+2 oy
222 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından

8 yıldır 7 yıldır ev hasreti ayrı eve çıkma hasretiyle yaşadım bu sene ev aldık böyle ufak tefek hoşuma giden bir şeyler aldığım zaman eşim bu kadar tartışıyor ki benimle alma istemiyorum diyor bağırıyor çağırıyor beni niye dinlemiyorsun o evde bir şey olmanı istemiyorum diyor alma diyor yani şimdi diyeceksiniz ki belki hoşuna gitme diye diye mi hayır arkadaşlar bir bardak alsam dahi kızıyor alma diyor Bir bardak var bir çay bardağı alıyorum kızıyor alma istemiyorum niye ağlıyorsun diyor beni dinlemiyor musun diyor az önce de internette iki tane güzel süs almıştım işte bağırdı çağırdı sana para veriyorum böyle verdiği para da arkadaşlar sadece 500 TL para vermiş 100 TL'ye bir şey aldın trendyol'da sürekli böyle acaba niye yani belki biliyorsunuz arkadaşlar yani neden

11 Cevaplar

+5 oy
önce (512 puan) tarafından

baştan kocana tamam kocam almam kocam sen ne istersen o kocam para istemem gibi şeyler söylediysen bunu alışkanlık halimle getirmiş olabilir . 

önce (3,393 puan) tarafından
+1

Aynı beni anlatmışsın sonradan böyle isteyince sorun çıkarıyorlar hep öyle olmamızı istiyorlar👏🏻

+1

Valla yavrum erkeklere isteyen kadın yaranıyor bak cidden … anlamaz onlar fedakarlıktan falan .benşm bardak takımlarım kırıldı hep yenilerini aldım BİM’de  indirime girmiş. Eşim dedi çok bardak almışsın kafamı attırma gider beğendiğim daha pahalıları alırım diyorum 😂 sustu 

önce (3,393 puan) tarafından
+1

Bence de erkekler para harcayan kadınlara daha çok değer veriyor, yatırım yaptıkları kadınları daha çok severler bu benim fikrim✨

Kesinlikle 👍🏻 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,420 puan) tarafından

Neden mi ? 🙄 Adam çünkü pinti. Cimri. Nasıl ki müsriflik haramsa cimrilikte haram

+2 oy
önce (19,603 puan) tarafından

Fuzuli görüyor olabilir cimri olabilir ev aldı diye maddi durumu iyi olmayabilir sana değer vermiyor olabilir sadece bu konu bazlı yorum yaparsak yanlış olur senin eşin en iyi sen tanırsın hep mi böyle idi sonradan mı değişti? 

+2 oy
önce (1,885 puan) tarafından

Erkekler bu tür şeyleri niye gereksiz buluyor anlamıyorum.  Benim kocam senin ki kadar tepki vermiyor ama gereksiz buluyor yine ne aldın çok gereksiz vs diyip hevesimi kiriyordu daha da hiç takmıyorum haberi bile olmuyor valla 🤠

önce (6,683 puan) tarafından

en guzeli. misal bazen trendyolda gezerken tel ekrani i gorurse napion heralde krizin geldi gereksiz yere birsey alma krizi der esim bana. he derim aynen krize girdim elim ayagim titriyor birsey almaliyim diye :)) aliosam demekki gereklidir sana gereksiz olabilir bana gerekli derim yani cogu zaman haberi olmaz zaten

0 oy
önce (2,788 puan) tarafından

Tepene çikarmişsin o yuzden az bi diş goster kocana yoksa hayatin zehir olucak 

0 oy
önce (1,157 puan) tarafından

adam bildiğin cimri işin var 

0 oy
önce (6,683 puan) tarafından

ev aldiniz tasindiniz icine girdiniz oturdunu ‘u. halen birlik yasiyorsan evi belki kiraya verip kira geliri elde etmek niyetindedir. evin icine girip oturduysaniz neyle yeyip

icecez neyde oturacaz . heves ediyorum yillar sonra normal insanlarin evleenir evlenmez kendi evinde oturma heycani i yillar sonra yasiyorum. gerekirse bir elma eksik alirim bir kofte eksik yerim size yaparim ben yemem egerki sıkisigiz bircumuz var diyorsan ben kendi yedigim lokmamdan kendi giyecegim kiyafetten kisip yinede hevesimi almak icin almak istiyorum dersin uc kurusluk sey yani .

0 oy
önce (5,038 puan) tarafından

Genelde beraber alışveriş yaparız ama ben beğendiğim ekstra şeyleri alırım söylemem bile alışverişe ciktigimizda öyle bir kıyafet falan begendigimde alayım mı falan diye sormam alırım direk kasaya geçerim söylemeyin alayım mı aldım bak güzel mi diye sormayın 

0 oy
önce (15,505 puan) tarafından

Eşin cimri mi daha önce huyu suyu nasıldı

0 oy
önce (2,226 puan) tarafından

Eşim alma etme diyemez gerek varki aliyorum sen hayırdır derim ama sen durupta sadece agliyorsan adam alışır aldırmaz para gidecek diye aldığım mesele değilde o kadarlık değerim yok diye olay cikartcan

0 oy
önce (161 puan) tarafından

Evi almış olmanız içinde oturacağınız anlamına gelmez ki. Belki de eşin sana çaktırmadan kiraya verecek orayı. Bir de kendini ezdirme kıyamet kopacaksa bir kere kopsun. Sürekli o seni eze eze kendi özgüvenini kaybedersin

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 351 göst.
0 oy
9 cevap 260 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde curious (1,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 385 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu