+2 oy
453 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,575 puan) tarafından

Arkadaşım iftara davet etti dairede oturuyor eşim çocuklarla akşam üzeri bıraktı beni evdeki bütün halıları kaldırmış 3 yaşındaki oğlu 5 yaşındaki kızı sürekli yere ne bulsalar döküyorlar önce çocuklara yemek koydu yediler başka bir odada sofra hazırlamıştı iftar saatinde oturduk kapıyı kitledi çocukları öbür odada bıraktı çocukları sürekli kapıya vurmaya başladılar yedirmediler dedim yanlarına geçelim odaya geçtim çocuk kola şişesini getirdi salonun ortasında şişme atı yıkıyor kolayla benim çocuklara vurmaya başladı biz gidelim en iyisi dedim dedi parka gidelim biraz tamam dedim arabaya bindik hava buz gibiydi bana gidelim dedim hava çok soğuk bebeğim hasta olacak tamam dedi geldik çocuklar çocuk odasına geçti ben de kahve hazırlıyordum ardiyede birden bir gümbürtü geldi koştum baktım oğlu gümüşlüğün camını indirmiş komple kırıldı çocuğu hemen çıkarttım neyse ki kafasına falan düşmedi ortalığı süpürdüm çocukların yanına gönderdim kahve içmeye oturduk mutfaktan ses geldi içeri bir girdim çocuk buzdolabını açmış yoğurt tenceresini dökmüş artık sinirden nefes alamaz hale geldim çocuğu yanına al diyorum yanımda durmuyor keşke dursa diyor anne o kadar rahat ki hiçbir şekilde kızmıyor iftara gittiğime de bana gidelim dediğime de bin pişman oldum sabahtandır ortalığı silmekle uğraşıyorum çocuktur yaramazdır anlarım ama anne çocuğunun huyunu bilir ya oturt yanına bir zahmet neyse ki kimsenin başına bir şey gelmeden gittiler Bir daha tövbe çocuklu kimseyi evime çağırmayacağım oğlanla kız kardeş evi yarım saat içinde Savaş alanına döndürdüler 4 tane çocuğum var bugüne kadar evim bu hale gelmedi

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

3 gündür anksiyete atağı geçirmemistim şimdi okurken geçirdim bacı bu ne daha gorusme yani bı evi yikmadiklari kalmış sınır kural koymamis çocuğa belli ki.

(1,575 puan) tarafından

Kadın baktı kendi evinde olmuyor parka gitmeyi önerdi hava buz gibiydi bebeğim hasta olacağına en iyisi bize gidelim diye düşündüm evimde öyle kırılacak dökülecek bir şey de yok pek hiç aklıma gelmeyecek şeyler geldi başıma yani 4 tane çocuğum var bugüne kadar kesinlikle öyle bir şey yaşamadım çocuğa bir şey söylüyorum üzerime saldırıyor hemen eline ne geçiyorsa fırlatıyor

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ayyy inanmıyorum yaa annedeki rahatlığa bak sen 😱

(1,575 puan) tarafından

Tövbe ettim Bir daha kimseyi çağırmayacağım

+1 oy
tarafından

Ne biçim kadın ya ,valla ben olsam çoktan kapı dışarı etmiştim,sen yine iyi dayanmışsın

(1,575 puan) tarafından

İçimde kopan fırtınaları bir bilsen gümüşlüğümemi yanayım mutfağın girdiği hale mi fırını dolabı fayansları komple yoğurda boyanmıştı halı yıkadım gece gece başıma ağrılar girdi

+1 oy
(1,132 puan) tarafından

Şoka girdim ya o nasıl bir rahatlık seviyesi 

(1,575 puan) tarafından

Vallahi ben de olsaydım oğlum birinin camını indirse utancımdan duramazdım benim de içim içimi yedi misafir diye sesimi çıkarmadım

+1 oy
tarafından

Okurken yeminle nefesim daraldı ay bu kadarı çok fazla 

tarafından

Bana niye yazmadın huhu

0 oy
(10,403 puan) tarafından

Çocuk normal değil Allah anasına babasına sabır versin onlarda tükenmiştir artık.

(1,575 puan) tarafından

Çocuk hiperaktif olabilir daha diyor ki ablası da çocukken böyleydi büyüyünce çok akıllı oluyorlar dedim ablasının akıllanmış hali buysa kardeşini düşünemiyorum

0 oy
(7,554 puan) tarafından

Bir daha hayatta görüşmem ben. 

(1,575 puan) tarafından

Bir daha hayatta evime almam büyük ders oldu bana daha diyor ki kızım da böyleydi teyzesi büyüyünce pek akıllı oluyorlar resmen insanın aklıyla dalga geçiyor

(7,554 puan) tarafından

Tamam yaramaz çocuk olur da başkasının evinde saldım çayıra mevlam kayıra yapamaz. Kadında suç söz geçirmiyorsa kimsenin evine gitmeyecek. Ben istemem evimin içine eden çocuk. Herkes kendi evine ettirsin .

(1,575 puan) tarafından

Kendi evinde yaptıklarına annenin hiçbir şey dememesine inanamazken kendi evimde olanlar hala şoktayım kızı salonun ortasında kola ile oyuncak yıkıyor umurunda değil krem şişesini patlattı koridorun her yerine sürmüş hiçbir şekilde tepki vermiyor çocuklar alışmış zarar vermeye kendi evlerinde başkalarının evinde de aynı şeyleri yapmaya devam ediyorlar onlara kızarsam özgüvenleri kırılır diyor böyle özgüvenin taa gitme o zaman bacım kimsenin evine

(7,554 puan) tarafından

Özgüvenli değil saygısız çocuk yetiştiriyor farkında değil. 

0 oy
(3,494 puan) tarafından

Okuduklarım karşısında şoka girdim dilim tutuldu. Bişey demek istemiyorum valla çocuklarım küçük Allah korusun...

(1,575 puan) tarafından
+1

Allah öylelerine akıl şuur versin özgüvenli yetiştireceğiz diye sorumsuzluk saygısızlık zarar verme en üst seviyeye çıkmış benim çocuklarım böyle öz güvenli olacaksa hiç olmasın insanda biraz utanma da olmalı

(3,494 puan) tarafından

Ne desen haklısın canım. Bu özgüvenli yetiştirmek değil Allah akıl fikir versin 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 1,449 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 719 göst.
9 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysehfk (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 255 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 2,508 göst.