrlamak yerine oyun oynamış. Eğer bunu benim kocam yapsaydı asla kalkmazdim. Heralde canın sahur yapmak istememiş ki oyun oynuyorsun derdim. İyi uykular der yatardim!. Vaz geçin bu zihniyetten. Nasıl eşinin yapısında var yok. Medeniyet merhamet yapisind ayoktur derseniz onu anlardım. 

(7,474 puan) tarafından

Benim kocam yapsa bende kalkamazdım. Kocam yapmaz da böyle bir şey aksine kendi hazırlar beni de çağırır. Vaz geçin bu zihniyetten demişsin ama adamın yaptığını savunmuyorum ben yanlış anlaşılma olmasın lütfen. Sanırım eksik yazdım. Anlatmak istediğim, eşi, erkek adam iş yapmaz yemek hazırlamaz kafasındaysa eğer post sahibin böyle bir beklentiye girmesi yanlış. Adamın yapısı belli (dediğiniz gibi medeniyet merhamet anlayış empati yoktur yapısında) 

tarafından

Yani. Ben öyle erkeğin yapisind ayoksa beklemen yanlış gibi anladım. Pardn

+1 oy
(9,048 puan) tarafından

Haklısın bende 4 gündür tutmuyorum ilk günü alarma uyandım yat boşuna kalkma rahatın zaten yok dedi dahada kalkmadım kendisi yapıp yatıyor yatmadan sorarım bişey yapayım mı diye o kadar 

0 oy
tarafından

Adamı alsitirmisisn demekki elini degmemeye şimdi seni mecbur goruyor

0 oy
(5,401 puan) tarafından

Bebek mi ayol kalksin doyursun kendini. 

0 oy
(1,305 puan) tarafından

Sen alıştırmissin öyle şimdi de çekiyorsun biraz dişinizi gösterin zamanında 

0 oy
tarafından

Sen bu eşine niye bu kadar takıyorsun anlamıyorum

0 oy
(4,590 puan) tarafından

Kadının görevi olarak yetistirilmiş, kendisini padişah sanan anasının kıyamadıği prensesi koca bu nerde görsem tanırım, Allahtan bizde yok 😁

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 239 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 324 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 643 göst.
26 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 774 göst.